Ieri am avut ocazia pentru prima data sa merg cu masina mai mult pe drumuri de mai multe feluri: drum intins si bine asfaltat (Iasi-bacau-onesti, tg. secuiesc-brasov), drumuri cu gropi si hirtoape (unele mari cratere de care le doresc edililor nostri sa le apara in sufragerie, in gresia de la baie si bucatarie si in peretii exteriori), drumuri virajate (pasul Oituz). Pina ieri aveam vreo 130km parcursi exclusiv in oras, nici nu am schimbat vreodata in treapta a 5-a.
Stimati co-citromobilisti, am ramas pur si simplu impresionat pina aproape de lacrimi, nu mi-am imaginat niciodata asa ceva!!! De azi nu ma voi mai uita la V8 Supercars pe Motors TV si nici la WRC, DTM, BTCC sau WTCC, nu se mai merita!!! Mai bine ma sui eu in masina si o duc in treapta a 3-a si a 4-a pina pe la 4500-5000rpm, suna infinit mai bine!

...si ridica si botul

E extraordinar, masina asta e o nebunie!!!
Dupa primul kilometru pe drum intins (in care nu am depasit 3500rpm) am fost putin surprins sa vad ca la 90Kmph deja motorul mergea cu 3000rpm in treapta a 5-a, si am inceput sa ma intreb la ce turatie ajunge el la maxim 194 si cite rezervoare maninca la suta de kilometri. La 160Kmph e la fix 5000rpm in treapta a 5-a, ceea ce cred ca e ok, probabil la 194Kmph are vreo 7500-7800rpm (nici nu am unde sa incerc si nici nu sint foarte dornic s-o fac).
La confort e iarasi super ok, insa spre deosebire de performante ma mai asteptam (atit dupa drivetest cit si judecind dupa lista de optiuni). Cotiera centrala e buna si ea acolo, geamurile se dezaburesc foarte repede (prima data s-au dezaburit in 2-3 secunde!!), regulatorul de viteza isi face toti banii prin localitati (mai ales cele presarate cu radare), vizibilitatea e buna, cel putin in fata si in spate, in lateral uneori e putin impiedicata de stilpii fata (am simtit asta mai ales prin serpentinele din Oituz, a trebuit sa misc putin capul si atit totusi).
Imi mai trebuie putin sa ma obisnuiesc cu frina asta progresiva, am tendinta sa apas usor pe pedala si se pare ca masina frineaza mai putin violent decit daca as apasa pedala de frina mai brusc dar tot pina in acelasi punct.
Btw, cum se comporta amortizoarele, telescoapele, capetele de bara, etc in timp? Sint rezistente? Intrem asta pentru ca am luat vreo 2 sau 3 gropi ceva mi marisoare (cel putin judecind dupa cum a sunat masina cind am trecut prin ele, mi-a fost la fel de mila ca atunci cind imi bateau vecinii piscile cu mere), pentru ca edilii nostri cei preaiubiti nici macar de repararea drumurilor europene nu se ingrijesc si evident ca daca mergi cu 90-100 iei o groapa cu cel putin 30Kmph, ca nu ai cum sa frinezi pina la 5-6Kmph asa repede.