papa ulei?

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 29-Sep-2007 14:24

@XENON: bine omule, daca tu crezi ca aygo nu e mai bun pentru ca e toyota, e parerea ta. uita-te peste tot in lumea asta sa vezi ce fiabilitate laudata au toyota si honda, si apoi uita-te sa vezi cate plangeri despre citroen exista. hai sa ne oprim aici cu offtopicul.
iar ca sa revenim, este aberant ca o masina chiar si nerodata sa consume ulei ca proasta... ia auzi, 1 litru la 1000 de km :shock: pai in cazul asta imi luam mazda RX8 ca la aia chiar e normal consumul de ulei. fostul meu motor de la masina, la 450-500000km consuma 1 litru la 1000 de km... si atentie, daca opream turbina, nu mai consuma asa de mult. si taicamiu are logan de la servici, 1.6i, si pana acum a facut schimbul de 3 ori la ea, si niciodata nu a lipsit din ulei mai mult de 100-200 de grame.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Sâm 29-Sep-2007 18:33

aygo, C1 si peugeot 107 difera doar prin faruri si bodykit. Si etichete/sigle. Nu stiu exact daca geamurile se potrivesc.

sorin.
pasionat

Mesajde sorin. » Sâm 29-Sep-2007 18:57

Se fac in aceeasi fabrica?

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Sâm 29-Sep-2007 19:21

Discutiile asupra acestui subiect au degenerat si nu au nici-o finalitate, mai mult se deapana amintiri din viata anterioara.

Concluzia: Daca avea baba un coi mergea la razboi.

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Sâm 29-Sep-2007 20:09

atunci propun ca moderatorii sa stearga tot ce e offline.
am intrebat astazi pe cineva de la vw daca e normal consumul de ulei. am primit un raspuns din care nu am inteles mare lucru, asa ca citez: "teoretic nu, dar practic da, si nu e nici o problema"

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Dum 30-Sep-2007 01:04

sorin, nu numai ca se fac in aceeasi fabrica, se fac pe aceeasi linie de asamblare, pe C1 al meu in afara de faruri, stopuri, capota, volan si alte elemente nesemnificative pe care scrie citroen, in rest pe ABSOLUT TOATE piesele incepand cu computerul de injectie si sfarsind cu cureaua de accesorii sau furtunasele de frana scrie toyota made in japan. tripletii sunt una si aceeasi masina, toyota aygo. :idea:
Ceea ce am dorit sa subliniez nu e fiabilitatea toyota fata de citroen, ci subiectivismul si superficialitatea in gandire a unor oameni precum dj01fad, care, fara suparare, fac niste afirmatii si trag niste concluzii absolut puerile.

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Dum 30-Sep-2007 01:11

eu zic sa incerci sa te abtii da? vezi-ti de treaba ta si lasa-ma pe mine in pace. daca si eu sunt superficial in gandire, inseamna ca tu esti varza rau. daca tu ai impresia ca un lucru facut in romania se poate compara cu unul facut in japonia sau germania (ma refer la turbo), si daca un lucru facut in turcia se poate compara cu unul facut in franta (reno) si multe alte exemple, chiar daca se foloseste aceeasi tehnologie, este problema ta. daca vrei compara modelul X de masina comercializat in europa de est cu acelasi model comercializat in europa de vest si ai sa vezi ca SUNT diferente. nu imi spune tu mie ca nu stiu ce vorbesc pentru ca am cunostiinte la toate reprezentantele auto din craiova, si toti mi-au spus ca masinile sunt varza fata de cele de afara. aici se adauga si serviceul de rahat, si multe altele.
crezi ce vrei, este problema ta.

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Dum 30-Sep-2007 01:31

oricum, cand am facut comparatie intre citro si toyta, nu am vrut sa ma refer strict la c1 si aygo, dar poate m-am exprimat gresit. ceea ce am vrut sa spun este ca masinile toyota, adica toata gama se bucura de fiabilitate mare, lucru care nu putem sa spunem sespre toata gama de la citroen. intr-adevar, despre c1 nu am auzit lucruri rele, in schimb despre c4... mai bine tac, iar daca facem o paralela cu corolla, cunosc 2 persoane care au asa ceva, si masina este super, chit ca mie nu imi place.
nu vreau sa ma cert cu tine, asa ca hai sa incheiem trasnaia si sa stearga odata cineva aberatiile.
si ca sa revenim la subiectul care ne macina pe noi, motorul omului de 1.6, care e benzinar, nu are turbo, e generatie noua, nu are voie sa consume ulei ca idiotul. ori nu a avut suficient ulei de la inceput, ori il pierde pe undeva, ori are o problema.

Înapoi la “Probleme C4”