MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Ok. iti inteleg frustrarile.
Ieri dupa ce s-a muncit toata ziua pentru inlocuirea ambreiajului si dupa ce inainte se inlocuisera turbina, electrovane, etc, ne-am lovit de aceeasi problema: se facuse seara si se terminase programul, si banuiesc si pentru tine era aceeasi problema: intoarcerea acasa.
Pentru a rezolva problema ne trebuie masina mai multe zile. Si asta iti spun pentru ca am mai avut un caz la alta masina la care tot asa venea pe graba, pe graba ii inlocuiam ce scria defect, pleca, si nu se repara. Pana nu ne-a lasat masina mai multe zile, nu am rezolvat problema. Si era cablajul care nu intrerupea intr-un loc. Chestia asta cu cablajul nu ai cum sa o descoperi in 5 minute. Tehnologia este de inlocuire prin simulare a cate unui segment de cablaj si probe la drum. Este o chestie care nu poate nimeni sa o faca in 10 minute. Chestia cu cablajul am descoperit-o din intamplare, si asta nu inseamna ca asta este si la masina ta. Deci nu e o generalizare.
De asemenea, uiti sa treci aici disponibilitatea service-ului nostru pentru a rezolva problema.
Mugurel
Frustrari am ca oricine

Nu am zis ca nu sunt de acord sa las masina in service pentru diagnosticare, dar daca la fiecare 1-2 zile imi zice o persoana autorizata ca masina nu are nimic dar ea tot nu merge deja o consider bataie de joc/ nesimtire/ lipsa de interes/ lipsa de profesionalism / si mai pot continua.
Pina nu am facut scandal nu mi s-a dat nici un raspuns si nu se ocupa nimeni de masina. Intrebarea era de ce trebuie sa facem scandal/ miting ca sa se rezolve niste probleme care din pacate trebuie sa fie rezolvate.
Nu concep ca la 18.700 euro platiti pe o masina, sa fiu tratat ca si cum as fi cumparat un hirb sau un junghi. Acesti bani au fost dati din fut****ul meu de salariu si nu mi ia dat "tata", "bunicu" etc. Cam asta ar fi motivul de "mor cu ei de git"