Vreau sa impartasesc cu voi ce rahat am patit. Ma pregatesc acum vro doua zile de minunata revizie de 90000KM, la un minunat C4 (kit distributie, ulei, filtre, ulei servo, placute, rectificat discuri, etc). Ajung la service se apuca lumea de treaba, eu pe langa ei cu ochi in patru... la sfarsit cand imi montau placutele pe spate ma cheama mecanicul sa imi arate ceva... ghiciti ce... o ditamai "gaurica" in cotul de langa roata dreapta spate ce duce la rezervor.
Zic: sa ii f.. ..... masii de treaba, cum am dat eu acolo cu draq stiu eu ce, cand am grija ca de ochii din cap pe unde pasesc.
La care mecanicul ma linisteste zicandu-mi ca asta e spart / gaurit pentru a ma transforma in pompa pentru vrun handicapat.
Zic: Nu te cred, ce .... mea suntem in codru?... m aveam putin si plangeam

Zic: Ma pisi pe el cat costa cotul asta? il comandam acum si il montati.
Se uita baietii pe calculator si ii vad ca fac fete... "TRE SA COMANDAM CU TOT CU REZERVOR"
Eu: Nu cred... cum .... mea sa schimb tot pentru un cot... nu are cum
Ma urc in masina si plec in fuga mare la Citroen... am bagat pe drum la tigari... ajung, le expun problema si ce sa vezi, exact asa era. Trebuie sa comand tot... Nici nu mi-am dat seama ca imi bipaia masina ca nu m am motorina (si eu care vroiam sa ma duc sa imi bag motorina inainte... imi curgea toata pe pantofii de lac)
Am fost la politie, dute la asigurator (noroc ca am casco)... baietii de la Citroen foarte amabili... sper in doua saptamani sa pot merge cu EA.