Salut
La mine nu este cazul pentru ca nu s-a defacut niciodata capacul, pe de alta parte nu curge ci supureaza, dar mai rau este ca il consuma. Drept urmare dupa mai multe probleme enumerate mai sus am decis sa merg pe cale legala si sa-mi cer drepturile oferite de lege cumparatorului. Am luat legatura cu juristul de la firma si merg pana la schimbarea motorului sau a masinii pt ca nu am nici 6 luni cu ea si este pt a doua oara cand merg cu aceeiasi problema si pe linaga asta si altele destul de grave. Aceste defectiuni nu sunt normale la o masina care se vrea a fi noua la cumparare si conforma din punct de vedere al standardelor europene si al standardelori SR ISO 3951/1998 mentionate in legea care reglementeaza accordarea garantiilor pt orice produs local importat si dat drept bun catre vanzare in orice fel ( contract vanzare , leasing samd ), iar lege spune ca daca se dovedeste lipsa conformitatii in primele 6 luni de la vanzarea bunului se prezuma faptul ca asa a venit si a fost vandut, cu acesta lipsa a conformitatii. Din acest motiv nu vad dc sa nu actionez asa cand legea este de partea mea/noastra.
Cu speranta ca o voi scoate la capat chiar cu riscul de ai da in judecata, publicitate si OPC nu ma las pana nu imi vad schimbat automobilul sau motorul!!!
Nu de alta, dar platesc pentru ea si nu platesc putin si nu imi convine sa platesc pt o masina care este deja defecta si nu cred ca imi va usura cineva munca ......
Imi pare rau ca se intampla asa pt ca mi-am dorit o masina noua, iar inainte sa o iau am rasfoit forumul si nu erau decat cateva posturi legate de acest model, iar acum.....