Un lucru foarte ciudat

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Mihai88n
just curious
Masina: Citroen C4 Hatchback Facelift 1.4 16v 2010
2: Honda Jazz GD 1.4 i-DSI 2006

Un lucru foarte ciudat

Mesajde Mihai88n » Mar 28-Aug-2012 09:02

Mi s-a ars faza scurta de pe dreata zilele trecute...m-am dus la un service in Slatina sa pun un alt bec...tipul de l-a service imi spune ca cineva a mai umblat acolo la farul dreapta ca mufa nu era bine bagata. Ii zic ca nu are cum, eu am cumparat masina de noua din reprezentanta acum 2 ani, la revizia de 1 an am fost la Black Fox Auto Craiova de unde a si fost cumparata masina si am stat langa oamenii de acolo cat au schimbat ce au avut de schimbat si nu au umblat la niciun far. Pentru niste defectiuni minore si revizia de 2 ani am fost la SD Prestige Bucuresti cel din Berceni, acolo nu am stat langa cei din service pentru ca nu am avut timp de asa ceva (am lasat masina acolo si am luat-o la cateva ore). Revenind la becul de faza scuta de pe dreapta...tipul de la service il scoate si ma uit la el era ars, ma uit pe spate scria Osram....il pun sa mi-l scoata si pe cel de pe stanga pentru ca oricum cumparasem altele noi la set de 2 buc , si cand il scoate pe cel din stanga ma uit pe spate si scria Philips. M-am tot gandit...astia de la Citroen sa puna doua marci diferite.... In fine...ideea e ca nimeni nu a deschis capota la masina decat cele doua service-uri ale Citroen...Sa se ocupe oamneii de acolo si cu astfel de magarii???
Mihai Nicolăescu

MikePop
pasionat

Mesajde MikePop » Mie 29-Aug-2012 00:27

Clar! Un bec original Osram este vreo 60 de ron. De ce sa nu il ia mecanicul de la tine sa il puna la altul ( altul stie ca are bec nou )pentru doar 40 de ron :) Motiv pentru care nu merg niciodata in service-uri mari si stau non stop langa masina! De asta am asa o mare dilema....sa imi iau masina noua sa profit de garantie sau sa merg in continuare pe SH. Iti iei masina noua si iti schimba astia in reprezentanta tot de pe ea. Daca esti din SLatina data viitorare mergi la reprezentanta din Valcea.
Zambeste! Maine poate fi mai rau.

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mie 29-Aug-2012 08:44

Un bec H7 osram e 20 lei. Hella 15 lei.
"If in doubt, flat out!"

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”