Cheder geam

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

crocodilu
just curious

Cheder geam

Mesajde crocodilu » Mie 14-Mai-2008 20:20

Am o problema mica cu chederele de la geamurile usilor. E vorba de cele de la baza geamului din exterior, mai groase.

Din pacate calitatea acestora nu este formidabila, la fiecare usa par ca s-au dezlipit putin in capatul din marginea usii si nu mai sunt aliniate perfect cu urmatoarele.

Daca le apas cu mana, stau cat de cat aliniate bine, dar nu raman in pozitia asta. Aveti idee ce le pot face ? E cam greu de lipit, ca nu pot sa stau X ore cu mana pe ele pana se lipesc, plus ca nu s-au ridicat chiar intratat incat sa pot baga ceva superglue sub ele :).

Cei de la service oare le pot demonta si repune la loc cum trebuie ?

Multumesc.

crocodilu
just curious

Mesajde crocodilu » Lun 19-Mai-2008 09:41

chiar nu a patit nimeni asa ceva ? Sunt singurul la care stau chederele alea ca pixu ?

Cred ca o sa bag niste superglue in ele si le leg cumva sa stea stranse pana se intareste lipiciul.... :(

Aveti idee care ar fi cea mai buna solutie de lipit asa ceva ?

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Lun 19-Mai-2008 14:29

Si eu am probleme cu cadderele dar nu la fel ca tine. Eu am cu usa stinga-spate inca de cind am luat-o (nu sta lipit intr-un colt si ma scritiie la cap cind e rece afara).
Nu super glue iti recomand sa NU dai, pentru ca ala se intareste prea tare si devine casant, si in plus ataca acel cauciuc/plastic moale din care e cadderul si-l face si pe ala casant (dupa care inevitabil iti va crapa).

crocodilu
just curious

Mesajde crocodilu » Mar 20-Mai-2008 07:28

of, si atunci ce naiba sa le fac....am pus folii in spate si cand stau sa-mi admir masinuta, invariabil imi fuge privirea la cauciucele alea nenorocite care stau de parca sunt puse din avion si imi strica toata placerea.

Altceva in afara de superglue ?

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 20-Mai-2008 11:55

Exista lipici elastic Loctite. Poate ala tine.

@mituc: exista o solutie pe baza de silicon care se da iarna pe chedere sa nu inghete. Poate te ajuta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Mie 21-Mai-2008 08:51

Ai idee cum se cheama sau macar pe unde s-ar gasi? Sau sa ma duc la magazine de genul Augsburg si sa intreb?

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 22-Mai-2008 14:01

Eu am luat din Praktiker sau Mr. Bricolaje... Nu mai stiu exact. Se cheama Loctite + un cod de 3 cifre parca, dar pe ambalaj scrie ca e lipici elastic.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bogdans
pasionat

Mesajde bogdans » Vin 03-Oct-2008 02:40

nu puneti nici un fel de adezevi...ce te poate ajuta...sa tragi putin de el apoi sa l indoi in celalalt sens,apoi il fixeazi iar ,acel keder are un fir metalica care se muleaza,in caz ca asta nu te ajuta trebuie skimbate!daca le dai jos de tot poti sa le arunci ...pt ca se deformeaza si e aproape imposibil sa le aduci la forma de linie dreapta!numai bine.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Vin 03-Oct-2008 11:09

Ti-am fi recunoscatori daca:
- nu ai folosi limbajul mirc (keder)
- ai citi cu atentie primul mesaj. Chederul exterior nu poti sa il indoi decit intr-o singura directie si aia e proasta. Cauciucul ala trebuie fixat intr-un fel anume de metal.

Înapoi la “Probleme C4”