vreau sa imi cumpar C4 berlina cu pavilion

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 24-Mar-2007 01:00

Un SH pe care sa-l tina inmatriculat in bulgaria, sa nu plateasca taxa de prima inmatriculare sa plezneasca fierea in motoriceanu/sulfina/vladescu si compania...

paco are dreptate cu boicotul dar din pacate orice initiativa de acest fel e sortita esecului...oamenii merg inainte, nu mai stau sa se lupte cu sistemul :evil: . Piata Universitatii a murit.
Cosmin
high energy music expression

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Sâm 24-Mar-2007 08:05

Nu, nu sunt gugustiuc, pur si simplu ma ingrozesc cand vad cat de proaste sunt masinile si cum se cumpara in continuare.
Sa bata motorul la 3000 de km, asta nici la Dacia UAP nu s-a pomenit. Iata ca Tariceanu vinde in continuare asemenea "masini"...

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Sâm 24-Mar-2007 12:25

-toate masinile au probleme , sunt plinie forumurile de probleme , mai bine mergem cu trolebuzul si am scapat !!! trebuie sa ai noroc cand iti cumperi o masina noua

george
pasionat

Mesajde george » Sâm 24-Mar-2007 15:37

Figuri sinteti si voi! Pe forumul pasionatilor de Citroen indemnati pe cineva care vrea sa-si ia Citroen sa nu faca asta! Pe motiv de Motoriceanu sau ca sint proaste... Chiar sinteti "usurel deplasati".
Eu am C4, chiar pe benzina, si sint foarte multumit. Nu recomand alta masina din clasa compacta, mai ales in aceeasi categorie de pret.
Bafta la C4 si sper sa te bucuri de ea! Nu vei fi singurul, te asigur!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Sâm 24-Mar-2007 16:46

george, nu intelege gresit, nu indepartam omu' de citroen, ci de modelul C4, unde, se pare ca buna functionare este o exceptie in loc sa fie defectele o exceptie.
C3-ul se profileaza a fi o alegere mult mai inspirata, cat si cele de clasa superioara cum ar fi c5.
Este de datoria unei comunitati sa atraga atentia, si asta tocmai din dragoste si pasiune pt marca respectiva. Daca va cumpara un c4 si va fi dezamagit, iti dai seama ca va ura din tot sufletul marca si nu modelul. Eu nu cred ca dimabogdan , cel cu gravele probleme la motor, si-ar mai cumpara un citroen, fie el si cu garantie data de extraterestrii.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 24-Mar-2007 17:00

si eu as sta foarte bine sa ma gandesc la C4; am auzit d ela foarte multi de destule probleme asa ca...
are dreptate si alex: C3 sau C5 sunt mult mai reusite;

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Sâm 24-Mar-2007 17:13

Nu ca nu mi-as mai cumpara, dar o si vand pe a mea.Mi-a iesit pe nas decizia de a cumpara o europeana, frantuzeasca pentru design din convingerea ca motorul n-are cum sa dea chix pentru ca, de, Citroen, firma serioasa nu ca Dacia.( am avut o Dacie cu care am facut 80k fara sa-mi apara problema asta)
Urmatoarea este, pentru ca nevasti-mii nu i-a placut Civicul o Toyota Auris sau New Corolla( eu personal prefer Auris dar mai am vreo 2-3 luni de gandire)
:D

george
pasionat

Mesajde george » Dum 25-Mar-2007 11:45

Pentru Auris ai taxe mai mari decit pentru Corola. Dar si eu as prefera Aurisul.

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Dum 25-Mar-2007 12:39

-au fugit posesorii de c4 dupa forumul asta , a fost un fel de divort (asa a fost inteles de oamenii de aici , TOTAL gresit ) si cei care au ramas (multi care nu sunt posesori de c4 ) isi dau cu pararea din auzite
-din auzite nu-ti mai cumperi nici o masina , toate sunt proaste
-c4 e o masina ieftina care ofera o groaza de optiuni si cu putin noroc nu ai nici o problema
-c4 meu e chel varianta X si sunt ffff multumit de el

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Dum 25-Mar-2007 13:04

AURIS =Made in England.New Corolla = Made in Turkey.Same taxes.Nu prea ma omor dupa berlinele cu ditamai fundu'.Sa vedem

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Dum 25-Mar-2007 14:10

DMX scrie:-au fugit posesorii de c4 dupa forumul asta , a fost un fel de divort (asa a fost inteles de oamenii de aici , TOTAL gresit ) si cei care au ramas (multi care nu sunt posesori de c4 ) isi dau cu pararea din auzite
-din auzite nu-ti mai cumperi nici o masina , toate sunt proaste
-c4 e o masina ieftina care ofera o groaza de optiuni si cu putin noroc nu ai nici o problema
-c4 meu e chel varianta X si sunt ffff multumit de el

eu nu cred ca parerile de aici sunt din auzite.

c4 nu este tocmai ieftin, este mai jos decat altele din clasa ei, dar pretul se reflecta in calitate. Acel putin noroc trebuie eliminat, norocul trebuie sa fie la 2-nd hand.
Ca si o paranteza, unul dintre motoarele grupului VAG s-a dovedit a avea oarece probleme la supape la o sarja de motoare produse in slovacia. Desi nu se stiu clar conditiile in care apare defectul, si desi ar trebui inlocuite doar supapele, hotararea lor este sa schimbe intreg motorul, rapid si fara comentarii. La ei de ce se poate?

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Dum 25-Mar-2007 14:37

Pentru ca francezii sunt mai snapani ca noi!Prima data cand s-a constat defectiunea la mine, astia spuneau ca imi schimba sigur-sigur motorul, pentru ca avusesera un caz inainte cu supape defecte si i-au schimbat motorul.La mine, pentru pistoane, NU, ba mai mult, ar trebuii sa le fiu recunoscator ca mi le schimba.Si tot eu nu fac ce trebuie si-i stresez.
Prost o fi ala de si-o mai lua masina frantuzeasca( referire strict la propria-mi persoana!)

george
pasionat

Mesajde george » Dum 25-Mar-2007 15:47

dimabogdan scrie:Pentru ca francezii sunt mai snapani ca noi! Prost o fi ala de si-o mai lua masina frantuzeasca( referire strict la propria-mi persoana!)

Bogdan, iti inteleg supararea si e pe deplin justificata tinind cont de ce-ai patit. Doar ca nu are rost sa generalizezi: daca C4-ul tau e prost nu inseamna ca toate masinile frantuzesti sint proaste. Masini proaste sint si nemtesti si japoneze (chiar si Toyote). Exista posibilitatea ca si Corolla pe care vrei sa ti-o iei sa aiba probleme. Pur teoretic desigur! Eu iti doresc sa fie perfecta.
Generalizarile nu ajuta pe nimeni. Eu am C4 fara probleme, atunci as putea zice ca masinile frantuzesti sint super. Si stiu pe cineva cu masina nemteasca noua cu probleme- deci trebuie sa fii "prost" sa-ti iei nemteasca.

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Dum 25-Mar-2007 16:30

AURIS 8)
Off, stiu si ai perfecta dreptate @george.Asa ma oftic ca mie mi-au dat ciurucul asta si voi sunteti unii carora va merg masinutzele(C4) ca unse.Fara invidie of course :P

Nu stiu inca o alta masina care sa fii starnit atata pasiune din partea unor entuziasti si mai mult organizarea unui club special si a unui site dedicat.
Sa nu uitam ca eu mi l-am luat, probabil din aceleasi motive ca si voi.
Sper sa am mai mult noroc cu the next one, dar cu parere de rau I WILL NEVER EVER BUY Citroen IN MY LIFE! [-X

gonty
simpatizant

Mesajde gonty » Dum 25-Mar-2007 16:30

Si apropos de masinile japoneze. Nu stiu cati dintre voi au avut ocazia sa conduca un Mitsubishi Eclipse. Am avut asa ceva pe mana in 2000 vreo 2 luni, ce sa spun, Super masina....Insa am dat-o ca am avut probleme cu motorul si cutia automata. Nu stiu daca v-ar conveni sa vi se caleze motorul la 180 km/h pe autostrada si sa stai o ora in soare, la 40*C la umbra, pana s-a racit motorul sa pot ajunge la prima benzinarie sa o las la naiba in parcare si sa chem un prieten sa ma ia. Si ar trebui sa spun ca masinile japoneze sunt de cacao nu? :twisted: Asta este, am avut ghinion.

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”