alarma C4
Moderator: Echipa Tehnica
alarma C4
Salut!
Banuiesc ca mai sint printre voi posesori de C4 carora dintr-un motiv sau altul nu le-a venit masina echipata cu alarma din uzina si au fost nevoiti sa si-o monteze dupa aia.
Imi puteti spune cam cit v-a costat?
Pe oferta e 150EUR CIP, insa astia de la service-ul autorizat din Focsani (eu sint din Iasi si tre' sa merg pina in Focsani deocamdata) au spus ca ma costa cam 18mil ROL, ceea ce mi se pare enorm fata de pretul initial. Mai bine platesc 100EUR la casco pe an decit sa le dau lor 500EUR in conditiile astea.
Banuiesc ca mai sint printre voi posesori de C4 carora dintr-un motiv sau altul nu le-a venit masina echipata cu alarma din uzina si au fost nevoiti sa si-o monteze dupa aia.
Imi puteti spune cam cit v-a costat?
Pe oferta e 150EUR CIP, insa astia de la service-ul autorizat din Focsani (eu sint din Iasi si tre' sa merg pina in Focsani deocamdata) au spus ca ma costa cam 18mil ROL, ceea ce mi se pare enorm fata de pretul initial. Mai bine platesc 100EUR la casco pe an decit sa le dau lor 500EUR in conditiile astea.
tartorul scrie:Bine ai venit in club, Victore!![]()
Vezi ca exista un thread separat despre alarme la C4.
Da, bine v-am gasit:)
Ok, Autowatch 375 sa fie ca tot la aia ma uitam si eu. E mai nasol ca astia de la autowatch au site-ul facut total anapoda, nu au o lista cu adresa sau adresele unde pot fi gasiti, unde fac montarile, un numar de telefon pentru o programare, etc.
Cum aflu mai multe am sa postez in continuarea threadului "Alarma" deschis de signorita.
Thanks!
vezi aici
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 68&start=0
si gandeste-te mai bine.
nu poti sa stii cand ti se strica ceva la C4.
multor posesori li se intampla ...
mai bine nu te risca la ce nu e Citroen, cel putin in perioada de garantie...[/b]
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 68&start=0
si gandeste-te mai bine.
nu poti sa stii cand ti se strica ceva la C4.
multor posesori li se intampla ...
mai bine nu te risca la ce nu e Citroen, cel putin in perioada de garantie...[/b]
Xsara 1.6 / C4 1.4
cineva_de_la_ATS scrie:In urma semnalarii unor probleme datorate montarii alarmelor AutoWatch pe autovehiculele Citroen se interzice categoric acest tip de montaj. Pentru montarea sistemelor de alarma este obligatorie utilizarea echipamentelor originale Citroen, in caz contrar partea electrica a masinii urmand a fi scoasa din garantie.
Daca iti pui alarma asta si te duci la garantie, o sa afli ca garantia la partea electrica ai pierdut-o.
Ultima oară modificat Mie 29-Mar-2006 09:02 de către Arise, modificat 1 dată în total.
danpopa scrie:mai bine nu te risca la ce nu e Citroen, cel putin in perioada de garantie...[/b]
Da. Decit sa-mi montez alarma lor de 1800 RON mai bine dau inca niste bani anual pe casco. Deja ma gindesc destul de serios la asta. E o timpenie. In oferta e 150EUR (dar astepti masina 3 luni sa vina din franta pentru asta) iar daca ti-o monteaza ei la ATS sau oriunde in tara iti iau 500EUR.
Si e o timpenie si pentru ca mai nou s-au "trezit" ca astia de la autowatch monteaza+vind 3 alarme cu banii pe care-i cer ei pe una+montaj si a fost foarte simplu sa ii elimine (pierzi garantia, ce simplu, nu?).
Dar sper ca timpenia asta cu alarmele (macar de le-ar include standard in configuratie, ca nu e cine stie ce scumpa relativ si la restul masinii) si problemele de vizibilitate laterala sa fie singurele probleme pe care le voi avea vreodata.
Oz scrie:Mda, se pare ca am fost "norocos" ca am primit si alarma (pe care am cerut-o ) in cele 3 luni de asteptare...
Indeed...
Oz scrie:Ai dreptate in principiu, doar ca.... si pretul CASCO este putin mai mare din cate stiu eu, in cazul in care nu ai alarma.
Intr-adevar, dar cu cit? Nu m-0am interesat inca decit de pretul cu tot cu alarma care e de vreo 800EUR pe an (la allianz, full casco, fara fransiza). Cit poa' sa fie fara alarma? cu 100EUR pe an mai mult? Asta inseamna ca dau cei 500EUR de pe alarma in 5 ani pe casco, lucru care mi se pare ok.
mituc scrie:Oz scrie:Mda, se pare ca am fost "norocos" ca am primit si alarma (pe care am cerut-o ) in cele 3 luni de asteptare...
Indeed...Oz scrie:Ai dreptate in principiu, doar ca.... si pretul CASCO este putin mai mare din cate stiu eu, in cazul in care nu ai alarma.
Intr-adevar, dar cu cit? Nu m-0am interesat inca decit de pretul cu tot cu alarma care e de vreo 800EUR pe an (la allianz, full casco, fara fransiza). Cit poa' sa fie fara alarma? cu 100EUR pe an mai mult? Asta inseamna ca dau cei 500EUR de pe alarma in 5 ani pe casco, lucru care mi se pare ok.
Salut,
Nu pot sa iti spun care e diferenta daca ai alarma sau nu... stiu doar ca este una.. si nu e chiar asa mare.
Pe de alta parte, vezi ca sunt oferte si mai bune de CASCO fara fransize, si chiar si mai bune daca platesti integral.
Daca platesti in rate sa zicem ca economisesti vreo 100 Eur, iar integral vreo 150.... fata de pretul pe care l-ai dat tu.
Nu cred ca e bine sa fac reclame, de aia nu dau numele societatilor...

E mai bine asigurarea sa o platesti integral decat in rate.
Cere sa iti monteze o alarma meta sau maat.
Faza la C4 este ca are alt tip de cablaje si nu te poti lega asa simplu la ele fara sa ai parte de probleme. De exemplu, pe un C4 nu se recomanda sa pui o alarma Viper. Pe un C3 insa poti sa pui un Viper fara probleme.
Cere sa iti monteze o alarma meta sau maat.
Faza la C4 este ca are alt tip de cablaje si nu te poti lega asa simplu la ele fara sa ai parte de probleme. De exemplu, pe un C4 nu se recomanda sa pui o alarma Viper. Pe un C3 insa poti sa pui un Viper fara probleme.
Bai Arise nu mai dezinforma ma lumea aiurea, cu ce gogosi mananca astia la Citroen(ATS and company)
Singura mare problema e ca s-ar putea sa apara ceva conflicte cu calculatoarele masinii, deci nicidecum cablaraie si etc...
Eu am pe a mea, am alarma MAAT(pe cheie) pusa de fostul dealer din Constanta in serviceul lor, si nu am nici cea mai mica problema. ATS stie de acest lucru si nu au comentat nimic. Alarma e garantata pe viata, deci ai garantie mai mare decat la masina, un Viper sau merge sau nu merge la masina, deci in timp nu ai tu ce probleme sa ai cu alarma + instalatia. Eu personal am mai multa incredere in ce zice Falcon spre exemplu decat in ce zice ATS. ATS face de toate printre care si alarme, pe cand Falcon numai asta face.
.
Daca nici meseriasii de la Falcon de exemplu nu stiu ce merge si ce nu merge pe un C4, atunci aia de la ATS ar trebui sa nu stie nici macar ca exista C4.
Am dat doar ca exemplul Falconul fara nici o intentie de reclama sau etc
Singura mare problema e ca s-ar putea sa apara ceva conflicte cu calculatoarele masinii, deci nicidecum cablaraie si etc...
Eu am pe a mea, am alarma MAAT(pe cheie) pusa de fostul dealer din Constanta in serviceul lor, si nu am nici cea mai mica problema. ATS stie de acest lucru si nu au comentat nimic. Alarma e garantata pe viata, deci ai garantie mai mare decat la masina, un Viper sau merge sau nu merge la masina, deci in timp nu ai tu ce probleme sa ai cu alarma + instalatia. Eu personal am mai multa incredere in ce zice Falcon spre exemplu decat in ce zice ATS. ATS face de toate printre care si alarme, pe cand Falcon numai asta face.
.
Daca nici meseriasii de la Falcon de exemplu nu stiu ce merge si ce nu merge pe un C4, atunci aia de la ATS ar trebui sa nu stie nici macar ca exista C4.
Am dat doar ca exemplul Falconul fara nici o intentie de reclama sau etc
Matrixu, C4 este pe full CAN. Si asta presupun ca include si cablaraia si calculatoarele.
Ideea este ca s-ar putea sa apara ceva conflicte cu calculatoarele masinii, fapt care este intradevar o mare problema.
Nu trebuie subestimat acel cuvant "ceva" dinainte de conflicte.
Alarmele Meta si MAAT se monteaza extrem de simplu, pe cand un Viper nu.
P.S. Falcon aia fac alarme, dar le fac intr-un kit universal. Adica nu cred ca iti fac ei alarma special pentru C4-ul tau.
Ideea este ca s-ar putea sa apara ceva conflicte cu calculatoarele masinii, fapt care este intradevar o mare problema.

Alarmele Meta si MAAT se monteaza extrem de simplu, pe cand un Viper nu.
P.S. Falcon aia fac alarme, dar le fac intr-un kit universal. Adica nu cred ca iti fac ei alarma special pentru C4-ul tau.

My MAN!!!
Falcon nu fac ei alarme, ei monteaza alarme pe masini si o fac a naibii de bine!!!!
Daca alarma intra in conflict cu ceva de pe masina se vede de cand o montezi si aia e, incerci cu alt model. Am vrut sa subliniez ca, sau iti merge de la inceput sau nu iti merge, cand vine vorba de compatibilitatea cu masina. AAAA ,ca dupa, se duce ceva la alarma atunci aia e alta poveste, fuguta la ei si se rezolva!!
Te bazezi pe ceva cand faci afirmatii referitoare la montarea alarmei???? Sau presupui! Am o banuiala ca doar presupui!!!!
Falcon nu fac ei alarme, ei monteaza alarme pe masini si o fac a naibii de bine!!!!
Daca alarma intra in conflict cu ceva de pe masina se vede de cand o montezi si aia e, incerci cu alt model. Am vrut sa subliniez ca, sau iti merge de la inceput sau nu iti merge, cand vine vorba de compatibilitatea cu masina. AAAA ,ca dupa, se duce ceva la alarma atunci aia e alta poveste, fuguta la ei si se rezolva!!
Te bazezi pe ceva cand faci afirmatii referitoare la montarea alarmei???? Sau presupui! Am o banuiala ca doar presupui!!!!
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”