"""review""" C4 VTS
Moderator: Echipa Tehnica
Sunt curios ce masina are nenea asta trecuta pe numele lui...
Nu de alta, dar parca are o nemteasca tractorista din Germania la 200k km! Dar deh, A 'Seis' cu clima bizonica nu face cat un C4 VTS!
Traiasca taranii din masini sh!
Nu de alta, dar parca are o nemteasca tractorista din Germania la 200k km! Dar deh, A 'Seis' cu clima bizonica nu face cat un C4 VTS!
Traiasca taranii din masini sh!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu cred in continuare ca ne omorim neuronii de pomana. Iar emisiunile auto de la noi chiar sint de tot rahatul. Am vazut masini apreciate dupa raportul pret/greutate, de parca as cumpara-o ca fier vechi si alt "indicatori" de domeniul SF. Observatii pertinente am auzit foarte rar.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- Alex Motan
- pasionat
Am un C4 Vts asa ca am sa fiu foarte subiectiv. Ce poti sa ii ceri unui om care a trait intr-o tara dominata de suprematia nemteasca? El viseaza la turbine supra alimentari cand aici e un motor cu transmise variabila foarte curat de la peugeot. Intradevar il am in service de 3 saptamani dar asta nu ma fereste sa spun ca senzatiile pe care le ofera sunt extraordinare. Ce poti sa ii ceri unui om care are in cap numa rahat si bani luati blat de la porche si alti importatori, ce poti sa ii ceri unui motor care fuge cand io ceri si merge si cu 60 cu a 5-a?? In fine nu am ce sa mai adaug pt ca omul e dus rau.[/url]
sunt si ele surse de informare si unii sociologi le studiaza si arata ca unele ajung sa ne influenteze foarte mult deciziile. este important sa ai acces la informatie - modul in care o prelucrezi si decizia la care ajungi este treaba fiecaruia. oricum este mult mai bine decat sa faci achizitii in totala necunostinta de cauza - asa cum fac oamenii de la tara cand vin la oras si cumpara o masina de spalat care nu se mai fabrica de 5 ani (asta in cazul in care chiar este un model cunoscut al marcii, pentru ca sunt si multe pirat) - este uzata tehnologic, nu gasesti piese de schimb, a stat ani de zile prin depozite nevanduta - dar acum e stearsa de praf si vaduta cu o mega promotie, intr-un magazin super frumos cu un credit ultra-avantajos doar cu buletinu' si dobanda de doar 50%. ..... o fi bine asa ?!
Ieri mi-am luat intamplator revista ProMotor ,avand in vedere ca am mai luat cateva si imi place cum este realizata dar si majoritatea comentariilor,si observ un subiect legat despre masini in general.Si acolo scria un gigel din cate am inteles rugat de "baietii" de la redactie sa mai faca si el un comentariu despre ce mai crede el in natura lui de analog-designer-inginer despre masinile din ultimul timp.Am citit si ajung la citroen despre care scrie citez ca "citroen continua sa faca cele mai tampite caroserii" iar dacia logan i se pare ok.Nu stiu zau dar astia cred ca ne injura indirect pe cei care fac alegerea care le-a placut.Deasemeni au si un test drive cu c4 pe noua cutie automata despre care voi scrie la topicul ei ce au zis ,deoarece acum nu am revista la mine 

stevey scrie:Ieri mi-am luat intamplator revista ProMotor ,avand in vedere ca am mai luat cateva si imi place cum este realizata dar si majoritatea comentariilor,si observ un subiect legat despre masini in general.Si acolo scria un gigel din cate am inteles rugat de "baietii" de la redactie sa mai faca si el un comentariu despre ce mai crede el in natura lui de analog-designer-inginer despre masinile din ultimul timp.Am citit si ajung la citroen despre care scrie citez ca "citroen continua sa faca cele mai tampite caroserii" iar dacia logan i se pare ok.Nu stiu zau dar astia cred ca ne injura indirect pe cei care fac alegerea care le-a placut.Deasemeni au si un test drive cu c4 pe noua cutie automata despre care voi scrie la topicul ei ce au zis ,deoarece acum nu am revista la mine
Nu cred ca ar trebui sa ne simtim lezati nici macar putin. Fiecare dintre noi a facut alegerea pe care a considerat-o cea mai potrivita si nu vad de ce trebuie sa aplecam urechea la ce spun altii. Traim sau macar avem pretentia ca traim intr-o lume libera, in care exprimarea nu este permis sa ne fie ingradita, asa ca putem sa ne spunem parerea ori de cate ori este nevoie si oricare ar fi aceasta.
Gusturile nu se discuta, dar din pacate prea putini inteleg ca nici nu se impartasesc prea infocat in public.
Asa ca hai mai bine sa-i lasam sa vorbeasca si sa speram ca se vor convinge si ei singuri de nulitatea vorbelor scrise.
Am citit si eu acum articolul din Pro Motor despre cutia de viteze si mi se pare un comentariu justificat.
Cand spun asta ma bazez pe testul pe care l-am facut cu c2 VTR cu acelasi tip de cutie, care intradevar schimba destul de greu vitezele. Aveai parca senzatia ca ai un mecanic in cutia de viteze care muta manual pinioanele. In rest pentru un condus normal cutia este destul de draguta in utilizare. Astept insa cu interes imbunatatiri in ceea ce priveste timpii de reactie ai cutiei pe viitor. Pana atunci toate cele bune
Cand spun asta ma bazez pe testul pe care l-am facut cu c2 VTR cu acelasi tip de cutie, care intradevar schimba destul de greu vitezele. Aveai parca senzatia ca ai un mecanic in cutia de viteze care muta manual pinioanele. In rest pentru un condus normal cutia este destul de draguta in utilizare. Astept insa cu interes imbunatatiri in ceea ce priveste timpii de reactie ai cutiei pe viitor. Pana atunci toate cele bune

regedit scrie:oricum este mult mai bine decat sa faci achizitii in totala necunostinta de cauza - asa cum fac oamenii de la tara cand vin la oras si cumpara o masina de spalat care nu se mai fabrica de 5 ani (asta in cazul in care chiar este un model cunoscut al marcii, pentru ca sunt si multe pirat) - este uzata tehnologic, nu gasesti piese de schimb, a stat ani de zile prin depozite nevanduta - dar acum e stearsa de praf si vaduta cu o mega promotie, intr-un magazin super frumos cu un credit ultra-avantajos doar cu buletinu' si dobanda de doar 50%. ..... o fi bine asa ?!
pĂŁi cineva care acĂžioneazĂŁ cum ai descris mai sus,fie cĂŁ ar avea acces la informaĂžii/review-uri etc.. tot ca el ar face...mĂŁ rog,pĂŁrerea mea.
respectivul "analog-designer-inginer" presupun cĂŁ lucreazĂŁ undeva,ĂŽn domeniu,Âşi din moment ce a zis ce a zis despre dacia respectiv Citroen,nu e greu sĂŁ ne dĂŁm seama unde lucreazĂŁ.
eu nu prea mĂŁ ghidez dupĂŁ teste,dar totuÂşi 5 stele la euroncap sunt datorate,ĂŽn mare mĂŁsurĂŁ Âşi caroseriei.
aspectul subiectiv - dizainul - nu-l comentez,ÎÞi place bine,nu la fel de bine,nu-Þi vârã nimeni pe gât citroenuri.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@stevey: pariez ca baietasul ala facea si niste aluzii mai mult sau mai ptuin subtile, referitor la masinile germane, cele mai cele...
Daca Citroen face cele mai timpite caroserii, alea germane, cum dracu sint?... :x

Daca Citroen face cele mai timpite caroserii, alea germane, cum dracu sint?... :x
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- Alex Motan
- pasionat
S-a mai trezit unu. De data asta Promotor sa faca comentarii inutile si aberante la adresa unei masini care a fost VOTATA la NEW YORK ca fiind si citez:"2006 World Car Design of the Year "
Nu vi se pare putin aberant ca un dobitoc din Romania scrie astfel de tampenii? Sau mai rau cel de mai sus caruia ii este dedicat subiectul forumului? Asa ca data viitoare cand cititi aberatii de genul dati si un search pe google ca nu numai PROMOTOR si TopGEAR exista. Uite k sa nu zice-ti ca mint:
http://www.wcoty.com/media/?release=24&year=2006
http://www.motorinsurance.co.uk/news/1570.html
http://www.carpages.co.uk/citroen/citroen-c4-19-04-06.asp
............................................
C4 VTS 180 Bhp Negru

http://www.wcoty.com/media/?release=24&year=2006
http://www.motorinsurance.co.uk/news/1570.html
http://www.carpages.co.uk/citroen/citroen-c4-19-04-06.asp
............................................
C4 VTS 180 Bhp Negru
problema se pune putin diferit de e ne leza pe noi posesorii de citroen
el, care lucreaza in domeniu, este considerat un expert, cu o parere avizata in domeniu, DOH (cati habarnisti asa zisi cunoscatori nu am vazut la viata mea in diversele domenii in care lucrau, nici macar minimul de bun simt) va influenta prin ceea ce emite o gramada de alte persoane in alegerea lor. spre exemplu un om mai putin cunoscator va lua de bun ce abereaza unul sau altul si va perpetua perceptia respectivului in diverse medii pe unde umbla. daca mai multe persoane duc mai departe o ineptie, deoarece ei personal nu o stiu, dar a fost spunsa de un EXPERT deja incepe sa se creeze un efect de domino, un curent, care ar putea strica sau ridica imaginea unei marci pe o anumita piata.
cei care lucreaza in presa auto au o mare responsabilitate deoarece sunt formatori de opinii. si daca la un moment dat emit o chestie fara sa o gandeasca apar probleme.
aaa, cred ca am fost putin off-topic, dar pe plan profesional parerea personala NU isi are locul...
el, care lucreaza in domeniu, este considerat un expert, cu o parere avizata in domeniu, DOH (cati habarnisti asa zisi cunoscatori nu am vazut la viata mea in diversele domenii in care lucrau, nici macar minimul de bun simt) va influenta prin ceea ce emite o gramada de alte persoane in alegerea lor. spre exemplu un om mai putin cunoscator va lua de bun ce abereaza unul sau altul si va perpetua perceptia respectivului in diverse medii pe unde umbla. daca mai multe persoane duc mai departe o ineptie, deoarece ei personal nu o stiu, dar a fost spunsa de un EXPERT deja incepe sa se creeze un efect de domino, un curent, care ar putea strica sau ridica imaginea unei marci pe o anumita piata.
cei care lucreaza in presa auto au o mare responsabilitate deoarece sunt formatori de opinii. si daca la un moment dat emit o chestie fara sa o gandeasca apar probleme.
aaa, cred ca am fost putin off-topic, dar pe plan profesional parerea personala NU isi are locul...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
- Alex Motan
- pasionat
T.rac3Er scrie:problema se pune putin diferit de e ne leza pe noi posesorii de citroen
Ai dreptate dar referitor la faptul ca te citez"un om mai putin cunoscator va lua de bun ce abereaza unul sau altul si va perpetua perceptia respectivului in diverse medii pe unde umbla" Pe mine unul ma incanta ffffff tare. Citroenul nu e o masina pt cineva care pleaca capul la comentarii. Decat sa mai fie inca 50 de mil de citroenuri mai bine asa. Sunt putin rautacios dar sa-i spun mai mult exclusivist si sunt un om care am 2 Citroen acasa.

.......................
C4 VTS 180 Bhp negru
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”