Voi fi posesoarea unui c4 superb si nu stiu ce alarma sa pun pe el.
Spuneti-mi si mie din experienta, ce alarma vi s-a parut mai buna si cam cat costa?
Multumesc anticipat

Moderator: Echipa Tehnica
Matrixu scrie:Sunt multumit de ea, numai ca mai face figuri cand las avariile aprinse si o armez. In rest n-am nimic de reprosat.
danalarm scrie::( sant foarte suparat pe alarma mea de pe C4.(este cea din fabrica)
ieri am vrut sa plec cu masina dar nu vroia sa se dezarmeze :x apasam eu pe toate butoanele nimik :x am intrat in masina, a inceput sa urle, bineinteles, pun eu cheia in contact apas butonul din stanga jos ( Alarm off) nimik....ies din masina....se opreste intr-un tarziu....apas iar pe butoane nimik..... :x ..... ma duc in casa iau cheia de rezerva....apas butoane nimik.... :x ..... ma bag in masina iar....sunaaaa......ies vecinii ( cu intrebari ingineresti: Ce are Dane?S-a stricat?
Te ajut cu ceva?
) pun iar contactul cu cheia de rezerva apas butonul Off...nimik.....fratilor inebuneam langa ea.....cand dupa vreo 30 minute apas pe telecomanda si merge!!!!!!!!!!
![]()
ce o fi avut? ati patit si voi ceva de genul asta?
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori