ma tot gandesc ca la varianta pe care am luat-o "ice pack" sa mai adaug ceva..masina momentan fiind "full- option"

Moderator: Echipa Tehnica
nicum scrie:@rad0: xenon nu inseamna doar alte becuri ci o intreaga instalatie in spate, inclusiv reglaj automat al farurilor pe inaltime ca sa nu-i orbesti pe aia din fata. Cel putin la xenon, sfatul meu e sa o lasi cu halogene. C4 are faruri bune. O varianta foarte buna ar fi sa pui becuri Philips NightGuide. Diferenta fata de becurile stock e 50% in plus, la aceeasi putere consumata, deci nu are nimeni nimic de comentat cu privire la garantie & stuff.
dimabogdan scrie:Deci daca alarma din montata din fabrica costa 145 euro si cea cumparata de la dealer dupa cumpararea masinii costa 1800 de lei cu montaj inclus fa tu un calcul cat costa xenoanele alea
rad0 scrie:si totusi nu e nimeni care sa isi fi montat ceva mai interesant pe masina la dealer?
nicum scrie:@rad0: xenon nu inseamna doar alte becuri ci o intreaga instalatie in spate, inclusiv reglaj automat al farurilor pe inaltime ca sa nu-i orbesti pe aia din fata. Cel putin la xenon, sfatul meu e sa o lasi cu halogene. C4 are faruri bune. O varianta foarte buna ar fi sa pui becuri Philips NightGuide. Diferenta fata de becurile stock e 50% in plus, la aceeasi putere consumata, deci nu are nimeni nimic de comentat cu privire la garantie & stuff.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori