Am luat un c4 de la ATS, a trecut aproape 1 luna jumatate si masina mea nu este inmatriculata. Am sunat la Unicredit (finantatorii) si oamenii nu stiu sa imi zica nimic. Nu mai am voie sa merg cu masina si incep sa ma enervez. La cine pot sa fac reclamatie? aveti idee?
Mersi frumos
inmatriculare c4
Moderator: Echipa Tehnica
pai, in primul rand ar trebui sa te duci la ei sa faci un mare SCANDAL. nu te baza pe 200.77.77 ca nu faci absolut nimic si vei obtine numai informatii contradictorii. mergi la Nicolae Caranfil la sediu. eu nu am avut cu ei decat niste mici probleme dar care nu s-au putut rezolva altfel. cel mai bine e sa vorbesti direct cu cei responsabili. daca utilizatorul e persoana fizica te poti duce si la OPC (cred). dar nu e cazul sa te complici.
avantajul cu Unicredit este ca obtii f. usor finantarea. eu de exemplu, am facut leasingul prin ei pt. ca au fost singurii care mi-au aprobat leasingul. imi mai place si faptul ca pot tipari factura pe net, inainte sa o primesc prin posta. la fel si imputernicirile de dauna (pe care sper sa nu apuc sa le mai tiparesc vreodata).
avantajul cu Unicredit este ca obtii f. usor finantarea. eu de exemplu, am facut leasingul prin ei pt. ca au fost singurii care mi-au aprobat leasingul. imi mai place si faptul ca pot tipari factura pe net, inainte sa o primesc prin posta. la fel si imputernicirile de dauna (pe care sper sa nu apuc sa le mai tiparesc vreodata).
-
- just curious
suna neaparat! eu am stat cu o masina 5 zile pentru ca numerele erau la curier in depozit. nu m-au gasit acasa, nu mi-au lasat nimic (poate a luat cineva biletul) iar ei... am sunat la firma de leasing, eu mi-au zis ca le-au trimis prin curierul x, am sunat la ei... in fine, dupa multe drumuri (cu taxiul) mi-am recuperat numerele....
Paul
Bine ca ai rezolvat. Si eu am patit-o cu informatii contradictorii si incompetenta din partea celor de la unicredit leasing.
E disponibil mai nou si la RCI Leasing acest serviciu cu factura pe mail
XENON scrie:imi mai place si faptul ca pot tipari factura pe net, inainte sa o primesc prin posta. la fel si imputernicirile de dauna (pe care sper sa nu apuc sa le mai tiparesc vreodata).
E disponibil mai nou si la RCI Leasing acest serviciu cu factura pe mail

In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu