C4 ? ? ?
Moderator: Echipa Tehnica
dupa ce ca e joasa, mi-am bagat privirea sub motor si are scut
cu aparatul o sa fie mai simplu sa iau un foto daca nu ma credeti, nu am avut pe nicio chestie scris 'scut' insa e acolo, la locul lui

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
vldst scrie:T.rac3Er scrie:ciudat..la mine ziceau de scut metalic la ~20mil
Sunteti sigur ca in alea 8 milioane sunt incluse si traversele? Masina are sau nu elementele de prindere pentru scut montate din fabrica? Ca daca nu le are, trebuie cumparate separat. Si costa cel putin inca pe-atat cat scutul propriu-zis (stiu sigur ca asa e la C3).
Deci eu am intrebat daca au scuturi de vanzare si cat costa scutul + montajul si mi-au zis ca depinde de scut, daca e de plasitc 6 milioane si ceva si daca e de metal 8 si ceva, iar montajul aproape 500 de mii, danu nu mi-au zis cum ca ar fi necesar altceva.
Asa am intrebat si eu la ATS cat ma costa scutul si am primit acelasi raspuns cum ca ar costa vreo 8 milioane. Stiind insa dintr-o alta sursa ca s-ar putea sa fie nevoie si de elemente de prindere, l-am intrebat clar pe tipul de la ATS daca am nevoie si de traverse si cat m-ar costa. Raspunsul a fost afirmativ, am nevoie de traverse, care ma costa inca vreo 8 milioane, pe langa pretul scutului propriu-zis
D-asta iti spun ca daca vrei sa fii sigur intreaba clar la ATS daca C4 e prevazut din fabricatie cu elementele de prindere pentru scut. S-ar putea ca voi, cei cu C4, sa fiti mai norocosi si sa le aveti deja. Dar nu garantez, asa ca cel mai bine e sa intrebi la ATS.

D-asta iti spun ca daca vrei sa fii sigur intreaba clar la ATS daca C4 e prevazut din fabricatie cu elementele de prindere pentru scut. S-ar putea ca voi, cei cu C4, sa fiti mai norocosi si sa le aveti deja. Dar nu garantez, asa ca cel mai bine e sa intrebi la ATS.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”