Clima - Bi-zonala!!! problem

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

Carlos
simpatizant

Mesajde Carlos » Lun 08-Mai-2006 01:32

danalarm scrie:Chiar nu s-a rezolvat nici o masina cu problema asta! :(
Eu inca astept acel 11Mai....

da!salut!

am aceeasi pb si o iau din service marti cel tarziu..postez atunci sa va zic ce si cum.

in schimb as vrea sa iti pov ce mi-a povestit un nene de la peugeot service!
cica cutia asta de vaporizator are un singur motoras care impinge aerul cu putere foarte mare si cand este reglat la viteza 4 si exista diferente de temperatura la zona 1 fata de zona 2, sunt niste fante acolo care nu se mai deschid egal si in momentul ala se dau beste cap...odata date peste cap inseamna ca se rupe nush ce pinion de acolo din cutie care e de kko si e de plastic...ideea e ca ei stiu de problema dar nush de ce nu se rezolva chestia asta din fabrica direct!!!

daca a mai auzit cineva ceva de genul asta sau vi s-a dat o alta explicatie de la service va rog sa postati..ideea e ca daca se intampla vara poti sa o arunci la gunoi adica am dat degeaba cateva sute de euro pe o clima de kko....la mine s-a stricat pe zona soferului..looool...culmea!si orice faceam baga numai cald si foarte cald!!!

bye all

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Lun 08-Mai-2006 01:40

din cate spui tu a aparut problema cand am avut temp inegala pe cele doua parti si in momentul acela s-a rupt kk-tul ala de pinion! :?: deci daca se va repara pana la urma va trebui sa fiu mai atent pe viitor cu reglarea temp bizonala. parca auzisem undeva (cred ca in carte am citit) ca reglajul ar trebui sa fie undeva pe la 3-4-5 grade maxim diferenta una de cealalta, dar nu ziceau ca s-ar putea rupe ceva daca ai alta valoare.... :evil:

asta este, eu pe 10 ma duc le ei pentru confirmare (pe 11 am progamare)
bafta tuturor!

traian
just curious

Mesajde traian » Lun 08-Mai-2006 14:41

La mine s-a rezolvat. Au schimbat vaporizatorul. Am lasat masina de azi pe maine. Cel mai important e ca nu se cunoaste ca au demontat bordul, afara de niste urme de palme pe parbriz.
AC-ul merge acum OK.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mar 09-Mai-2006 01:47

felicitari Traian, joi sant si eu programat la 7 dimineata, au zis ca pana la 3-4 e gata. eu nu prea vreau s-o las acolo :(

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mie 10-Mai-2006 13:02

traian scrie:La mine s-a rezolvat. Au schimbat vaporizatorul. Am lasat masina de azi pe maine. Cel mai important e ca nu se cunoaste ca au demontat bordul, afara de niste urme de palme pe parbriz.
AC-ul merge acum OK.

salutare! la tine cat a durat pana a venit piesa? :( eu am fost la ei azi (10) pentru confirmarea programarii de maine (11) si cica nu a venit piesa..... :( asta dupa 3 saptamani......cica mai dureaza o saptamana..... :( ...cel mai deranjant este ca ats stie ca sant probleme cu piesa asta la mai multe masini si ei aduc cate una.......de tot kktul...

poate daca nu era pe garantie si trebuia sa o platesc venea mai repede.......oricum o parere proasta despre ats.....sa vedem montarea ei........

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 10-Mai-2006 13:46

Poate sunt multe masini si francezii nu ne dau decat un numar limitat de piese...

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mie 10-Mai-2006 13:59

mugurel: din postura mea de client/posesor masina chestia asta cu limitare de piese pentru service/garantie este chiar aiurea, in cazul in care masina mea ar fi fost a 88-a cu problema asta eu ar trebui sa astept cativa ani sa-mi schimbe vaporizatorul asta?!?!?

probabil ca vara asta nu se va schimba, din cauza pieselor care vin cateva pe an, ani....prin septembrie se va raci un pic vremea....vine iarna...caldura este necesara......o sa vina si primavara.....asa gandesc cei din franta si romania(ats) ca trebuie sa ai o masina cu Clima Bi-zonala cu service cand li se scoala lor! :evil:

p.s. scuze de limbaj dar e aiurea rau.....

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 10-Mai-2006 15:43

nu trebuie sa iti ceri scuze pentru ca eu iti inteleg disperarea si ai perfecta dreptate.
dar poate e vorba de cateva zeci de mii de masini plus productia zilnica din uzina.
la asta ma refeream! adica acel furnizor s-a trezit dintr-o data ca trebuie sa fabrice o cantitate dubla neprevazuta.

si sa-ti mai spun un secret: aceste garantii le suporta furnizorul pe banii lui, nu dealerul, nu Citroen sau ATS!

si mai socoteste aceeasi problema si la pejo.

adica e groasa rau!

Cel mai nasol este ca sta clientul!

traian
just curious

Mesajde traian » Mie 10-Mai-2006 19:25

Pentru Dan.
Vaporizatorul sau cum s-o fi chemand a venit cam dupa 3 saptamani de la comanda. Si cum am aflat am fugit la service. Asta se intampla inainte de Pasti. Poate ca erau mai liberi in perioada aia.
Iti doresc sa vina piesa cat mai repede si sa nu fie probleme la montaj. Bafta!

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mie 10-Mai-2006 23:53

va multumesc pentru compasiune si explicatii, parca e mai bine un pic! la cat de rau am vb ma asteptam si de la ceva avertismente de la moderatori.
oricum santem un forum de Citronisti (asa imi place mie sa vb de noi!) un pic altfel decat altii.
probabil pe alte forumuri nu eram atat de sustinut, va multumesc inca odata si sa ne auzim cu bine....

zaco
just curious

Mesajde zaco » Joi 11-Mai-2006 16:55

Problema asta cu clima apare si la modelele 2006? sau au remediat-o intre timp?

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Lun 15-Mai-2006 15:47

la mine (martie 2006) nu s-a aratat. sper sa nici nu apara. se pare ca au rezolvat-o

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Lun 15-Mai-2006 18:14

Se pare ca la Peugeot nu exista nici un caz cu astfel de probleme la clima bizonala. A mea este din Iulie 2005 si nu am avut probleme de genul asta, dar unul din clientii la tuning cu C4 1.6HDi se plangea de problema asta si ii baga aer cald. Din aceasta cauza statea numai cu geamul deschis si clima off. Sper sa nici nu avem asa ceva la Peugeot ca este destul de neplacut sa stai cu climatizarea inchisa din cauza acestui defect.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mar 23-Mai-2006 19:32

:evil: :evil: :evil: suparare mareeee.....
ma duc din intamplare pe la ats sa intreb de piesa asta tampita ''climatizor'' daca a ajuns din franta, asta dupa 33zile!!!!!!!! si cel de la receptie senin: da piesa este venita demult!!!! :evil: :evil: :evil: ....mai fratilor sa inebunesc nu alta. intreb cu politete!!!! de ce nu am fost anuntat, pentru ca asa era vorba: va sunam cand vine!!!! ..... cica o greseala...ca le pare rau....ok, zic eu, ma duc sa aduc masina sa-mi montati climatizorul!!! tipul ala cand a auzit m-a luat la misto cica: glumiti? !!!!! va fac programare mai intai......se uita el 15 minute in monitor si im izice pe 16!!!!! :evil: deja am luat foc cand mi-a zis: am ridicat putin tonul la el si dupa discutii de genul ca ii aduc masina in ziua respectiva m-a amanat pana miercuri, ca ar fi gasit el o portita pe acolo !!!! halal relatii cu clientii, pardon fraierii de pe urma carora isi iau banii!!!

ps - tot ce sper eu este sa nu-mi zgarie bordul sau ceva pe acolo ca ii dau cu capul de masina!!!

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mar 23-Mai-2006 21:27

Asa se intampla la toti , uita sa te sune daca nu ii suni tu sa ii tot bati la cap , si sa le aduci aminte ......nu rezolvi nimica

Înapoi la “Probleme C4”