ajutati-i pe novici !
Moderator: Echipa Tehnica
@matrixu, domnul pirscoveanu si-a cerut scuze, cred ca ar trebui sa o faci si tu, ai fost mai inversunat decit ar fi trebuit in situatia respectiva. si eu sint fotograf de meserie dar recunosc ca mai gresesc citeodata cind fac fotografii. asta nu ma face un fotograf mai prost ci mai degraba unul neatent. cred ca esti de acord
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
referitor la covorase. eu am cumparat covorase originale, de la Citroen, de cauciuc. nu stiu cum sint cele de la metro, dar astea imi plac pentru ca se potrivesc perfect; cel de la sofer poate fi chiar si prins in suruburile alea din podea. o alta parte buna e ca acele covorase din spate sint unite intr-o singura bucata, deci protejeaza chiar si ridicatura mediana, care ramine descoperita daca se folosesc doua covorase separate si pe care se depoziteaza tot noroiul... au costat 1.7 milioane. destul de mult, dar nici masina nu a fost ieftina, plus ca nu le schimb anual...
Ajutaţi-i pe novici.
Eu am schmbat alarma montată ĂŽn fabrică pentrucă avea numai senzorul de volum conform reglementărilor CE.
Ca să nu pierd garanţia şi să montez o alarmă acceptată de Citroen pentru modelul C4, am contactat firma ATO WATCH care este furnizorul alarmelor pentru Citroen şi Peugeot şi am montat o una nouă completă foarte bună, la un ptreţ acceptabil.
Ăi găseşti situl www. autowatch.ro.
sau la telefoanele;
021 2228189 ; 2228425 sau 021 6676669
Dacă mergi la Târgul de maşini, ĂŽi găseşti acolo pentrucă au un stand.
Dan
C4 1,6/110 cp VTR benzină
Ca să nu pierd garanţia şi să montez o alarmă acceptată de Citroen pentru modelul C4, am contactat firma ATO WATCH care este furnizorul alarmelor pentru Citroen şi Peugeot şi am montat o una nouă completă foarte bună, la un ptreţ acceptabil.
Ăi găseşti situl www. autowatch.ro.
sau la telefoanele;
021 2228189 ; 2228425 sau 021 6676669
Dacă mergi la Târgul de maşini, ĂŽi găseşti acolo pentrucă au un stand.
Dan
C4 1,6/110 cp VTR benzină
j lopez scrie:pai la REG cand apas imi da mesaj mare:"activation impossible"? e normal?
Si cand apas pe acceleratie se duce computerul de bord si la consum de 20l/km?
asa in medie consuma cam 8-9 / 100km.
e diesel! si consuma cam mult, nu?
bine, dar si merge 200-220km/h!
Regulatorul de viteza se poate activa doar in ultimele 2 trepte de viteza si se dezactiveaza automat cand se apasa pe frana sau pe ambreiaj.
Cand se accelereaza brusc consumul instant creste mult, este foarte normal. La fel si consumul in regim constant cu viteza mare. Incearca sa mergi la 90-100 km/h in treapta a V-a si ai sa vezi diferenta.
REGulatorul de viteza si LIMitatorul de viteza le setezi la valoarea dorita folosind butoanele de + si - din partea stanga.
O sa vezi ca daca comuti pe LIM sau REG, apare scris pe ecran si OFF.
Adica dupa ce selectezi si setezi viteza dorita, trebuie sa o mai si activezi. Activarea se face tot din stanga, cu butonul de pauza (cel care are doua betigase pe el
"||" )
LIM - limitator de viteza. Setezi de exemplu la 50 km/h si masina va merge cu MAX viteza aceea. Nu este EXTREM de precis. Viteza mai variaza la 51, 52 uneori chiar 53km/h. Dar in general de 51 km/h nu prea sari.
REG-ul este sa il folosesti pe autostrada ca sa nu iti mai oboseasca piciorusul pe acceleratie... Il setezi si activezi la fel ca LIM.
Poti sa scapi de LIM (adica de limitarea de viteza) dand cateva kick down-uri in acceleratie. LIM-ul va clipi si vei putea urca viteza cat de mult doresti...
O sa vezi ca daca comuti pe LIM sau REG, apare scris pe ecran si OFF.
Adica dupa ce selectezi si setezi viteza dorita, trebuie sa o mai si activezi. Activarea se face tot din stanga, cu butonul de pauza (cel care are doua betigase pe el

LIM - limitator de viteza. Setezi de exemplu la 50 km/h si masina va merge cu MAX viteza aceea. Nu este EXTREM de precis. Viteza mai variaza la 51, 52 uneori chiar 53km/h. Dar in general de 51 km/h nu prea sari.
REG-ul este sa il folosesti pe autostrada ca sa nu iti mai oboseasca piciorusul pe acceleratie... Il setezi si activezi la fel ca LIM.
Poti sa scapi de LIM (adica de limitarea de viteza) dand cateva kick down-uri in acceleratie. LIM-ul va clipi si vei putea urca viteza cat de mult doresti...
STIMATE DOMN MUGUREL PIRSCOVEANU o clipa chiar am crezut ca esti pasionat de Citroen si chiar inclinam sa cred ca vrei sa faci ceva pentru aceasta comunitate. M-am lamurit ca nu vrei sa faci decat misto, deci, cele 2 conturi ale tale: "MUGUREL PIRSCOVEANU" si "j lopez" vor fi sterse.
Ai o zi la dispozitie sa dai o explicatie pentru acest lucru. Asta ca sa nu zici ca sunt absurd.
Ai o zi la dispozitie sa dai o explicatie pentru acest lucru. Asta ca sa nu zici ca sunt absurd.
Asta e tare rau de tot, cu cei 2 useri. Noroc ca mai exista cineva pe aici care sa se uite si dupa clone.Oricum trebuia sa ne dam seama ca e caterinca si vrajeala dupa locatie, si mai ales ce draq sa caute Citroen C4 in USA?????? ar fi raritatea raritatilor, dupa cum bine stiti americanii sunt impotriva masinilor franceze.
@Khan, eu nu am de ce sa imi cer scuze, pentru ca mi-am spus parerea fata de acest asa zis domn Mugurel(dealer, bag mana in foc, prin micul Montel Carlo al Romaniei zis si Valcea)
Sunt de acord cu exemplul dat de tine cu fotografia, dar ai putea sa imi zici mie ca aparatul tau de fotografiat are 2MP si el de fapt are 4MP, sau ca nu are blitz, dar el de fapt are, sau ca merge cu 4 baterii cand el merge cu 2?????E putin fortat exemplul dat de tine.
Din cate a zis mai sus clar nu are habar despre masinile citroen, dar face pe atotstiutorul, si ii mai si deruteaza pe altii(danpopa, care, chiar a postat aici cerand un mic ajutor/suport din partea noastra).Si poate nu ai observat dar sunt extraordinar de ironice scuzele lui.
@Sile Regulatorul de viteza se poate activa doar de la 70km/h in sus,deci nu prea are legatura cu treptele de viteza.
@Khan, eu nu am de ce sa imi cer scuze, pentru ca mi-am spus parerea fata de acest asa zis domn Mugurel(dealer, bag mana in foc, prin micul Montel Carlo al Romaniei zis si Valcea)
Sunt de acord cu exemplul dat de tine cu fotografia, dar ai putea sa imi zici mie ca aparatul tau de fotografiat are 2MP si el de fapt are 4MP, sau ca nu are blitz, dar el de fapt are, sau ca merge cu 4 baterii cand el merge cu 2?????E putin fortat exemplul dat de tine.
Din cate a zis mai sus clar nu are habar despre masinile citroen, dar face pe atotstiutorul, si ii mai si deruteaza pe altii(danpopa, care, chiar a postat aici cerand un mic ajutor/suport din partea noastra).Si poate nu ai observat dar sunt extraordinar de ironice scuzele lui.
@Sile Regulatorul de viteza se poate activa doar de la 70km/h in sus,deci nu prea are legatura cu treptele de viteza.
Domnule Mugurel,
Am vazut ca se poate discuta cu dumneavoastra. AM depasit un pic masura, datorita experientelor mele destul de neplacute cu dealerii citroen.
Ar fi bine ca justificarea din pm adresat mie, sa o mentionati si aici, astfel incat sa nu vi se stearga userul fara motiv.
Imi cer scuze fata de afirmatiile mai dure la adresa dumneavoastra, si pe viitor incercati macar aici pe forum(parerea mea) sa lasam deoparte poeziile recitate de vanzatorii de masini.
Cu siguranta ca ne veti putea oferi informatii, pe care noi utilizatorii obisnuiti nu prea avem de unde sa le stim.
Am vazut ca se poate discuta cu dumneavoastra. AM depasit un pic masura, datorita experientelor mele destul de neplacute cu dealerii citroen.
Ar fi bine ca justificarea din pm adresat mie, sa o mentionati si aici, astfel incat sa nu vi se stearga userul fara motiv.
Imi cer scuze fata de afirmatiile mai dure la adresa dumneavoastra, si pe viitor incercati macar aici pe forum(parerea mea) sa lasam deoparte poeziile recitate de vanzatorii de masini.
Cu siguranta ca ne veti putea oferi informatii, pe care noi utilizatorii obisnuiti nu prea avem de unde sa le stim.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”