Viitor posesor de 1.6i Urban Jungle
Moderator: Echipa Tehnica
Corect as vrea o masina cu care sa pot merge zi de zi si care sa pot merge linistit "afara" cu ea si ma intereseaza in mod special sa pot merge pe drumuri mai "accidentate" mai pe scurt cu garda mai ridicata decat
http://img224.imageshack.us/my.php?imag ... 958uo5.jpg
pana acum designul si dotarile m-au atras la C4, C2 este luat in considerare mai mult pt sportivitate C2 Chic e un fel de C2 VTR am inteles.Preturile sunt pe acolo poate C2 un pic mai scump dar e si mai bine dotat.
http://img224.imageshack.us/my.php?imag ... 958uo5.jpg
pana acum designul si dotarile m-au atras la C4, C2 este luat in considerare mai mult pt sportivitate C2 Chic e un fel de C2 VTR am inteles.Preturile sunt pe acolo poate C2 un pic mai scump dar e si mai bine dotat.
hehehe ...cunoscu ursuletzul asta. zace nespalat in chimbrit si mai behaie din cand in cand cate o liniutza. solutia la problema ta este:
- iei un c4 coupe al mai ieftin pe benzina;
- pui o suspensie electromagnetica bose pentru reglarea garzii la sol
- scoti de pe ursuletz serpisorii si ii pui pe c4.
- pui o turbinica sanatoasa si un intercooler tzapan.
- mergi la un dyno la tovarasii tai sa o reglezi bine.
- pui niste scaune recaro ..ca astea au centuri din montant care e in spate si nu e bune.
- o scartzai zdravan la liniutze si scoti banii care i-ai bagat in ea.
- iei un c4 coupe al mai ieftin pe benzina;
- pui o suspensie electromagnetica bose pentru reglarea garzii la sol
- scoti de pe ursuletz serpisorii si ii pui pe c4.
- pui o turbinica sanatoasa si un intercooler tzapan.
- mergi la un dyno la tovarasii tai sa o reglezi bine.
- pui niste scaune recaro ..ca astea au centuri din montant care e in spate si nu e bune.
- o scartzai zdravan la liniutze si scoti banii care i-ai bagat in ea.
Mersi mult de "raspuns" ursuletul asta nu behaie la liniute poate asta e impresia ta despre posesorii de ursuleti sta la Chibrit pt ca acolo e un prieten care se ocupa un pic de el (trebuie schimbat termostatul).oricum nu mai am nevoie de nici o informatie .La revedere
Ultima oară modificat Mar 03-Oct-2006 14:09 de către alex230ro, modificat 1 dată în total.
Eu unul zic C4, daca vrei o masina de zi cu zi, sa mergi linistit si afara. Daca vrei o masina mai deosebita de senzatie atunci da, iei buburuza cu 125CP..
Mie nu mi se pare chiar asa de dotat C2-ul ala, atat doar ca are ESP, in rest...nu prea straluceste comparat cu C4 Urban Jungle.
Eu unul nu mi-as lua buburuza daca ar fi singura masina...
Mie nu mi se pare chiar asa de dotat C2-ul ala, atat doar ca are ESP, in rest...nu prea straluceste comparat cu C4 Urban Jungle.
Eu unul nu mi-as lua buburuza daca ar fi singura masina...
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@alex230ro: ma tem ca nici C2 si nici C4 nu sint suficient de inalte incit sa mergi pe drumuri accidentate fara probleme. Poate un C5, ca ala are garda reglabila, dar si costa pe masura.
@regedit: banuiesc ca omul nostru chiar vrea niste solutii aplicabile in real life, nu niste SF-uri care chiar daca sint foarte promitatoare, sint totusi in faza de laborator. Si cum vrei sa isi scoata banii pe tuning?... Facind liniute pe bani?
@regedit: banuiesc ca omul nostru chiar vrea niste solutii aplicabile in real life, nu niste SF-uri care chiar daca sint foarte promitatoare, sint totusi in faza de laborator. Si cum vrei sa isi scoata banii pe tuning?... Facind liniute pe bani?

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
....sub titulatura de regedit se ascunde de fapt un individ chiar prietenos ;). deh, l-am amenintzat pe privata ca daca nu se da tovaras cu mine ii vandalizez ursu'. 
solutia reala dar nerealizabila a lui alex e simpla. sa se dea dom'le vts-ul la pret de jungle, ca ce facem cu masini de sub 150 cai. la faza cu garda, fura curent, c4 este de ajuns si pentru drumuri mai grele. pentru off-road exista jeep.

solutia reala dar nerealizabila a lui alex e simpla. sa se dea dom'le vts-ul la pret de jungle, ca ce facem cu masini de sub 150 cai. la faza cu garda, fura curent, c4 este de ajuns si pentru drumuri mai grele. pentru off-road exista jeep.
c4 coupe e mai rigid (si mai zgomotos ca berlina...din cate am auzit lumea)..merge pe teren accidentat dar o simti...
...am indraznit sa merg pe un drum asfaltat uzual folosit de tir-uri...15-20kph a fost viteza de rulare...la cum simteam masina mi-era frica sa nu se dezmembreze. deci suspensia sportiva e in total dezacord cu mersul prin hartoape
la c4 coupe garda la sol permite (in unele locuri, cu borduri, unde cu nova atingeam, cu c4 pana acum nu am harjait nimic)

la c4 coupe garda la sol permite (in unele locuri, cu borduri, unde cu nova atingeam, cu c4 pana acum nu am harjait nimic)
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
io me referam la drumul spre budeasa de la bascov...pe la "lazar" prin fata...dar nu intelg, de ce sa o ia cineva pe acolo cand vine la valcea...e mult mai drept drumul prin oras...si mai rapid
...

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”