Eu cred ca arp nu e deloc complexat (termen prostesc, de altfel), ci e unul dintre cei lucizi care viziteaza forumul in ultima vreme. Ar trebui sa ne bucuram de oameni ca el.
Eu il sustin cu maxima prietenie.
Terminati cu prostiile lui Freud, ca nu tin!
Problemute la C4...
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@arp si danalarm: puteti sa discutati in contradictoriu cit vreti, insa nu cred ca asta e un motiv sa va insultati
Riscati ca urmatoarea abatere sa fie sanctionata.

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Totusi, offtopic sau ontopic, trebuie sa iau atitudine fata de exprimari de genul: '' esti gogoman" , " forum de talibani" sau " ti-ar trebui mai mult creier..."
Tovarase, exprimari de felul asta, indiferent de punctul tau de vedere, demonstreaza lipsa de educatie. Nu conteaza ca ai sau nu dreptate, ca esti sau nu complexat, dar civilizat nu esti.
Ce e culmea e ca toate injuriile adresate de tine altora parca se potrivesc cel mai bine nivelului tau de educatie.
Cred ca moderatorul(ii) ar trebui sa cenzureze derapajele celor ce jignesc cu asemenea usurinta mai degraba decat esuarea in offtopic.
Tovarase, exprimari de felul asta, indiferent de punctul tau de vedere, demonstreaza lipsa de educatie. Nu conteaza ca ai sau nu dreptate, ca esti sau nu complexat, dar civilizat nu esti.
Ce e culmea e ca toate injuriile adresate de tine altora parca se potrivesc cel mai bine nivelului tau de educatie.
Cred ca moderatorul(ii) ar trebui sa cenzureze derapajele celor ce jignesc cu asemenea usurinta mai degraba decat esuarea in offtopic.
Ultima oară modificat Mar 25-Apr-2006 17:27 de către E.T., modificat 1 dată în total.
Azi am ajuns si eu de la munte si am dat peste cearta asta
.Cred ca daca voi erati fata in fata va luati gaturile.Daca omu si-a luat astra asta e e a lui deci e cea mai buna masina din lume.Si noi putem intra pe forumul de la astra sa radem oleaca de ei nu?Ce stiu, si a fost unul din multele motive pt care nu am optat pt astra 2 este ca are acelasi motor de pe vechiul astra(deci fiabilitate proasta cititi unde vreti si intrebati) ,nimic nou inafara de design.Nu mai spun ca noul astra a mai castigat in greutate deci este mai puturos.Al doilea a fost designu...nu mi-a placut niciodata astra 2 dar avand in vedere ca vw golf 5 era prea scump si seat ibitza e naspa as fi optat pt astra.Daca vreti opel bun luati-va signum sau noul vectra.

se pare ca problemele de la c4 au fost date uitarii ... si au inceput problemele cu userii de forum.
eu sunt pentru un limbaj mai libertin pe forum pentru ca asa e si in viatza. unora le place sa ia in bombeu, altii se supara, unii nu mai vorbesc, altii isi dau seama ca nu mai sunt primiti si pleaca ...etc
on topic: c4-ul meu nu are nici o problema si sper sa nici nu aiba.
eu sunt pentru un limbaj mai libertin pe forum pentru ca asa e si in viatza. unora le place sa ia in bombeu, altii se supara, unii nu mai vorbesc, altii isi dau seama ca nu mai sunt primiti si pleaca ...etc
on topic: c4-ul meu nu are nici o problema si sper sa nici nu aiba.
Hello,
Imi pare rau ca va intorc atentia de la pasionanta disputa Astra vs. C4 (din care, in paranteza fiind spus, castiga noul Seat Leon care se incadreaza in aceeasi zona de pret) catre micile "mari" probleme ale lui C4.
Ma numar printre fericitii posesori ai unu coupe VTR de 1.6 si ma confrunt cu doar una din problemele pe care le-ati semnalat aici: un greier infernal in usha de pe partea stanga. Tocmai am facut o programare la ATS (pentru 10 aprilie pentru ca nu se putea mai devreme) si sper sa se rezolve. Intrebarea mea ar fi daca vi s-a intamplat ca dupa o interventie a baitilor de la service sa se slabeasca alte plastice si sa cauzeze mai multi greierasi? Mi-e un pic teama de aceasta nefericita posibilitate....
Thx.
Imi pare rau ca va intorc atentia de la pasionanta disputa Astra vs. C4 (din care, in paranteza fiind spus, castiga noul Seat Leon care se incadreaza in aceeasi zona de pret) catre micile "mari" probleme ale lui C4.
Ma numar printre fericitii posesori ai unu coupe VTR de 1.6 si ma confrunt cu doar una din problemele pe care le-ati semnalat aici: un greier infernal in usha de pe partea stanga. Tocmai am facut o programare la ATS (pentru 10 aprilie pentru ca nu se putea mai devreme) si sper sa se rezolve. Intrebarea mea ar fi daca vi s-a intamplat ca dupa o interventie a baitilor de la service sa se slabeasca alte plastice si sa cauzeze mai multi greierasi? Mi-e un pic teama de aceasta nefericita posibilitate....
Thx.