Am un C4 1,6i luat de 3 luni in care am facut deja 8mii de km si deja am o mica problema despre care nu am mai citit nimic pe forum.
Cand plec, imi scartaie ceva la apasarea pedalei de acceleratie. Doar pt o fractiune de secunda, dar se repeta daca ridic piciorul si il pun la loc. Nu cred ca e prea grav, pt ca dupa 1-2km nu mai scartaie, dar e iritant.
Stie cineva ce ar putea fi?
scartait la acceleratie
Moderator: Echipa Tehnica
yup! am aceeasi problema. ATS-ul ma plimba de mai mult de 1 luna cu povestea asta (heh, eu am crezut ca-s amortizoarele initial - ei au descoperit problema) pentru ca nu au piesa pe stoc. Du-te la ei la constatare - daca ai noroc ti-o schimba in 2 ore, daca nu.....2 saptamani pana vine din Franta.
Mie-mi face urat nu doar la plecarea de pe loc ci cam tot timpul cand accelerez mai puternic, uneori cand pun frana si mai tot timpul cand sunt gropi/denivelari.
Mie-mi face urat nu doar la plecarea de pe loc ci cam tot timpul cand accelerez mai puternic, uneori cand pun frana si mai tot timpul cand sunt gropi/denivelari.
caut inca un CX TRD2
si a mea face la fel. scartaie cand se zgaltaie masina la schimbarile de treapta de viteza. daca o las subturata cand schimb si se zgaltaie mai mult face ca dracu de-a dreptul. imi puteti spune exact care e piesa sa le zic la astia de la timisoara ?
am remarcat ca atunci cand se incalzeste nu mai face! poate ca se dilata teava de esapament de la caldura.
am remarcat ca atunci cand se incalzeste nu mai face! poate ca se dilata teava de esapament de la caldura.
Salut ! Am un C4 din mai 2007 1,6 16v 110 cp si am avut aceeasi problema cu ''scirtiitul'' la demaraj , cind motorul era rece . Am fost la service unde au schimbat conul de etansare la colectorul de gaze de evacuare . Totul a durat 20 min. (dupa ce se raceste motorul) , iar "scirtiitul" a disparut. Masina avea 13700 km.