Asigurare Casco la C4. Cu Cine?
Moderator: Echipa Tehnica
Asigurare Casco la C4. Cu Cine?
Salut,
Va trebui sa ma hotarasc sa imi fac si eu asigurare CASCO la viitorul C4. Aveti idee cu cine au contract service-urile ATS sau Champion sau altele unde ar merita sa fac service-ul in caz de nevoie? As vrea sa aiba decontare directa cu compania de asigurari ca sa se descurce intre ei cu banii...
Voi aveti experiente in acest sens?
Multumesc
Va trebui sa ma hotarasc sa imi fac si eu asigurare CASCO la viitorul C4. Aveti idee cu cine au contract service-urile ATS sau Champion sau altele unde ar merita sa fac service-ul in caz de nevoie? As vrea sa aiba decontare directa cu compania de asigurari ca sa se descurce intre ei cu banii...
Voi aveti experiente in acest sens?
Multumesc
Cred ca cel mai sigur e sa-i intrebi chiar pe ei care sunt societatile acceptate. Iar daca au mai multe faci departajarea dupa alte criterii. Printre cei mai mari si mai seriosi se numara Allianz, Omniasig, chiar si BCR Asigurari chit ca-s mai noi pe piata.
P.S. Poti apela cu incredere si la o societate de brokeri de asigurari.
P.S. Poti apela cu incredere si la o societate de brokeri de asigurari.
Reparatiile le-am facut la Radacini Plevnei, si au iesit foarte bine!!!
Au ceva service-uri cu care lucreaza!!!! Daca nu te duci croit sa te certi cu ei, si te intelegi bine cu aia de la constatari, te trimi9t la service-urile la care isi mai ia si ei o spaga si daca le dai de inteles ca stii lucrul asta dar nu te deranjeaza, masina ta iese perfect!
Au ceva service-uri cu care lucreaza!!!! Daca nu te duci croit sa te certi cu ei, si te intelegi bine cu aia de la constatari, te trimi9t la service-urile la care isi mai ia si ei o spaga si daca le dai de inteles ca stii lucrul asta dar nu te deranjeaza, masina ta iese perfect!
george scrie:Cum adica "isi mai ia si ei o spaga"? Pentru ce e nevoie de spaga?
Pai tocmai, ca sa iasa bine si sa nu dureze o vesnicie.... deh... mai cunoastem si prin alte parti (in Ro). S-a creat un fel de educatie fortata in care spaga (in afara de faptul ca se da grupa mare aproape ca obligatie) mai e si ceruta la modul cel mai direct posibil.
Mai baieti, si fete, atata timp cat traim in Romania, nu incercati sa lucrati nemteste, pentru ca nu aveti nici o sansa sa obtineti rezultatul scontat. Singura cheltuiala a voastra in ceea ce priveste reparatia la un service agreat de firma asiguratoare este intregirea sumei asigurate, iar asta este o suma modica (reparatie de 63000000 ROL reintregirea = 1100000).
Sa fiti siguri ca atat asiguratorul da comisioane serviceului cat si servisul asiguratorului!!!! Exemplu din fisa de service: banda izolatoare - 60000 ROL, cand de fapt o gasesti cu fabuloasa suma de 15000 ROL, unde credeti ca se duc banii astia??? ;)
Sa fiti siguri ca atat asiguratorul da comisioane serviceului cat si servisul asiguratorului!!!! Exemplu din fisa de service: banda izolatoare - 60000 ROL, cand de fapt o gasesti cu fabuloasa suma de 15000 ROL, unde credeti ca se duc banii astia??? ;)
Imi expira si mie asigurarea Casco, am avut la Alianz-Tiriac dar ma gandesc sa trec la o societate de asigurari care sa aiba legatura cu ATS si/sau cu Champion... ce ma sfatuiti?
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”