C4 de 2 luni cu probleme la "sistemul de depoluare"

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 25-Oct-2005 17:33

BMC, daca vrei sa faci ceva in sensul asta, stai cu gura si cu telefoane pe ei, ca altfel acolo imbatraneste masina. AStia sunt ei si noi trebuie sa ne modelam putin dupa ei, pana ne vedem interesul. Parerea mea este ca dupa ce iti rezolva masina la urmatoarea chichita(care sper sa nu mai fie ) schimba Serviceul. Acum nu are rost sa o duci la altii, stii cum e si la om, te duci la 10 doctori, toti iti zic ca ai altceva si iti mai gasesc si in plus.

Eu am fost la ei pt o problema absolut banala si mi-au dat cu flit instant, chiar vroiau sa imi faca programare peste vreo 2 zile fara ca macar sa faca o constatare. Masina in garantie luata de poate nici 1 luna de zile.
De atunci clar am evitat ATS cat pot de mult.Nu zic ca in alta parte curge mierea ca, toti sunt cam la fel, dar tratamentul de la Champion a fost cu totul altfel.

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mie 26-Oct-2005 11:14

Erorile care au fost sterse, ce indicau?
Ultima oară modificat Mie 26-Oct-2005 13:09 de către mars2k, modificat 1 dată în total.

bmc
simpatizant

Mesajde bmc » Mie 26-Oct-2005 12:03

Eroarea care aparea pe display-ul computerului era INFO: FAULTY ANTIPOLLUTION. Ea era insotita de aprinderea la bord a becului galben in forma de motor. Cat despre erorile pe care le vedea mecanicul pe diplay-ul echipamentului de service nu stiu nimic, pentru ca nu m-au lasat sa vad niciodata, si nici nu mi-au spus. Cert este ca l-am intrebat daca le-a sters, si raspunsul a fost afirmativ. Dupa stergerea lor, motorul pare sa mearga bine... pentru cateva zile...

bmc
simpatizant

Mesajde bmc » Joi 27-Oct-2005 15:37

Am sunat si astazi, de doua ori la ATS... si evidenti, mi s-a raspuns ca NU AU AJUNS LA NICI O CONCLUZIE... acum nu mai e suspecta benzina, ci tehnicianul ar suspecta un senzor de oxigen, dar nu e sigur, si asteapta raspunsul din franta, care inca tot nu a venit.... si sa mai sun si maine :( :( :(

kata
pasionat

Mesajde kata » Joi 27-Oct-2005 15:55

bai manca-l-ar nenea, programele astora de diagnosticare nu le zic si daca e vreun senzor defect? :roll:

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Joi 27-Oct-2005 16:57

O fi ca la "gripa aviara" -iau probe,le trimit la analizat in laboratoarele din Franta si asteapta diagnosticul de confirmare,eventual raspunsul: s-ar putea sa avem vaccinul abia pe la anul.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Joi 27-Oct-2005 17:07

Acum fara misto,ti-au dat alta masina in schimb?

bmc
simpatizant

Mesajde bmc » Vin 28-Oct-2005 08:20

Ce crezi ca mi-au zis cand le-am cerut masina la schimb: ca abia dupa 10 zile de stat in service (astazi sunt in a 8-a zi de service) se va putea discuta problema asta... cu directorul. Le-am zis ca in cartea de garantie zice doar ceva de 7 zile.. cum ca daca sta mai mult de 7 zile consecutive in service se va prelungi si garantia cu nr. respectiv de zile.
Asa ca am facut reclamatie la Citroen Franta si astept sa vad ce imi raspund... sper sa nu fie si ei ca romanii

bmc
simpatizant

Mesajde bmc » Vin 28-Oct-2005 12:21

astia de la ATS fac misto de mine! am sunat azi, si foarte relaxat, domnul Costin de la receptie mi-a spus sa revin luni cu un telefon, ca nu au inca nici o noutate si inca se lucreaza la masina.

kata
pasionat

Mesajde kata » Vin 28-Oct-2005 14:46

"domnul Costin"...nu-i mai ziceti asa ca-l jigniti.

e doar un baietel complet varza. :minigun:

bmc
simpatizant

Mesajde bmc » Vin 28-Oct-2005 16:01

Am mers totusi la ei (ATS) si sunt anuntat ca a sosit rapsunsul din Franta: softul este de vina, si C4 al meu va primi un soft pentru parametri benzinei din Europa de Est... ce ziceti de asta?

PS
am fost anuntat ca astazi, vineri, adica a 12-a zi de la prezentarea problemei, voi fi chemat sa imi ridic masina din service.. oare sa fie adevarat?

sorin.
pasionat

Mesajde sorin. » Vin 28-Oct-2005 16:18

Este buna asta cu benzina. :lol: Presupun ca o sa cheme in servis toate Citroenurile pentru schimbarea softului.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Vin 28-Oct-2005 16:56

La motorine oare cum o fi?

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Vin 28-Oct-2005 17:01

Si o intrebare pt. bmc: ce o sa te faci daca vrei sa te duci cu masina in excursie in Franta? :shock: Te asteapta aia cu softu' in vama??? :lol:

bmc
simpatizant

Mesajde bmc » Vin 28-Oct-2005 18:19

IN SFARSIT..... m-au sunat! pentru prima oara de 10 zile....m-au sunat!
Ba chiar mai mult: mi-au dat masina!
Dupa o predare foarte "in graba" (era si ora 18.00) am primit masina, dar fara explicatii detaliate, nu au fost lasate celuilalt domn de la receptie. In cartea de garantie mi-au scris asa: inlocuire sonda oxigen + bujii +soft <nu stiu de care ca nu inteleg scrisul> (injectie) 8600 km. (scrie pe pagina "plan de intretinere c2/c3/c3 pluriel" si nu exista stampila... o fi bine!?)
Motorul era cald, deci nu aveam mare lucru ce sa testez. Astept sa vad cum se comporta zilele astea... voi reveni cu detalii ;)

weekend placut tuturor!

P.S.
un lucru placut a fost ca mi-au dat-o spalata (desi era curata si cand am lasat-o)

Înapoi la “Probleme C4”