ma,eu stateam primul la stop langa refugiu ca vroaiam sa fac la stanga si in spatele meu erau vreo 3 maisini si pe banda 1 vreo 4
unu cu un bmw seria 5 (un 525 cred model 2003) facea o liniuta cu o blonda care era cu un vw eos si nu a mai putut opri.
tipa s-a oprit la mustata si asta ca sa o evite a tras de volan si a franat,a intrat in derapaj ,l-a lovit pe un tip cu un bmw seria 3,a ricosat din el si a sarit peste refugiu,a mers cativa metrio pe linia de tramvai si ca sa nu se infiga in stalp a tras dreapta de volan si a sarit inca o data refugiul de tramvai si s-a oprit in mine direct in coltul stanga fata .
am vazut in oglinda centrala cand l-a pocnit pe ala din spate si au zburat bucati din ei ca la formula 1 si in o fractiune de sec l-am vazut in stanga mea dupa refugiu si n-am avut timp decat sa-mi strang capul intre umeri ca vedeam o pereche de faruri cum vine inspre usa
ma rog el s-a oprit in aripa mea pe care a facuto bucati,la fel si spoilerul,contraaripa,farul,capota,masca , grila de sub masca, scutul si tablele de sub aripa.
vreau sa zic ca mare lucru n-am simtit in masina doar am vazut cum se sparge botul ca un pepene si gata.
am chemat politia si au venit 2 baieti motociclisti,soferul a fugit de la locul accidentului s-a oprit circulatia,a venit o ambulanta care a plecat repede cand a vazut ca nu sunt victime,a venit smurd-ul in viteza si au plecat la fel de repede si a venit si tramvaiul si a trebuit sa luam pe sus bmw ca ramasese o parte din el pe sina de tramvai .
ma rog ideea e ca meltenu de la volan era un arab cu ffffffffffffffff multi bani (si mai erau si 4 in masina) si bineinteles ca a scapat doar cu o amenda de 2 mil lei si atat.
ba mai mult politaiul de la accidente ne lua peste picior si ne zicea "pai ba baieti data viitoare nu mai stati si voi la stop"
si a vb cu unul xxxxx de pe telefonul fratelui soferului.
ce-i drept puteam sa mor cu toti de gat inclusiv cu politai da dupa aia ma executau pe mine sau pe familia mea si n-avea rost.
nu dau nume ca sunt chiar bazati rau astia si nu risc.
bine ca nu era nimeni pe refugiu si ca nu m-a lovit in usa ca imi imprastia creierii pe capota lui
masina am dus-o azi la ats langa metro,am facut rost de piese ca le aveau pe stoc,radu barcaru s-a crucit cand a vazut si mi-a promis ca ma ajuta si ca e gata in max 2 sapt.
la fel si baiatu de la casco care mi-a facut azi constatarea si dosarul si a zis ca o sa faca totate transferurile la timp.
sper sa iasa repede dar vedem.
mersi de ajutor matrix
p.s. habar nu am cum sa pun poze