Asadar, evitati chinezariile. Cumparati becuri de calitate, mai ales cei cu masini noi, la care inlocuirea unui simplu bec e extrem de dificila

Moderator: Echipa Tehnica
DMX scrie:Da eu nu inteleg ...ce politica e asta.... k trebuie sa iei dotarea de top ptr a putea opta ptr xenon...daca eu vreau sa`mi iau dotarea X sau SX ...cu xenon ..nu pot ...trebuie SX pack ...ce politica ...aiurea ....
Ar mai fi o posibilitate ...am vazut anunturi gen:pun sistem de xenon ... 200 de euro ...sau bixenon de 300-400 euro ....acuma nu stiu cat de bun ...eu intodeauna am fost de parere ..ca cat dai pe un lucru atata face .... de la 1000 de euro (cel din fabrica) la 200-400 euro ...clar ....trebuie sa ....fie o tzeapa ..pe undeva .
).[/Si mie mi se pare politica destul de fortata desi din punctul lor de vedere s-ar putea sa aduca alte beneficii semnificative (ex. vand un VTS in loc de un X sau un VTR - si nu numai pe piata din Ro
m.s. scrie:Mie nu mi se pare corect deloc.Daca vreau nivelul de echipare X,dar cu xenoane si eventual cu bord din lemn de trandafir,sa ma taxeze dar asa sa mi-o livreze
...bine, dar de asta sint firmele de tuning...
m.s. scrie:).[/Si mie mi se pare politica destul de fortata desi din punctul lor de vedere s-ar putea sa aduca alte beneficii semnificative (ex. vand un VTS in loc de un X sau un VTR - si nu numai pe piata din Ro
Mie nu mi se pare corect deloc.Daca vreau nivelul de echipare X,dar cu xenoane si eventual cu bord din lemn de trandafir,sa ma taxeze dar asa sa mi-o livreze
...bine, dar de asta sint firmele de tuning...
Matrixu scrie:Si daca stateai 2-3 luni tot nu iti puneai la X climatronic si pavilion vitrat. La X lista de optionale e destul de scurta.
danpopa scrie:am si eu o intrebare - cati posesori de C4 suntem pe forum?
si cati posesori de C4 suntemla nivel national?
an fiecare zi vad foarte multe C4-uri ...
Coos scrie:Matrixu scrie:Si daca stateai 2-3 luni tot nu iti puneai la X climatronic si pavilion vitrat. La X lista de optionale e destul de scurta.
Refuz sa cred ca nu se poate face ceva la comanda. E absurd. Dak e asa, Citroen sux.
Io cred doar ca e ceva impus de lejeritatea celor de la ats care au inceput sa ma calce pe nervi deja cu chestia asta.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori