C4 berlina vs coupe cutie automate vs cutie manuala
Moderator: Echipa Tehnica
Adevarat. Dar e un feature atasat de alte feature-uri, cum e in cazul nostru.
Mie mi-era frica ca nu cumva sa nu-i fi facut legaturile ca lumea. Mare lucru nu ar fi fost si daca a facut-o la reprezentanta, mi se pare normal sa i-o dea ca si cum ar fi venit din fabrica. Sau te referi la faptul ca nu are geamuri electrice?

costis scrie:N-am incercat inca sa vad ca daca apas mai mult mi se inchid si geamurile dar o sa incerc. Oricum in service dupa ce mi-au pus-o imi aparea ca am capota deschisa desi era inchisa perfect. M-am intors cu ea si mi-au facut-o baietii in 20 de minute.
la fel mi s-a intamplat si mie, la iesirea de la ats in 10-20m a inceput sa imi urle si sa imi zica ca am capota deschisa. am revenit la service si mi-a strambat o kestie sub capota, probabail ca nu facea contact bine.
la mine nu se inchid geamurile la inchiderea masinii. se inchide masina singura dupa 1min (aprox) daca nu ai deschis nici o usa. oare nu am butonat-o destul?

are careva o lista cu ce si cum face alarma standard de la citroen c4?
Matrixu scrie:Se inchid usile daca o deschizi si timp de 30 de sec nu deschizi nici o usa sau portbagajul.
Chestia cu geamurile trebuie sa iti mearga. Tine mai mult apasat pe butonul de inchidere de pe cheie.
am incercat vre-o 5 secunde si nu mi s-au inchis. o sa incerc si mai mult.
am coborat azi in parcare la faza cu mp3-ul, tare imi e ca o sa imi mai iau inca o tzeapa. nu mai cobor inca o data!

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”