Mesajde Viper_blk » Joi 18-Sep-2008 21:52
Sa vezi si sa nu crezi =))))
Buna seara!
In urma verificarii situatiei reclamate de dumneavoastra in data de 17
septembrie 2008 si a analizarii acesteia, dorim sa va comunicam
urmatoarele:
Reparatorul Agreat Citroen, Belvedere Motors Galati, a procedat conform
politicii de garantii a Citroen Romania, in ceea ce priveste autovehiculul
Citroen cu seria de sasiu VF7LCNFUC74534438. Conform Departamentului de
Garantii Citroen Romania, ambreiajul este garantat in limita a 40.000 km
in conditii de exploatare normala a vehiculului, situatie constatata si in
cazul dumneavoastra.
Va multumim pentru intelegere si ramanem in continuare la dispozitia
dumneavoastra !
Cu stima,
Raluca
Ditu
Responsabil Relatii Clienti
CITROEN Romania
asta e raspunsul meu----------------------------------------------------------------
va multumesc pentru confirmare dar in cartea mea de service\garantie nu este specificat asa ceva, iar la livrarea autovehiculului
nimeni nu mi-a adus la conostinta ca unele piese nu sunt acoperite de garanite 3 ani sau 100.000 de km! In cartea de garantie scrie
ca orice interventie asupra auto se face pe garantie in perioada de garantie daca utilizatorul a facut revizia de 1500-2500 de km si
daca are toate reviziile la zi! Eu cand m-am prezentat cu masina aveam 42.000 km si nu cred ca acel kit a picat in 2000 de km ci a
fost o chestie de durata! Dar nimeni nu si-a dat interesul sa vada ce sa intamplat defapt cu acel kit de ambreiaj! Sper sa reveniti
cu un raspuns favorabil pentru ca nu mi-se pare normal ca la o masina de 42.000 de km sa pice ambreiajul si sa nu se faca nimic!
Tinand cont ca sunt foarte multe masini cu probleme la ambreiaj si sunt sute de masini la care a fost schimbat acest kit care din ce
stiu eu este cu probleme de fabricatie! Masina aceasta a avut mereu probleme cu toate ca nu este masina de protocol (cu probleme de
fabrica) sau cum ii spuneti dumneavoastra La aceasta masina nu s-a facut nici o constatare legata de ambreiaj sa se vada daca este
kitul daca este volanta, placa sau daca doar trebuie aerisit! Repet in contractul me de garantie nu este specificat nimic de limita
de km la care se schimba pe garantie aceasta piesa! Deci nimeni nu mi-a adus la cunostinta ca anumite piese nu intra total in
garanite! In consecinta va rog sa analizati mai bine situatia, in contrariu voi innainta plangerea spre citroen franta si mai departe
la opc! Va multumesc mult pentru intelegere, o seara placuta! Cu stima Vizireanu Ionut!
Si apoi revin ei cu raspuns =))-------------------------------------------------
Stimate Domn,
In Carnetul de intretinere si service la rubrica excluderi de la
garantie este specificat:
"Garantia nu acopera:
.......Inlocuirea unor piese prezentand o uzura normala in functie de
utilizarea vehiculului, de kilometraj si de zona geografica.....Este cazul,
in special, al urmatoarelor piese: Placute frana fata/spate,Garnituri de
frana spate.....,Ambreiaj,...."
In ceea ce priveste diagnosticarea efectuata avem incredere ca
Reparatorul Agreat Citroen a procedat corect. Va rugam sa luati legatura cu
Reparatorul Agreat Belvedere Motors pentru programarea in atelier,
demontare si constatare. In cazul in care se va observa ca este o problema
de fabricatie incidentul va fi decontat in garantie, sub forma de gest
comercial.
Cu stima,
Ioana Stroe
Responsabil Garantii
CITROEN ROMANIA
Cum frate sa imi schimbi amreiajul sub forma de gest comercial?
=))