Sfat achizitie C4 max 4000 euro

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Citroen Coupe vs Citroen Hacthback

Chestionarul s-a închis pe data de Mie 31-Iul-2013 18:07

Citroen Coupe
2
50%
Citroen Hatchback
2
50%

Voturi totale: 4

Arian
simpatizant
Masina: Citroen C5 Exclusive (2010): 2.0hdi 163CP

Sfat achizitie C4 max 4000 euro

Mesajde Arian » Sâm 01-Iun-2013 18:07

Salut, sunt nou pe forum, am citit o mare parte de thread-uri de pe aici, sunt aproape decis pentru achizitia unui Citroen C4 Coupe.
As vrea sa ma ajutati sa ma hotarasc pentru o achizitie buna.
Ca utilizare nu cred ca voi depasi 10000 km/an si o mare parte ii voi face in Bucuresti (probabil benzina ar fi ideal)
Ca model, Coupe m-a atras cel mai mult la design, foarte greu sa imi schimb parerea pe un Hatch.
Ca motor, mi-as dori un 1.6 benzina sau diesel. Nu as vrea mai mare, pentru ca nu ma ajuta in Bucuresti.
Voi ca detinatori, sau daca v-ati petrecut ceva timp pe un Citroen ce imi puteti spune despre masina? Chestii bune pentru care se merita, probleme ale masinii, costuri intretinere, consum...
Inca un aspect pentru cei care cunosc procedeul, se merita in acest buget sa ma duc dupa masina in afara? Asta in cazul in care nu gasesc ceva in tara care sa merite banii. Si ce costuri implica o calatorie si cum se procedeaza.
Imagine

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 01-Iun-2013 21:38

Esti insurat? Ai de gand sa te insori in urmatorii 5 ani cat se presupune ca iti iei masina? Te intelegi bine cu parintii? Atunci ia-ti hatchback.

Esti singur? Nu ai nici un interes sa te insori in urmatorii 5 ani? Traiesti in mare parte singur sau cu partenera? Atunci ia-ti coupe. Ar fi bine sa fie serios mai ieftin decat hatchul pentru ca e mult mai putin practic.

Esti insurat, ai copii si calatoresti cu multe bagaje? Ia-ti un C5, eventual break.

Mie nu imi place C4, este mult mai nasol facuta fata de C5. La aia 4000 mai pune ceva si ia-ti un C5 de prin 2005 cu motor de 2.0.
"If in doubt, flat out!"

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”