Pricipalul motiv este evident spatiul, atat pt pasageri cat si depozitarea. Am 2 copii mici si faptul ca modelul ofera 3 scaune in spate individuale m_a facut sa cred ca e o alegere optima.
Momentan detin un Ford Fiesta din 2008 iar cand vine vorba de plecari cu toata trupa situatia se complică, multe bagaje, multe acareturi.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Având în vedere ca actuala mașina nu mi-a cauzat probleme de-a lungul celor 13 ani și am fost foarte mulțumit de ea , fiind o mașina cumpărată de nouă, as avea rugămintea să mă ghidați spre o achiziție care să se ridice la aceleași standarde.
Nu am preferințe de motorizare fiind un tip calm la volan, mulți cai, multe probleme

Vreau o mașina fiabila cu o motorizare ce nu face probleme și cu opțiuni decente.
Vreau o mașina care nu trebuie sa stau legat de service 6 luni din 12 cu gândul că în viitorul apropiat trebuie sa fac iar o vizită de curtoazie pentru că mai bate sau troncănea ceva, cum ar spune unii.
Deci este C4 Picasso mașina pentru mine, sau am o viziune tehnica greșită din start, pentru că la capitolul confort și spațiu, cel puțin din prezentările video de pe You tube, pare să fie exact ce am nevoie.
Recomandări de motorizare fără probleme, opțiuni nice to have și orice info de care să mă feresc sau sa caut sunt binevenite.
Mulțumesc și fără incidente indiferent de marca mașinii pe care o conduceți sau o doriți.