C4 berlina vs coupe cutie automate vs cutie manuala

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 25-Aug-2005 15:02

Inchiderea geamurilor nu are absolut nici o legatura cu alarma. Pur si simplu este un feature al masinii

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Joi 25-Aug-2005 15:06

Adevarat. Dar e un feature atasat de alte feature-uri, cum e in cazul nostru. :) Mie mi-era frica ca nu cumva sa nu-i fi facut legaturile ca lumea. Mare lucru nu ar fi fost si daca a facut-o la reprezentanta, mi se pare normal sa i-o dea ca si cum ar fi venit din fabrica. Sau te referi la faptul ca nu are geamuri electrice?

costis
simpatizant

Mesajde costis » Sâm 27-Aug-2005 02:03

N-am incercat inca sa vad ca daca apas mai mult mi se inchid si geamurile dar o sa incerc. Oricum in service dupa ce mi-au pus-o imi aparea ca am capota deschisa desi era inchisa perfect. M-am intors cu ea si mi-au facut-o baietii in 20 de minute.

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Sâm 27-Aug-2005 08:43

costis scrie:N-am incercat inca sa vad ca daca apas mai mult mi se inchid si geamurile dar o sa incerc. Oricum in service dupa ce mi-au pus-o imi aparea ca am capota deschisa desi era inchisa perfect. M-am intors cu ea si mi-au facut-o baietii in 20 de minute.

la fel mi s-a intamplat si mie, la iesirea de la ats in 10-20m a inceput sa imi urle si sa imi zica ca am capota deschisa. am revenit la service si mi-a strambat o kestie sub capota, probabail ca nu facea contact bine.

la mine nu se inchid geamurile la inchiderea masinii. se inchide masina singura dupa 1min (aprox) daca nu ai deschis nici o usa. oare nu am butonat-o destul? :roll:

are careva o lista cu ce si cum face alarma standard de la citroen c4?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 29-Aug-2005 11:57

Se inchid usile daca o deschizi si timp de 30 de sec nu deschizi nici o usa sau portbagajul.
Chestia cu geamurile trebuie sa iti mearga. Tine mai mult apasat pe butonul de inchidere de pe cheie.

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Lun 29-Aug-2005 12:45

Matrixu scrie:Se inchid usile daca o deschizi si timp de 30 de sec nu deschizi nici o usa sau portbagajul.
Chestia cu geamurile trebuie sa iti mearga. Tine mai mult apasat pe butonul de inchidere de pe cheie.

am incercat vre-o 5 secunde si nu mi s-au inchis. o sa incerc si mai mult.
am coborat azi in parcare la faza cu mp3-ul, tare imi e ca o sa imi mai iau inca o tzeapa. nu mai cobor inca o data! :lol:

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Lun 29-Aug-2005 14:07

merge si faza cu geamurile, se inchid dar doar daca tii mai mult apasat doar pe prima apasare. eu am vazut ca nu se inchid din prima si am mai incercat sa mai apas, sa o mai las, apoi sa apas.

acum stiu ... merci :D

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”