C4
Moderator: Echipa Tehnica
- stupidisco
- simpatizant
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Geamurile laminate sint utile la:
- izolare fonica mai buna (combinat cu un motor cu benzina e o placere sa conduci)
- izolare termica mai buna
- nu in ultimul rind sint mai greu de spart decit un geam normal.
Pentru detalii referitoare la modelele Citroen va recomand site-ul www.eveman.ro, care e traducere a celui francez. Va ofera multe informatii pertinente.
- izolare fonica mai buna (combinat cu un motor cu benzina e o placere sa conduci)
- izolare termica mai buna
- nu in ultimul rind sint mai greu de spart decit un geam normal.
Pentru detalii referitoare la modelele Citroen va recomand site-ul www.eveman.ro, care e traducere a celui francez. Va ofera multe informatii pertinente.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
De fapt sunt facute din doua foi de geam intre care e o foaie de plastic, un fel de termopan. Cu izolarea fonica m-am convins, daca inchizi geamurile se face liniste in masina indiferent ce e afara. Si cica nu se fac tandari daca dai cu barosul in ele, eventual se gauresc doar in locul in care sunt lovite.
Per total, parerea mea e ca sunt un "must have".
Per total, parerea mea e ca sunt un "must have".
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
- stupidisco
- simpatizant
Dupa o saptamana si ceva de la achizitie, am venit cu cateva opinii (550 km la bord). In primul rand este extrem de placut de condus masina. Confortabila, spatioasa, silentioasa (dar nu total), cu reprize extraordinare. Depasirile se efectueaza repede si lin, motorul arata ca are rezerve importante de putere. Vizibilitatea nu este excelenta, asta datorita montantilor fata cam mari si inclinati - ca urmare, in curbe sau chiar in oras simt nevoia sa ma misc pentru a vedea mai bine. Motorul se face auzit la turatii mai mari, insa de obicei este acoperit de muzica si oricum nu este un zgomot neplacut (parere subiectiva, evident). Aerul conditionat automat este o placere, ofera un confort maxim si protejeaza sanatatea (stie cand sa opreasca aerul rece daca temperatura scade), iar parfumul ambiental este deosebit, nu are izul de artificial al bradutilor. Din pacate receptia radio putea fi mult mai buna, am probleme in oras cand la alte masini fara pretentii mergea perfect. Cd-ul insa functioneaza bine, iar boxele ofera o auditie corecta pentru o masina.
Se tine extrem de bine pe sosea, chiar si pe ploaie am avut tractiune excelenta - pneurile isi fac datoria. Scaunele mari si insonorizarea reusita contribue la confort. Din fericire inca n-au aparut greierasi si sper sa nu apara.
O alta problema destul de importanta provine de la cutia de viteze, cam imprecisa si agata. De asemenea, primele 2 trepte de viteza sunt scurte, ca urmare prin oras este nevoie de schimbari frecvente ale treptelor.
Ca o ultima critica, portbagajul e destul de mic si asta se simte cand este nevoie.
Per total, inca sunt extrem de entuziasmat de achizitie, consider ca am facut o alegere foarte buna din prisma dotarilor / pret si mai ales a motorului.
Se tine extrem de bine pe sosea, chiar si pe ploaie am avut tractiune excelenta - pneurile isi fac datoria. Scaunele mari si insonorizarea reusita contribue la confort. Din fericire inca n-au aparut greierasi si sper sa nu apara.
O alta problema destul de importanta provine de la cutia de viteze, cam imprecisa si agata. De asemenea, primele 2 trepte de viteza sunt scurte, ca urmare prin oras este nevoie de schimbari frecvente ale treptelor.
Ca o ultima critica, portbagajul e destul de mic si asta se simte cand este nevoie.
Per total, inca sunt extrem de entuziasmat de achizitie, consider ca am facut o alegere foarte buna din prisma dotarilor / pret si mai ales a motorului.
- stupidisco
- simpatizant
- stupidisco
- simpatizant
Promotie C4
Stiti de promotia asta?
Din textul de mai jos inteleg ca dau o promotie de 800 euro (CIP, DDP?) plus vopsea metalizata.
Nu zice explicit ca Radio-CD-ul si climatizarea auto sunt pe gratis, doar ca sunt in standard, deci intr-o prima aproximatie as zice ca dai totusi bani pe ele...
Din pacate, n-am reusit sa verific pe citroen.ro, pare a fi in reconstructie..
===============================================
In perioada 20 aprilie â 30 mai 2005 este disponibila versiunea limitata de dotare C4 Fresh. Clientii beneficiaza de dotari indispensabile perioadei de vacanta: climatizare bi-zona si Radio CD. In plus culoarea metalizata a masinii poate fi aleasa dupa pofta inimii, fara nici un cost suplimentar. La toate acestea clientii primesc in plus 800 Euro discont pentru C4 de cea mai noua generatie.
http://www.eveman.ro/promo.htm
Din textul de mai jos inteleg ca dau o promotie de 800 euro (CIP, DDP?) plus vopsea metalizata.
Nu zice explicit ca Radio-CD-ul si climatizarea auto sunt pe gratis, doar ca sunt in standard, deci intr-o prima aproximatie as zice ca dai totusi bani pe ele...
Din pacate, n-am reusit sa verific pe citroen.ro, pare a fi in reconstructie..
===============================================
In perioada 20 aprilie â 30 mai 2005 este disponibila versiunea limitata de dotare C4 Fresh. Clientii beneficiaza de dotari indispensabile perioadei de vacanta: climatizare bi-zona si Radio CD. In plus culoarea metalizata a masinii poate fi aleasa dupa pofta inimii, fara nici un cost suplimentar. La toate acestea clientii primesc in plus 800 Euro discont pentru C4 de cea mai noua generatie.
http://www.eveman.ro/promo.htm
- stupidisco
- simpatizant
Am si eu nevoie de rapoartele de transmisie de la C4 1.6HDi 110cp, le gasisem mai de mult pe undeva dar nu mai stiu pe unde.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
nero scrie:Am si eu nevoie de rapoartele de transmisie de la C4 1.6HDi 110cp, le gasisem mai de mult pe undeva dar nu mai stiu pe unde.
Le gasesti aici:
http://www.devazur.com/planete-citroen/ ... ersion.htm
Plus o tona de alte informatii utile, grupate foarte frumos:
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... hp?t=14883
P.S. S-ar putea sa ai nevoie de inregistrare pe Planete Citroen ca sa poti vedea linkurile.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”