Pe 28.12, pe la 22:30 veneam pe Calea Vitan din directia P-ta Bobocica spre Mall, cand la intersectia cu Sos. Mihai Bravu, un tramvai care venea dinspre Mall pe Cal Vitan si trebuia sa faca stanga spre Distor nu a dat prioritate si l-am lovit.
Am apucat sa franez, dar pt ca l-am vazut tarziu tot nu m-am oprit. Urmarea este ca partea din fata a masinii (Citroen C4, 5 usi) e destul de vraiste: bara sparta, capota indoita, aripa stanga sparta (e din plastic), suporturile de faruri s-au spart (farurile nu :p). Fiind sarbatorile, inca nu am apucat sa ajung la allianz sa- mi faca dosarul de dauna (desi l-a gasit pe vatman vinovat, asta nu a fost de acord cu politistu si asadar nu pot sa-mi fac masina pe rca-ul lui).
Desi am tot cautat pe net, nu am gasit vreo referinta la conditiile pt care se da masina la schimb atat timp cat masina ta este in service, sau care sunt acele service-uri care dau masina.
Fiindca nu aveam viteza in timpul impactului, sunt doar probleme de tinichigerie, nu si de mecanica, nici macar radiatorul nu este spart, iar motorul si directia functioneaza, asa ca as putea sa ma orientez cam spre orice service, nu neaparat Citroen, asa ca daca stie cineva un service care lucreaza repede si bine, si mai dau si masina la schimb ar fii excelent!
accident cu tramvaiul, unde sa o repar?
Moderator: Echipa Tehnica
Daca Politia ti-a dat dreptate pe Procesul Verbal de Constatare (n-am inteles niciodata de ce se cheama Verbal, cand e in scris toata ziulica), ala e obligat sa-ti dea RCA-ul (asta in cazul in care il si are). Daca nu ti-l da, poti sa-l dai linistit in judecata. Cat despre Service, nu stiu ce sa zic...ti-as fi recomandat Champions, dar vad ca lumea s-a cam razvratit impotriva lor pe aici. Eu, cat am avut Xsara, am fost foarte multumit de serviciile lor.
Asa cum ti-a raspuns si Murphy, putine sanse sa obtii masina la schimb pe perioada reparatiilor. Daca ai CASCO la Generali, si hotarasti s-o faci pe casco, mi se pare ca ei dau asa ceva...dar nu sunt sigur.
Asa cum ti-a raspuns si Murphy, putine sanse sa obtii masina la schimb pe perioada reparatiilor. Daca ai CASCO la Generali, si hotarasti s-o faci pe casco, mi se pare ca ei dau asa ceva...dar nu sunt sigur.
dupa noile reglementari (nu stiu ale cui, probabil ale csa...) ultima intrebare pe care o pune agentul celui vinovat este: "Sunteti de acord ca societatea de asigurari sa plateasca despagubiri ?" (de rca e vorba) si vinovatul trebuie sa semneze sub raspunsul consemnat de agent.
acu', raspunsul depinde de fiecare, cat timp, nervi si bani are de pierdut ("dupe facultati", cum zicea moromete)
acu', raspunsul depinde de fiecare, cat timp, nervi si bani are de pierdut ("dupe facultati", cum zicea moromete)
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu nu reusesc sa pricep unele lucruri in aceasta tara.... 1. legat de legislatie: de ce pana mea mai e asigurarea obligatorie daca exista posibilitatea sa refuzi sa o dai???? pai atunci sa isi faca doar cine vrea... iar al doilea legat de imbecilitatea umana: daca tot ai platit rca, de ce sa refuzi sa il dai???? ca oricum nu te afecteaza cu nimic.... dar bag de seama ca nivelul de imbecilitate nu are limite
P.S.: asiguratorul casco nu da in judecata firma de rca, ci pe cel care nu a fost de acord cu despagubirea.
P.S.: asiguratorul casco nu da in judecata firma de rca, ci pe cel care nu a fost de acord cu despagubirea.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nici eu nu am priceput de ce cel vinovat trebuie sa-si dea acordul de plata (in cazul asta de ce se mai face RCA?). Eu cred ca cel mai bine il dai in judecata.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!