C4
Moderator: Echipa Tehnica
- stupidisco
- simpatizant
Referitor la limitatorul de viteza, am reusit astazi sa aflu cum se face 'kick-down'. Am apasat pedala de acceleratie pana cand viteza ajunge la limita prestabilita. In acest moment se taie injectia. Daca tin apasat pe pedala viteza nu creste, insa apasand brusc si cu destula putere se va actiona 'kick-down' si pot accelera in continuare. Se simte in pedala efectul.
- stupidisco
- simpatizant
- stupidisco
- simpatizant
mda..ce sa mai insist k e vai de el...trebuia sa comunice la banca seria sasiului si motorului k sa pot plati masina...si evident a gresit seria sasiului si am mai stat vreo ora pe acolo pana s-a emis seria corecta..in fine am platit masina acum astept...dar oricum...am auzit multe cuvinte de bine pentru ats la categoria vanzari se pare k eu am parte de ghinion mi-e sa nu faca vreo manevra cu masina 

Eh, stai linistit, nu-si permit sa faca asa ceva. Oricum, de obicei ei dau termene mai mari ca sa fie siguri, mie mi-au zis 2 saptamani si masina a venit in 10 zile (din vama).
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Membru nou
Salut,
Ma alatur si eu in lista de propietari de C4. Azi am terminat de semnat , comanda s-a facut la inceputul lunii si astept masina in luna iulie.
Am mers pe :
-C4 Berlina SX Pack, 1.6 benzina
-Vopsea metalizata
-Jenti al 16'
-Alarma
Ajutati-ma sa rezist inca 2 luni, deja nu mai am rabdare, simt ca o iau razna
Ma intereseaza daca are cineva documentatie, carte tehnica, manual de utilizare , etc.. pentru C4 in orice format. Ar fi util ca sa pot sa trec mai repede peste astea 2 luni. Sau poate ma duc la fabrica in Franta sa-i imping putin de la spate ...
John
Ma alatur si eu in lista de propietari de C4. Azi am terminat de semnat , comanda s-a facut la inceputul lunii si astept masina in luna iulie.
Am mers pe :
-C4 Berlina SX Pack, 1.6 benzina
-Vopsea metalizata
-Jenti al 16'
-Alarma
Ajutati-ma sa rezist inca 2 luni, deja nu mai am rabdare, simt ca o iau razna

Ma intereseaza daca are cineva documentatie, carte tehnica, manual de utilizare , etc.. pentru C4 in orice format. Ar fi util ca sa pot sa trec mai repede peste astea 2 luni. Sau poate ma duc la fabrica in Franta sa-i imping putin de la spate ...
John
Multa bafta si rabdare, asteptarea e lunga. De ajutor iti poate fi de folos forumul francez http://www.planete-citroen.com/forum/fo ... y.php?f=42 unde gasesti enorm de multe informatii. Daca nu cunosti franceza poti traduce paginile cu http://babelfish.altavista.com/ .
Un catalog de accesorii (in franceza) exista aici: http://kariolys.free.fr/Manuels/ac4.pdf
Ca sa-ti mai ineci amarul te poti prezenta la intalnirile clubului, unde cred ca vor fi si cateva C4.
Un catalog de accesorii (in franceza) exista aici: http://kariolys.free.fr/Manuels/ac4.pdf
Ca sa-ti mai ineci amarul te poti prezenta la intalnirile clubului, unde cred ca vor fi si cateva C4.
kata scrie:aripile de plastic va plac?
Culmea, da
Avantajele sunt greutatea, faptul ca la o lovitura usoara se indreapta singure si nu ruginesc. Dezavantaje... nu vad niciunul.
John, eu am manualul care e universal pentru toate modelele, daca vrei iti faci o copie. Daca ajungi la intalnire te mai innebunesc si eu putin

[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”