Alte probleme la C4
Moderator: Echipa Tehnica
Alte probleme la C4
Am un c4 1.4 16v cumparat in 2005 si are aprox 25000km. de vreo 7500 de km la plecarea de pe loc in treptele 1 si 2 chiar dupa ce cupleaza incepe sa se zguduie toata masina f violent. Initial baietii din service miau zis ca este din cauza benzinei. de atunci am bagat numai carrera 100 si evo benzina dar nu sa rezolvat problema. Apoi cei din service au zis ca e tamponul motor si lau inlocuit dar tot nu a rezolvat problema. Daca are cineva vreo idee cu ce ar putea avea masina il rog sa ma ajute.
Si mie imi tremura intr-a I-a si a II-a iar cand incercam sa fac un demaraj in forta , nu intotdeauna, facea urat de tot. Singura solutie era s-o mai bag inca o data in viteza. Cei de la ATS stiu de problema asta, dupa ce am reprodus problema cu unul din baieti la volan au facut comanda de piese si m-au programat in 2 saptamani. Am dus masina dimineata si pana seara s-a rezolvat.
La mine incepuse sa consume si mai mult, imi lua cam 16 in Buc. Dupa schimbare am revenit la un "normal" de 14
John
La mine incepuse sa consume si mai mult, imi lua cam 16 in Buc. Dupa schimbare am revenit la un "normal" de 14
John
Era o constatare amara.. am trecut prin aproape toate problemele pe care le-au avut toti de pe forum. Mai ramane problema cu bateria
Am schimbat si o bucata din bord datorita unui destept din service care a montat odorizantul cu gura in jos.
Am avut si o mica lovitura in fata in urma careia am schimbat capota + spoiler + aripi + 1 far.
Acum astept sa-mi vina etrierii pe spate ca sa nu mai raga masina cand pun frana mergand cu spatele , am facut comanda acum 2 saptamani.
Mai trebuie sa-i conving ca e o problema cu aerul, pe partea dreapta parca e mai rece decat pe stanga.
Deci nu pot sa zic ca am masina din 2005 cand multe din piesele de pe ea sunt 2007
Pzero> Mi-au zis ca au schimbat tot kitul de ambreiaj ( nu stiu exact ce piese presupune asta) desi initial au zis ca e nustiu ce
chestie de la volanta
John

Am schimbat si o bucata din bord datorita unui destept din service care a montat odorizantul cu gura in jos.
Am avut si o mica lovitura in fata in urma careia am schimbat capota + spoiler + aripi + 1 far.
Acum astept sa-mi vina etrierii pe spate ca sa nu mai raga masina cand pun frana mergand cu spatele , am facut comanda acum 2 saptamani.
Mai trebuie sa-i conving ca e o problema cu aerul, pe partea dreapta parca e mai rece decat pe stanga.
Deci nu pot sa zic ca am masina din 2005 cand multe din piesele de pe ea sunt 2007
Pzero> Mi-au zis ca au schimbat tot kitul de ambreiaj ( nu stiu exact ce piese presupune asta) desi initial au zis ca e nustiu ce
chestie de la volanta
John
Vãd cã problemele de la C4 sunt În plinã evoluÞie. Dacã pânã anul trecut repertoriul C4 se reducea la greeraºi, Þãcãneli, pãcãneli etc, anul acesta s-a ÎmbunãtãÞit considerabil cu mugete de vacã, zgomote de tractoraº, trepidaÞii, tremurãturi, zdrãngãneli, trãncãneli etc.
DupĂŁ cum arĂŁta (rabla)C4 de la IaÂşi sau Suceava, mĂŁ aÂştept sĂŁ-Âşi ĂŽmbogĂŁĂžeascĂŁ repertoriul cât de curând Âşi cu alte sunete din lumea animalĂŁ. ĂncĂŁ nu este târziu.
DupĂŁ cum arĂŁta (rabla)C4 de la IaÂşi sau Suceava, mĂŁ aÂştept sĂŁ-Âşi ĂŽmbogĂŁĂžeascĂŁ repertoriul cât de curând Âşi cu alte sunete din lumea animalĂŁ. ĂncĂŁ nu este târziu.
seridan scrie:DupĂŁ cum arĂŁta (rabla)C4 de la IaÂşi sau Suceava, mĂŁ aÂştept sĂŁ-Âşi ĂŽmbogĂŁĂžeascĂŁ repertoriul cât de curând Âşi cu alte sunete din lumea animalĂŁ. ĂncĂŁ nu este târziu.
Bine ma. Uite, anunta-ne cind a ta o sa inceapa sa cinte ca un ceas cu cuc.

Putine sint cu probleme grave si a caror rezolvare este prelungita mai mult sa mai putin artificial... si cred ca aici intra a lui stevey si a lui bogdan dima...
Adica mie mi-a picat o sonda de apa (capatul de bara il consider consumabil in cazul de fata, desi trebuia sa pice mai tirziu), lui Adrian i-a picat o sonda lambda (nici asta nu trebuia sa se intimple, dar s-a rezolvat repede), etc.
Mai sint o droaie de 1.4i-uri cu kitul de ambreaj schimbat (am numarat vreo 3 pe forum pina acum). Si alea pe garantie.
seridan scrie:Referitor la problema ambreajului: aceasta defectiune apare in special la incepatori proportie de 15-20%. Multi nu au invatat decat sa calce acceleratia, iar restul cum o da Domnul.
Dupa 3-4k km orice incepator incepe sa cam simta ambreajul, cam ce tre' sa faca cu el, etc. Deci, hai sa zicem, scade 5k km din nr de kilometri pe care ar trebui sa-i poti parcurge cu acelasi ambreaj (120k?).