Imi curge uleiul!!!!

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Sâm 14-Apr-2007 20:48

Ehh si daca tot ne off-topicim un pic, imi permit sa mai bat putin campii si sa-mi aduc aminte ca azi cand i-am desfacut capota amicului meu la 307-ele lui ( pe benzina) am vazut ca avea acea "mocheta" pe care eu nu o aveam...pentru ca mi-au spus ca numai la diesel se pune...Ce draq, nene, ca arata capota mai rau ca aia de Dacie!OFF OFF .

PS_ voi aveti mocheta aia??? :?

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Dum 15-Apr-2007 00:01

Nop eu nu am si sincer nici nu o vreau, pentru ca ingreuneaza capota si nu o mai pot ridica cu 2 degete,plus ca neavand scut aduna tot glodul pe ea :)

hyde
simpatizant

Mesajde hyde » Dum 15-Apr-2007 08:35

Matrixu scrie:Apropos de capace si poate offtopic...Azi la o mica intalnire, am vazut un 1.6 HDI care nu avea capacul de plastic la motor, capacul pe care trebuia sa fie emblema citroen precum si 1.6HDI. In loc de acest plastic avea o bucata de "mocheta" d-aia izolatoare gen cum e pe capota :shock: ....
Masina luat nou noutza din showroom

Din cauza ca e motor Euro4.

FloBra
just curious

Mesajde FloBra » Dum 15-Apr-2007 19:30

stevey scrie:Daca tu ii dai in judecata pt. un capac prost montat din fabrica,si nu alte probleme grave la motor, eu ar trebui sa dau foc la masina si sa le-o zvarl pe usa la ats sa fac toti bum.Eu cred ca ar fi mai simplu daca l-ar schimba decat sa te iei cu ei in judecata deoarece ma tem ca pt. o garniura pusa stramb sa nu ajungi tot la remediere si nu la scjhimbarea motorului :) Oricum bafta si cred ca ai procedat bine oricum.Sa ne tii la curent sau in curent :)

Sal !

Daca ai fi fost interesat de problema ai fi citit mai sus si nu ai mai fi aberat aic i!!!
Asa ca te rog frumos daca am ai ceva de spus, mai bine citeste inainte .... :wink:
Nu sunt idiot sa dau in judecata pe cineva pt un capac de tacheti sau o garnitura, dar cred ca tu asa ai face asta dupa cum aberezi....

O zi la maxim

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 15-Apr-2007 20:36

hyde scrie:
Matrixu scrie:Apropos de capace si poate offtopic...Azi la o mica intalnire, am vazut un 1.6 HDI care nu avea capacul de plastic la motor, capacul pe care trebuia sa fie emblema citroen precum si 1.6HDI. In loc de acest plastic avea o bucata de "mocheta" d-aia izolatoare gen cum e pe capota :shock: ....
Masina luat nou noutza din showroom

Din cauza ca e motor Euro4.

Atunci Citroen e de cacao rau.
"Mocheta" aia era taiata cu foarfeca, asa se vedea pe margini..
Eu nu pot sa cred ca asa a venit din fabrica masina aia, insa daca asa vin toate, atunci cei din Franta au luat-o razna rau de tot. Daca privesti in ansamblu pare un nimic, dar nu e posibil ca la o masina de 16-17 000 EUR, sa ai asa ceva pe motor.

FloBra
just curious

Mesajde FloBra » Dum 15-Apr-2007 20:45

sal

pai inseamna ca sunt vai de mama lor! Dar suntei siguri ca l-au ciordit?!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 15-Apr-2007 20:58

Pai e mister total.
Erau inca vreo 3 HDI-uri si asta era singurul cu mizeria aia la motor.

Ca sa nu mai zic de admisie, din 3 HDI-uri doar unul avea admisia asa cum trebuie sa fie la dieseluri(cel al lui Shadow). Aici nu stiu cum sa explic exact ce lipsea, dar categoric lipsea ceva..

Pentru mine e mai mult decat evident cum apar promotiile astea: Mai o oglinda nevopsita, mai o masina fara scut, fara nu stiu ce capac, etc etc

FloBra
just curious

Mesajde FloBra » Dum 15-Apr-2007 21:47

Pai cam asa sunt ofertele!

Nu stiu ce sa zic in ceeace priveste aparitia mochetei de kk! Dar daca este asa atunci chiar au luat-o razna rau...

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Lun 16-Apr-2007 09:18

Categoric se intampla ceva... cand am luat eu masina (cred ca v-am mai spus asta) am luat-o impreuna cu un coleg (bkdc)
Masinile sunt identice - aceiasi motorizare acelasi set de dotari, aceeasi culoare, comandate in aceeasi zi...
Cu toate acestea, a mea are un capac pe care a lui nu il are... ma intreb oare ce nu are a mea??? ;)
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Lun 16-Apr-2007 12:24

@FloBra

Sal si tie.
In primul rand ,stii ca eu nu ti-am zis ca tu aberezi si ca esti mai cu mot.Daca ai fi citit si tu mai bine sau mai mult pe forum, ai fi vazut cu ce probleme ma comfrunt eu, dimabogdan si nu numai.Am citit foarte bine ce ai scris tu:
"...la unul din suruburile de la tacheti si anume la una din cele doua axe cu came imi supureaza pe langa primul surub de langa distributie. Pe langa asta mai am si un tremur la motor de parca nu merge rotund si mai se aude si o bataie usoara ca de tacheti.
Nu stiu de la ce se intampla aceste chstii destul de ciudate si pe deasupra a mai scazut si nivelul la ulei cu trei gradatii de pe joja"
"Cand am fost la prima revizie a venit un nene si mi-a spu ca este motorasul pas cu pas care nu functioneaza in parametrii si la-au schimbat dupa o saptamana. Dar acum cand am vazut ca pierde ulei pe la unul din suruburile de la capacul de tacheti mi-au venit crizele si sincer as fi acceptat multe dar nu sa pape ulei si pe deasupra sa mai si piarda..... deja e prea de tot "

Din cate vad eu tu esti aberantul care ii da in judecata pt. o garnitura si nu eu.Eu am spus doar o parere si prima si a doua oara, datorita evenimenteleor prin care trec si am trecut,am o oarecare experienta si am crezut ca poate ajuta cu ceva, daca tot te plangi.

FloBra
just curious

Mesajde FloBra » Lun 16-Apr-2007 16:38

Sal

Ma bucur ca ai citit, dar cu atat mai rau ai ales o exprimare nu tocmai placuta, iar daca tu stai asa este treaba ta.....
Eu nu pot admite ca o masina in tipla sa consume ulei si sa mai aiba si alte probleme pe langa..... Daca tu poti inseamna ca ai banuti asa de multi incat iti permiti sa iti schimbi masina. Cat despre dimabogdan el a avut curajul sa faca ceva spre deosebire de altii si chiar imi pare rau de ce a patit, cat despre tine nu am citit cum ca ai fi facut valuri si ca ai fi avut si o finalitate.

P.S Nu este pentru prima oara cand iti dai cu parerea si ironizezi oameni de pe acest forum!!!! Asa ca te rog.....

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Lun 16-Apr-2007 18:58

@FloBra

Poate ma luminezi si pe mine ce exprimare neplacuta am ales si pe cine am ironizat eu pe forum...si nu inteleg, nu am voie sa-mi dau cu parerea sau tu scrii pe forum doar ca sa te compatimeasca altii?Sau poate am atins un punct nervos si te deranjeaza.In primul rand tu nu esti nici macar la inceputul problemelor pe care le-am avut eu si sincer, cred ca tu esti cel care nu ar trebui sa-si dea inca cu parerea.In urma experientelor pe care le-am avut si le am consider ca e de datoria mea sa le transmit mai departe atat cat stiu,poate foloseste la ceva.Daca nu iti comvine nu le citi dar nu ma iei la misto.
Dimabogdan a trecut prin multe certuri cu cei de acolo, tocmai din cauza proastei serviri si dupa ce i-au schimbat mai multe decat trebuie, cred si eu ca a ajuns asa departe.La mine treaba este un pic diferita servirea a fost mai buna la inceput am avut destule promisiuni, si am crezut ca se poate rezolva pe cale pasnica.La tine inca nici nu au incercat sa dea de problema, nu ti-au rezolvat sau schimbat mai nimic, ii dai in judecata si consideri ca altii care nu procedeaza la fel de destept ca tine au banuti sau nu au curajul sa o faca.

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Lun 16-Apr-2007 19:11

Sunt departe?! Damn...never knew that :cry:

FloBra
just curious

Mesajde FloBra » Lun 16-Apr-2007 21:51

stevey.....

Omule, am incercat o data si nu am reusit decat sa ma enervez pemtru ca mi-au schimbat o data o piesa si am tacut un timp ca si motorul meu. In principiu nu cred ca ar trebui sa te infigi asa de tare si sa nu crezi ca esti singurul cu probleme .....

Imi pare rau ca te-am amprins asa de tare, dar sincer cred ca aici se plang toti de problemele aparute la niste masini care ar fi trebuit sa fie k!!! Sa nu ai impresie ca nu am incercat sa vb cu ei, dar nu sunt de inteles si nici nu pot sa accept ca eu sa platesc o masina care are probleme de functionare majore, iar daca tie ti se pare ca un consum de ulei si o bataie si un tremur la motor si un scartait de frane si o usa care nu se inchide cum trebuie, si o supurare de ulei intradevar nu majora pe la unul din capace ti se par a fi minore, atinci imi pare rau....
Nu asteptam sa ma compatimeasca cineva, ci sa ma indrume cineva nu sa ma ia la misto sau sa vorbesca doar asa de parca numai problemele lui sunt cele mai importante.
Repet imi pare rau de dimabogdan si de problemele care le-a avut, dar daca nu vreu sa ma mai duca cu presul ci sa rezolve problema dupa ci=um spune legea. Nu vreau sa ajung la pasul final, dar daca nu ne intelegem ca oamenii normali, exista o solutie.... Imi pare rau ca te-ai aprins asa dar stiu ca si tu ai probleme si poate incerci sa vb cu ei si poate ai succes mai mult decat altii si sper sa reusesti sa iti rezolvi problema sau problemele.

P.S Nu am nimic cu nimeni si nici nu intentez sa ma cert cu cineva pe aici, dar repet cu totii avem probleme.....

O seara la maxim,

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Mar 17-Apr-2007 10:31

@FloBra
Nu m-am aprins deloc si ma feresc de certuri de genul asta sau sa jignesc pe altcineva.In aceeasi situatie ma aflu si eu am trecut, prin multe de un an jumate de cand am masina si incerc alte modalitati de rezolvare pana sa se ajunga la judecata.Daca te-a deranjat faptul ca am zis ca daca tu ii dai in judecata, eu ar trebui sa dau foc la masina si sa le-o dau pe geam este pt. ca la mine, problema e veche, s-a umblat la motor s-a incercat o rezolvare inutila, problema persita chiar mai rau, am avut probleme si cu senzor de temperatura tacheti portiere etc. trebuie sa merg 300km dus intors pana la service, pt. ca in iasi nu mai exista nici reprezentanta nici service si multe altele, sunt printre primii cu probleme la motor si in dezavantaj din ambele puncte de vedere.
Eu zic ca am incercat sa iti dau o explicatie si ti-am impartasit din problemele care din pacate am ajuns sa le cunosc, daca tu ai considerat ca eu am fost cel care te-a luat la misto...sorry nu a fost intentia mea.
Numai bine, si sper sa reusesti ce ti-ai propus.

Înapoi la “Probleme C4”