2.0 HDI Vtr Pack
Moderator: Echipa Tehnica
- catalin_dsc
- simpatizant
2.0 HDI Vtr Pack
Salut la toata lumea,voi fi sper eu cat mai curand posesor al unui C4 Coupe 2.0 HDI
Masina nu este noua,a fost folosita de catre un nene de la Citroen,nu stiu multe detalii despre persoana respectiva,doar ca masina are in jur de 14 mii de km si 5 luni de cand a fost inmatriculata.Evident pretul este si el scazut fata de cel normal cu aproape 20 la suta.M-ar interesa si pe mine cam care ar fi consumul real la aceasta masina,costul aproximativ al reviziilor etc.Momentan am platit taxa aceea de 20 de milioane ca sa imi retina masina si sa nu se mai circule cu ea si astept sa se aprobe imprumutul de la banca.
Masina nu este noua,a fost folosita de catre un nene de la Citroen,nu stiu multe detalii despre persoana respectiva,doar ca masina are in jur de 14 mii de km si 5 luni de cand a fost inmatriculata.Evident pretul este si el scazut fata de cel normal cu aproape 20 la suta.M-ar interesa si pe mine cam care ar fi consumul real la aceasta masina,costul aproximativ al reviziilor etc.Momentan am platit taxa aceea de 20 de milioane ca sa imi retina masina si sa nu se mai circule cu ea si astept sa se aprobe imprumutul de la banca.
Re: 2.0 HDI Vtr Pack
catalin_dsc scrie:M-ar interesa si pe mine cam care ar fi consumul real la aceasta masina,costul aproximativ al reviziilor etc..
Salut, bine ai venit si bine ne-ai gasit.
Cu privire la consum vezi ca este un thread cu "Consum Diesel" in subforumul "Consum" al forumului C4.
Mai exact aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3083 .
Probabil pe vremea asta in oras o sa-ti manince cam 8-9.
-
- Pro Motor Rm.Valcea
- catalin_dsc
- simpatizant
Visiniu (rosu lucifer).Azi am vazut-o si spalata.Din primele impresii,pt ca ieri m-am si suit in ea,motorul mai silentios decat un TDI.In mod sigur insa nu o sa fuga la fel ca un 2.0 TDI.Oricum din punct de vedere estetic,masina arata absolut impecabil la interior vazut ieri si azi la exterior.Eu oricum daca as fi luat noua as fi vrut culoarea asta sau alba cu geamuri fumurii.Am ceva experienta la C4,am condus un pic un 1.4 echipare x sau Sx,mi s-a parut ca are lag la directie sau ma rog mi s-a parut directia un pic ciudata in comparatie cu masina pe care o am acum,un Renault Megane din 96.De asemenea C4 de 1.4 nu fuge nici pe departe ca masina pe care o am desi C4 are 90 CP si a mea are 75 + niste modificari si aproape 180.000 Km.Poate fi o chestie de obisnuinta,o fi altfel la diesel nu stiu,dar o sa aflu.In principiu am vrut neaparat diesel pentru consum mai mic.Cealalta optiune ar fi fost Astra GTC 1.9 150 Cp insa nu se mai fabrica cu acest motor.
- catalin_dsc
- simpatizant
Din specificatii,viteza maxima e mai mare ca la 2.0 TDI,cuplu maxim la 2000 de ture in loc de 2500 la TDI,insa asta nu are treaba cu realitatea.Sunt multe chestii de luat in calcul,astea sunt date referitoare strict la motor.Turbo-lag in primul rand,restul masinii,in primul rand cutia de viteze si suspensia...In principiu mi s-a parut o masina usor de condus,dar nu la fel de distractiva ca o masina ceva mai veche,care nu e asa de dotata cu senzori,butonase si ajutoare.
- catalin_dsc
- simpatizant
Re: 2.0 HDI Vtr Pack
catalin_dsc scrie:Salut la toata lumea,voi fi sper eu cat mai curand posesor al unui C4 Coupe 2.0 HDI
S-o stapanesti sanatos!
Este foarte buna masina, am mers si eu cu ea si pot sa-ti spun ca am ramas uimit de cata foarta are.
Sper ca ti-au dat-o si cu jantele pe 17'', nu?
- catalin_dsc
- simpatizant
Nu are jante pe 17 sunt pe 16
Foaia de comanda arata cam asa:
C4 Vtr Pack 2.0 HDI 16v 3p
Culoare rosu lucifer
Tapiterie tissu gri
Echipamente optionale incluse in pret:
-sistem alarma
-climatizare
-jante aliaj
-radio CD
-pack vizibilitate(senzor ploaie,oglinda retrovizoare electrocroma,parbriz atermic)
Probabil si asa sper eu si ar fi normal o sa o primesc cu presuri si "pachet legislativ".Reducerea este in jur de 3300 de euro fata de pretul normal.
Foaia de comanda arata cam asa:
C4 Vtr Pack 2.0 HDI 16v 3p
Culoare rosu lucifer
Tapiterie tissu gri
Echipamente optionale incluse in pret:
-sistem alarma
-climatizare
-jante aliaj
-radio CD
-pack vizibilitate(senzor ploaie,oglinda retrovizoare electrocroma,parbriz atermic)
Probabil si asa sper eu si ar fi normal o sa o primesc cu presuri si "pachet legislativ".Reducerea este in jur de 3300 de euro fata de pretul normal.
- catalin_dsc
- simpatizant
Am luat ieri masina,pot sa merg cu ea doar pana luni,de luni incolo ma ocup de acte si cand ies actele o sa pot merge iar.Garantie mai are 1 an jumate si o voi prelungi cu inca un an.E perfecta din punct de vedere estetic si tehnic.Directia e mult mai tare decat m-am asteptat,am inceput sa descopar din butonase si tot ce mai e pe-acolo.M-am chinuit sa urc la cota 1400 cu cauciucurile originale si pana la urma am reusit cu greu dar la intoarcere mi-a fugit intr-o curba si am avut noroc ca era zapada multa pe margini si nu am lovit-o de parapet.Oricum nu cred ca s-ar fi intamplat mare lucru,coboram cu a 2-a la relanti la 15 km la ora.Am primit bonus si prima revizie din partea lor.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”