arabu deja vinde bmw si vrea sa-si ia un vw R32 adica versiune lu golf de 300 cai parca

adica nici nu-l intereseaza si nici nu e marcat de eveniment
Moderator: Echipa Tehnica
redbeben scrie:gataaaaaaa
cat despre politie si aia nici nu incape indoiala sa le fac ceva nici macar sesizarea nu o sa ajunga nicaieri.
o mana spala pe alta.
nicum scrie:redbeben scrie:gataaaaaaa
cat despre politie si aia nici nu incape indoiala sa le fac ceva nici macar sesizarea nu o sa ajunga nicaieri.
o mana spala pe alta.
In cazul asta probabil ca ne meritam soarta![]()
Oricum, e bine ca masina a fost gata in timp scurt.
catalin_dsc scrie:Poti incerca la Augsburg insa nicaieri nu vei putea vopsi ceva in mai putin de 2 zile din cauza ca masina trebuie transportata in afara Bucurestiului pentru a fi vopsita,nu prea stiu service-uri cu vopsitorie inclusa,cel putin peste tot pe unde stiu nu le vopsesc acolo(mai multe service-uri Renault,Seat,Citroen,Augsburg)toti le duc sa le vopseasca in afara Bucurestiului.
Augsburg e ok la vopsitorie,insa daca mai ai garantie iti vor comenta cei de la ATS ca ai facut-o in alta parte.Eu as merge la ATS in locul tau.ATS nu o sa comenteze nimic o sa iti faca masina ca la carte alea sunt niste coduri,eu am avut ceva probleme cu cei de la Allianz Tiriac si stiu cum e cu alea 0.5h,alea sunt teoretic alocate reparatiei propriu-zise nu si revopsirii.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori