C4 impresii de drum, dotari & stuff

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 20-Dec-2005 12:21

Inca ceva... am vazut prin diverse locuri becuri albastre pe care scrie "xenon" si "made in china" si evident sint la un pret mai mic decit cele cu halogen
Asadar, evitati chinezariile. Cumparati becuri de calitate, mai ales cei cu masini noi, la care inlocuirea unui simplu bec e extrem de dificila :lol:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 20-Dec-2005 13:27

din cite stiu becurile cu xenon nu prea se ard, cel mult se pot sparge, doamne fereste, la vreun accident. altfel au viata ffff lunga tocmai din cauza ca nu au filament. e adevarat insa ca sint f scumpe (2-300EU?...)
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Mar 20-Dec-2005 15:41

Cam asa stiam si eu in ceea ce priveste becurile cu descarcare in gaze.
Insa, eu de exemplu la comanda pe care am dat-o pentru un VTR, nu era posibila optiunea de faruri Xenon; ci numai la varianta VTS...
Altfel, m-as mai fi gandit putin...

DMX
pasionat

Posesori C4

Mesajde DMX » Mie 21-Dec-2005 00:57

Da eu nu inteleg ...ce politica e asta.... k trebuie sa iei dotarea de top ptr a putea opta ptr xenon...daca eu vreau sa`mi iau dotarea X sau SX ...cu xenon ..nu pot ...trebuie SX pack ...ce politica ...aiurea ....
Ar mai fi o posibilitate ...am vazut anunturi gen:pun sistem de xenon ... 200 de euro ...sau bixenon de 300-400 euro ....acuma nu stiu cat de bun ...eu intodeauna am fost de parere ..ca cat dai pe un lucru atata face .... de la 1000 de euro (cel din fabrica) la 200-400 euro ...clar ....trebuie sa ....fie o tzeapa ..pe undeva .

Oz
simpatizant

Re: Posesori C4

Mesajde Oz » Mie 21-Dec-2005 14:01

DMX scrie:Da eu nu inteleg ...ce politica e asta.... k trebuie sa iei dotarea de top ptr a putea opta ptr xenon...daca eu vreau sa`mi iau dotarea X sau SX ...cu xenon ..nu pot ...trebuie SX pack ...ce politica ...aiurea ....
Ar mai fi o posibilitate ...am vazut anunturi gen:pun sistem de xenon ... 200 de euro ...sau bixenon de 300-400 euro ....acuma nu stiu cat de bun ...eu intodeauna am fost de parere ..ca cat dai pe un lucru atata face .... de la 1000 de euro (cel din fabrica) la 200-400 euro ...clar ....trebuie sa ....fie o tzeapa ..pe undeva .

Da in general pana acum subscriu la regula care zice ca "de doi lei dai... de doi lei bei" (si asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu banii pe geam ci doar sa fii atent pe ce ii dai). Ca nu am putut sa optez pentru Xenon din fabrica ... e nasol, dar nu stiu daca mi-as pune vreun sistem "din alta parte" pe cat de ieftin se zice ca ar fi el.
Si mie mi se pare politica destul de fortata desi din punctul lor de vedere s-ar putea sa aduca alte beneficii semnificative (ex. vand un VTS in loc de un X sau un VTR - si nu numai pe piata din Ro).

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 21-Dec-2005 15:50

Si mie mi se pare politica destul de fortata desi din punctul lor de vedere s-ar putea sa aduca alte beneficii semnificative (ex. vand un VTS in loc de un X sau un VTR - si nu numai pe piata din Ro
).[/

Mie nu mi se pare corect deloc.Daca vreau nivelul de echipare X,dar cu xenoane si eventual cu bord din lemn de trandafir,sa ma taxeze dar asa sa mi-o livreze :twisted:
...bine, dar de asta sint firmele de tuning...

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Joi 22-Dec-2005 10:35

m.s. scrie:Mie nu mi se pare corect deloc.Daca vreau nivelul de echipare X,dar cu xenoane si eventual cu bord din lemn de trandafir,sa ma taxeze dar asa sa mi-o livreze :twisted:

Pai chiar asa ar si face. :)
Numai ca te taxeaza atat de urat, incat in loc sa iti pui xenoane pe X, mai bine iti cumperi direct VTS. :)

Coos
just curious

Mesajde Coos » Vin 23-Dec-2005 12:29

m.s. scrie:
Si mie mi se pare politica destul de fortata desi din punctul lor de vedere s-ar putea sa aduca alte beneficii semnificative (ex. vand un VTS in loc de un X sau un VTR - si nu numai pe piata din Ro
).[/

Mie nu mi se pare corect deloc.Daca vreau nivelul de echipare X,dar cu xenoane si eventual cu bord din lemn de trandafir,sa ma taxeze dar asa sa mi-o livreze :twisted:

Salut...
Cunosc problema, la x mi s-au bagat ceva chestii pe gat.

Dar mi s-a zis asa: Ori luati unul din modelele existente pe stoc, ori customizati cum vreti si asteptati intre 2 si 3 luni ca sa le puna pe linia de asamblare din fabrica. Noi nu montam nimic la masini.

(Ma interesau climatronic si tavan de sticla pe X - dadeam banii pe moftul ala) Nimic altceva, nici macar xenoane.

Cheers
-[img:e343dfc466]http://forum.softpedia.com/uploads/av-59299.jpg[/img:e343dfc466]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 23-Dec-2005 12:46

Si daca stateai 2-3 luni tot nu iti puneai la X climatronic si pavilion vitrat. La X lista de optionale e destul de scurta.

Coos
just curious

Mesajde Coos » Vin 23-Dec-2005 14:07

Matrixu scrie:Si daca stateai 2-3 luni tot nu iti puneai la X climatronic si pavilion vitrat. La X lista de optionale e destul de scurta.

Refuz sa cred ca nu se poate face ceva la comanda. E absurd. Dak e asa, Citroen sux.

Io cred doar ca e ceva impus de lejeritatea celor de la ats care au inceput sa ma calce pe nervi deja cu chestia asta.

Btw... Stiti ca exista in lista de accesorii aplice pentru bord in dreptul grilelor de aerisire si pentru manerele usilor, argintii? In catalog scrie aluminium. La ats mi-au zis ca sunt din plastic vopsit. Si ghici ce... 5 foite de plastic costa... 9 milioane :shock: WTF is wrong here?

Oare originale sunt de aluminiu si ei vand de plastic de la turci? Hmmm.

Poate sunt doar paranoic.

Oricum ideea e ca dak reusesti sa iei ce aratau acolo, e mijto rau.

Edificatoare
Imagine
si
Imagine

Ce ziceti ? :lol:
-[img:e343dfc466]http://forum.softpedia.com/uploads/av-59299.jpg[/img:e343dfc466]

Coos
just curious

Mesajde Coos » Vin 23-Dec-2005 14:34

Poate va treceti si nr de inmatriculare. Si eventual sa lipim colante cu sigla forumului in spate sa se vada cand ne intrecem. :idea:

Oricum putini cu C4 s-au luat dupa mine cand ii provocam la un race :)

Asa de feeling, nu ca as avea sansa impotriva oricarei alte motorizari C4, dak ar sti respectivul sofer sa foloseasca turatiile, la care masina are cati cai scrie pe oferta :lol:

O singura data ne-am nimerit 3 cu C4 pe victoriei, toate coupe, toate aluminium.

Se intreceau doi si m-am luat si io dupa ei. I-am facut pe prima banda ca au ramas in aglomeratie :))

Unul dintre ei avea un model mai scump ca avea xenoane si tavan de sticla si am remarcat si senzorii de parcare din spate, cand am trecut pe langa el. :P

Si mi-a mai placut modelul galben al unui tip care avea o pantera neagra pe usa si pe spate.

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Vin 23-Dec-2005 14:40

danpopa scrie:am si eu o intrebare - cati posesori de C4 suntem pe forum?

si cati posesori de C4 suntemla nivel national?

an fiecare zi vad foarte multe C4-uri ...

Pot sa va dau statistica din anul asta pana la 30 noiembrie:
S-au vandut 868 de CITROEN C4 in Romania!
Aplauze! :D

Aici nu sunt incluse cele cateva 25 de masini vandute anul trecut.

Daca vreti, va dau statistici din APIA complete. :D

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Vin 23-Dec-2005 14:44

La 30 noiembrie 2005 s-au vandut anul asta 1261 C3 in Romania anul acesta! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce ziceti? intram in top ten al clasei, la C3?

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Vin 23-Dec-2005 14:55

Coos scrie:
Matrixu scrie:Si daca stateai 2-3 luni tot nu iti puneai la X climatronic si pavilion vitrat. La X lista de optionale e destul de scurta.

Refuz sa cred ca nu se poate face ceva la comanda. E absurd. Dak e asa, Citroen sux.

Io cred doar ca e ceva impus de lejeritatea celor de la ats care au inceput sa ma calce pe nervi deja cu chestia asta.

Eu mai vin cu un argument: chiar nu am putut sa comand altceva pe comanda ptr. VTR decat dinn ceea ce era trecut in lista de optiuni pt. VTR. Cu alte cuvinte nu m-au lasat sa comand din lista de optiuni pt VTS (ex: Faruri Xenon). Si mie mi se pare anormal, pentru ca pana la urma as fi platit - ca nu ceream pe gratis...

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Vin 23-Dec-2005 18:31

1.-->Vin si eu cu o alta intrebare ...aceasta politica e doar la noi in tara ... ,sau si in celelalte tari ... ?? Ar fi interesant de stiut .... !!
Inca odata imi afirm parerea k e un kkt .... vreau X cu xenoane ..pai sa`mi dea X cu xenoase nu Sx pack cu xenoane !!!
2.-->O alta intrebare (aici cred ca doar mugurel poate sa`mi raspunda ) ...eu imi cumpar X ...k dotari ....dupa aia pot sa`mi pun xenoane ...platesc cat costa .....1000 euro + manopera ..probabil .... dar se poate acest lucru sau xenoanele se pun acolo unde se fabrica masina ....
3.-->O alta intrebare ..eu imi lovesc frontal masina ...avarii mari de tot ...cine imi reface sistemul de xenon ...k nu mi`or trimite masina inapoi unde s`a fabricat ea ?? (aceasta intrebare isi are rost in cazutl in care l`a intrebarea 2 raspunsul este : NU se poat pune dupa ce ti`ai cumparat !!

VORBIM cazul lu` C4

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”