Salut,
Alex ma numesc. Sunt un nou posesor de C4 1.6 HDI cu vreo 2000 KM si sper sa am mai multi... Azi am intalnit o mica sau mare problema, nu stiu... Plec de la sv. cu gandul sa bag ceva motorina.. eram cu beculetzul aprins de ceva vreme. Bun.. toate bune si frumoase... merg ce merg cu ea... la un moment dat... plec de la semafor si pe la 1700 2000 turatii incepe sa dea rateuri... ca si cum as merge cu ea sub-turata.. am zis ca mi se pare.. am incercat iar... la fel...

acceleram ajungeam la 1700-2000 turati vum vum vum (da este de ras cu vum vum asta.... dar

) ca si cum nu este turata destul. Daca o duc peste 3-4 mii de turatii nu se mai simte. Plus de asta... cand plec de pe loc se aude foarte tare acel tors de pisica, se auzea si pana acum dar ma credeti pe cuvant cand spun ca nu se aude ca de obicei!?

Am vb. cu unchiul meu si imi spunea ca poate sa fie de la motorina,apa cu motorina (pun de la OMV euro 4 ) sau de la un injector ceva... Este noua mashinutza asta

Aveti vreo idee ceva? Sa zicem ca in cel mai bun caz (zic eu) este de la motorina... Ce poate strica sau nushu... Si invers ceva injector. Am inteles ca termenul se numeste "merge in trei pistoane" Multumesc mult pt. ajutor!