Salutare!
Este adevarat ca a trecut mult timp de cand nu am mai "trecut" pe aici insa am avut o perioada in care efectiv am stat sa caut informatii despre masini, despre banci si asa mai departe si sper ca asta sa fie o scuza plauzibila
Poate o sa va dezamagesc dar spre surprinderea mea, pasiunea pentru opel nu m-a lasat sa aleg alta masina. Am luat hotararea finala in favoarea gtc-ului chiar in ziua in care trebuia sa merg sa depun dosarul pt C4. Poate ca am facut bine, poate am facut rau. Nu stiu. Imi place in continuare C4 dar ma sperie gandul ca nu voi mai avea opel si nu e ok. Eu sunt mai conservator, poate de moda veche si faptul ca nu voi mai avea acel lucru in comun cu prietenii de pe clubopel m-a speriat, la propriu vorbind. Alt aspect mai este acela ca nu stiu cum se va comporta un citroen dupa cativa ani. Ma refer si la buna functionare si la pretul lui, si la obisnuirea mea cu el si la....
Consider ca fiecare are o marca de suflet si stiti cum este. Pasiune pentru o marca. De aston eram sigur dar iata ca e vorba si de opel. Aia e!
Drept urmare, am ales un GTC cu nivel de echipare cosmo care are ca dotari aproximative urmatoarele: EBD, ESP, TC, BC, MP3, scaune sport piele/textil, bixenon, jante 16, opc line 1, volan opc, oglinzi rabatate electric (fitze

), clima si multe alte prostii. Pretul este 12900 CIP.
Oricum, imi pare bine ca v-am "cunoscut". Mi-am dat seama ca sunteti niste oameni ok si daca nu va deranjeaza, voi mai trece pe aici gandindu-ma ca puteam avea C4 si ar fi fost bine sau rau.
Toate bune.