bec ars la scrumiera la c4
Moderator: Echipa Tehnica
bec ars la scrumiera la c4
S-a ars becul la scrumiera si nu ma duc pana la ats pentru asta ... daca a schimbat cineva ... cum il scot pe cel vechi? ... ce model de beculet? Multumesc anticipat
tot asa am patit si eu, sau pe aproape, mie mi-a cazut becul din locasul lui. inca functioneaza dar nu lumineaza nimic in scrumiera. Si el al naibii de suparator noaptea, ca-mi scrumez toata masina...
am fost la Citroen Timisoara si mi-au spus ca pt rahatul ala de bec trebuie sa fac programare ca se demonteaza toata consola de mijloc si ca e complicat. treaba lor... sa o demonteze, mie imi trebuie bec la scrumiera. Asa ca m-am programat peste 2 sapt. Sa vedem, sper sa nu se apuce de strocalit bordul dupa ce il monteaza la loc...
am fost la Citroen Timisoara si mi-au spus ca pt rahatul ala de bec trebuie sa fac programare ca se demonteaza toata consola de mijloc si ca e complicat. treaba lor... sa o demonteze, mie imi trebuie bec la scrumiera. Asa ca m-am programat peste 2 sapt. Sa vedem, sper sa nu se apuce de strocalit bordul dupa ce il monteaza la loc...

- catalin_dsc
- simpatizant
am facut eu asta
mi-a cazut acum cateva luni si l-am pus la loc si i-am dat cu putin poxipol
e groaznic de mult de munca dar cu rabdare se face
intr-adevar trebuie scoasa cotiera si consola care acopera schimbatorul si frana de mana precum si niste ornamente din stanga si dreapta cd-ului unde se afla niste suruburi ascunse asa ca daca faceti treaba asta aveti grija ca ati fixat becul ca lumea sa nu mai fie nevoie si alta data
mi-a cazut acum cateva luni si l-am pus la loc si i-am dat cu putin poxipol
e groaznic de mult de munca dar cu rabdare se face
intr-adevar trebuie scoasa cotiera si consola care acopera schimbatorul si frana de mana precum si niste ornamente din stanga si dreapta cd-ului unde se afla niste suruburi ascunse asa ca daca faceti treaba asta aveti grija ca ati fixat becul ca lumea sa nu mai fie nevoie si alta data
-
- just curious
-
- just curious
Initial am scos becul de scrumiera (care cazuse si imi lumina pe la picioare)
la un timp am observat ca nu mai se aprindea butonul de reglaj al farurilor si nici functia acestuia.
Am fost la service si primul lucru la care s-au uitat a fost becul de la scrumiera (care lipsea) . Mi-au spus ca are legatura.
Oricum dispozitivul de reglaj al farurilor a fost inlocuit.
la un timp am observat ca nu mai se aprindea butonul de reglaj al farurilor si nici functia acestuia.
Am fost la service si primul lucru la care s-au uitat a fost becul de la scrumiera (care lipsea) . Mi-au spus ca are legatura.
Oricum dispozitivul de reglaj al farurilor a fost inlocuit.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
eu nu am c4 si nici nu am avut ocazia sa ma uit in detaliu la unul...
dar sa crezi ca trebuie demontata consola centrala ca sa schimbi un bec, mi se pare total aberant...
nici in filmele sf nu poate fi asa....
am un prieten care urmeaza sa cumpere un c4 si chiar o sa ma uit pt voi sa vad cat de greu poate fi...
dar sa crezi ca trebuie demontata consola centrala ca sa schimbi un bec, mi se pare total aberant...
nici in filmele sf nu poate fi asa....
am un prieten care urmeaza sa cumpere un c4 si chiar o sa ma uit pt voi sa vad cat de greu poate fi...
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”