Buna ziua, detin si eu un C4 Picasso CMP, de familie, motor 2.0 16 valve, 138cp si mi-a aparut acum cateva zile o problema care presupun ca este la cutia de viteze! Sa fiu mai explicit, atunci cand masina schimba viteza intr-o treapta superioara, ma arunca in parbriz si dureaza destul de mult pana sa pot accelera din nou!
O alta problema pe care am observat-o, la schimbarea dintr-o treapta superioara intr-una inferioara la depasire, se tureaza motorul dar masina nu inainteaza timp de 10-15 secunde! Aceasta problema a aparut dupa ce am trecut de 15.000 km!
Problema C4 Picasso Milenium
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Tourer Excusive, 120 Kw, Automat 2013
- 2: ex. Citroen C4 1.6Hdi, 66Kw
Observ ca esti din Valcea, ai incercat la reprezentanta Promotor Valcea? din feedgack-ul unor colegi de pe forum a reiesit ca sunt foarte prompti si profesionisti. Iti mai recomand si Cartec Pitesti.
Daca ai garantie, incearca sa o rezolvi prin reprezentante, le duci masina si le-o lasi pe cap, sa o rezolve .
Daca ai garantie, incearca sa o rezolvi prin reprezentante, le duci masina si le-o lasi pe cap, sa o rezolve .
Creative Tehnology
o solutie mai dura ar fi sa le scri celor de la citroen france despre problema masinii, si ca, cei de la reprezentanta nu au gasit o solutie pentru rezolvarea ei. Cred ca va trebui sa dai numele reprezentantelor la care ai fost, si, eventual, numele reprezentantei la care vrei sa iti transmita solutia (softul sau piesa de schimb considerata ca fiind defecta). Constructorul nu se joaca, ma indoiesc ca isi risca imaginea pentru o defectiune. Poti si sa ii "ameninti" ca le faci reclama proasta pe forumuri si in toate cercurile in care te invarti.
pasii astia i-a urmat un amic la Renault (clio symbol care nu statea constant la ralanti, variatii de pana la 1000 rpm) si dupa ce i-au rezolvat problema cei din Franta, i-a taxat cu un carlig de remorcare + un suport de biciclete pentru carlig, ca sa nu le faca reclama proasta
pasii astia i-a urmat un amic la Renault (clio symbol care nu statea constant la ralanti, variatii de pana la 1000 rpm) si dupa ce i-au rezolvat problema cei din Franta, i-a taxat cu un carlig de remorcare + un suport de biciclete pentru carlig, ca sa nu le faca reclama proasta