khan scrie:ma pufneste si risul: unu sterge direle de la nusce lichid cu servetelu, unu sufla sub stergatoare, altu zice ca se evapora mai putin, sau mai mult... parca sinteti din reclama aia penibila la salam in care toti nu fac altceva decit sa spuna ca au fost de-a dreptu' vrajiti si ca viata lor nu mai e decit salamu ala... cred ca exagerati, daca ai nevoie de un lichid de parbriz te opresti la prima benzinarie si il cumperi. punct
Bre khan, pai daca mie nu-mi place cum mi se sterge parbrizul sau ramin prea mult timp orb dupa ce dau drumu la pisatoare nu e normal sa intreb care-i problema? De ce esti matale circotas?!
Si da, in viata asta a mea am fost vrajit de C4, nu am probleme cu el, doar dintr-astea minore pe care daca le elimin o sa-mi creasca mie confortul psihic, ca in fond asta e dorinta tuturor, nu?
Ma deranjeaza cind imi ramin dire pe parbriz si am aflat si de ce (pentru ca nu stiu sa curat lamelele de la stergator, acum insa am invatat). Alta rezolvare era sa declansez pisatorul de vreo 3-4 ori in loc de 1-2.
In plus compozitia lichidelor de spalat parbrizul difera de la furnizor la furnizor si implicit se comporta si putin diferit: lucru care se reflecta in modul cum se evapora, cum spala, de cite ori tre' sa dai,, cit de repede se prinde praful dupa ce se usuca, etc, deci unele pur si simplu nu iti plac (dar plac colegului) sau altele pot fi considerate "proaste" din cauza uneia dintre insusiri.
Deci pricepi matale acuma cam cum sta treaba?