PS_ voi aveti mocheta aia???

Moderator: Echipa Tehnica
Matrixu scrie:Apropos de capace si poate offtopic...Azi la o mica intalnire, am vazut un 1.6 HDI care nu avea capacul de plastic la motor, capacul pe care trebuia sa fie emblema citroen precum si 1.6HDI. In loc de acest plastic avea o bucata de "mocheta" d-aia izolatoare gen cum e pe capota....
Masina luat nou noutza din showroom
stevey scrie:Daca tu ii dai in judecata pt. un capac prost montat din fabrica,si nu alte probleme grave la motor, eu ar trebui sa dau foc la masina si sa le-o zvarl pe usa la ats sa fac toti bum.Eu cred ca ar fi mai simplu daca l-ar schimba decat sa te iei cu ei in judecata deoarece ma tem ca pt. o garniura pusa stramb sa nu ajungi tot la remediere si nu la scjhimbarea motoruluiOricum bafta si cred ca ai procedat bine oricum.Sa ne tii la curent sau in curent
hyde scrie:Matrixu scrie:Apropos de capace si poate offtopic...Azi la o mica intalnire, am vazut un 1.6 HDI care nu avea capacul de plastic la motor, capacul pe care trebuia sa fie emblema citroen precum si 1.6HDI. In loc de acest plastic avea o bucata de "mocheta" d-aia izolatoare gen cum e pe capota....
Masina luat nou noutza din showroom
Din cauza ca e motor Euro4.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori