amortizoare schimbate la 12500 km!!!!

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Mar 26-Feb-2008 21:22

Stai linistit.Intra pe forumul dedicat lui C4 si ai sa vezi acolo oameni cu 5o si ceva de mii de km, cu 150K (!!!) si carora le merg masinile de n-au treaba.Problemele mai grave au aparut intotdeauna in primele luni de utilizare, fiind rezolvate pe garantie.

octaviancosminsem
just curious

Mesajde octaviancosminsem » Mar 26-Feb-2008 21:54

Din pacate observ ca tot mai multi posesori de C 4 se plang de ambreiaj. practic au ajuns sa-l schimbe la cateva zeci de mii de km. Mi se pare o problema destul de serioasa. Am avut o supernova de 6 ani 80000 km dar nu am avut nici un fel deprobleme la cutia de viteze, ambreiaj sau motor. Ce stiti dspre problemele cu ambreiajul?

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Mie 27-Feb-2008 07:42

E vorba de un tremur care apare dupa ce se incalzeste. Cica nu e nimic ingrijorator, doar problema disconfortului dat de acest tremur...
Eu l-am schimbat odata pe la 24k (se pare ca mie mi-a aparut cel mai tirziu dintre toti cei care au avut problema), acum cu citeva zile inainte de a implini 50k a aparut din nou. Dar stiu de data trecuta ce sa fac ca sa nu tremure asa ca merg cu ea asa daca tot nu e sa se strice nimic. Iar daca e sa se strice o sa-l schimb in garantie si le cer banii si pe celalalt (ca se pare ca am fost singurul fraier la care nu i s-a inlocuitpe garantie).

Problema pare sa nu fie tipica citroen ea apare si la opel, si la carutele de la vw (la alea macar ia foc discul cu totul, la mine discul arata aproape ca cel nou), si la mazde, etc.

octaviancosminsem
just curious

Mesajde octaviancosminsem » Mie 27-Feb-2008 18:25

Salutare. astazi am dat avansul pentru C 4 culoare gri iceland. cred ca pe la inceputul saptamanii viitoare o sa intram in posesia ei. sotia e mai nerabdatoare decat mine.... dar ea nu stie nimic despre "problemele" despre care le-am citit eu pe forum. Daca stau bine si ma gandesc mai bine nici nu-i spun ca poate nici nu mai vrea sa mearga deloc cu ea. Si asa i se pare cam mare, pe langa matizul ei, care nu i-a facut nici un fel de probleme. Dar care ar fi secretul pentru a nu avea probleme la ambreiaj??? Totusi pentru o masina noua care este totusi CITROEN, sa te lase ambreiajul la cateva zeci de mii de Km, si sa te gandesti ca te-ar lasa si a doua oara, totusi ma ingrozeste. La astfel de probleme nu m-am gandit nici macar odata la Supernova( cutie si motor renault).

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Mie 27-Feb-2008 21:14

N-as putea sa spun... eu schimb treptele destul de scurt si aducind motorul in ture, foarte rar zgiltii masina putin, si tot au aparut. Altii o rup in 2 si nu au problema nici dupa jdemii de kilometri. La altii a aparut si mai devreme insa. Deci cum ti-o fi norocul :) Oricum, nu-ti fa griji, bucura-te de ea din plin si uita de orice probleme ai citit de pe forum, cel putin pina dai de ele ca sa stii ce ai de facut.

mihaysmen
pasionat

Mesajde mihaysmen » Mie 27-Feb-2008 22:36

eu o am din noiembrie 2007 si nu am avut probleme deocamdata am vreo 8 000 km cu ea ( mituc mi imi intra ceva in vibratie un plastic ceva si aveam impresia ca e ambreiajul.dupa ce am rezolvat cu zdranganeala la toba parca nici nu mai vibreaza plasticele alea din bord) sa ai parte de ea colega fara probleme si multi km. oricum fata de productia 2005 sunt destule schimbari in bine, inclusiv ambreiaj, cutie, soft etc. n`ar trebui sa mai avem probleme cu ele Doamne ajuta!

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Joi 28-Feb-2008 08:25

Bucurativa de ea si sa o stapaniti sanatosi
masina arata bestial ,si nu mai pune la suflet tot ce afli (lucruri rele)despre masina in primul rind ai garantie asa ca nu trebuie sa iti faci probleme

contact si calco...

octaviancosminsem
just curious

Mesajde octaviancosminsem » Joi 28-Feb-2008 15:59

Astazi am vorbit cu cineva care a avut peugeot 307 si era cam nemultumita( suspensii, amortizoare, cutie de vit.!!! ambreiaj). Are vreo legatura peuget 307 cu C 4( adica folosesc aceleasi piese?). Din cate am vazut C 4 a fost lansat in 2004, iar fabricarea a inceput in 2005. Ce cunoasteti, au mai fost remediate din problemele inerente perioadei imediate lansarii, avand in vedere ca suntem in 2008? Multumesc.
PS Cred ca luni o sa avem citroenul.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 28-Feb-2008 16:09

C4 si 307 sint construite pe aceeasi platforma tehnica. Pe romaneste, masinile sint la fel, difera doar designul.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

octaviancosminsem
just curious

Mesajde octaviancosminsem » Joi 28-Feb-2008 16:24

Acum asta e . Dat fiind ca nu mai sunt decat cateva zile pana vom intra in posesia ei, sa speram ca nu voi avea probleme. O sa va spun primele impresii.

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Vin 29-Feb-2008 08:03

suiete in ea si nu mai te gandi la fel de fel de lucruri necurate ,este masina noua nu ai dece sa iti faci probleme nu te mai gandi ca daca o luam pe cealalta sau pe alta indiferent de ce cumparai era nou si bmw daca luai poate aveai probleme

octaviancosminsem
just curious

Mesajde octaviancosminsem » Mie 05-Mar-2008 16:23

Buna ziua. Gata ne-a venit masina si suntem incantati de ea. O sa va tinem la curent cu primele impresii. Nu prea sunt familiarizat cu termenii, dar exista pe forum vreun topic privind impresile si discutii despre citroen C4 , nu neaparat despre probleme? multumesc.

mihaysmen
pasionat

Mesajde mihaysmen » Mie 05-Mar-2008 22:40

octaviancosminsem daca se urca un posesor de c4 din 2005 in a ta sigur o sa observe multe lucruri schimbate in bine.primul lucru timoneria cutiei de viteze.sa ai parte de ea si vezi ca exista un forum dedicat numai ptr c4

octaviancosminsem
just curious

Mesajde octaviancosminsem » Mie 12-Mar-2008 18:55

Buna seara. Am mers cu masina 200 km si este super. 100 Km au fost in afara orasului iar consumul este de 10,2 l/100. viteza medie de 24km/h.

Înapoi la “Probleme C4”