"Greierasi" C4
Moderator: Echipa Tehnica
sa stii ca nu orice masina are greieri. daca sunt accesibili e bine sa fie siliconati or whatever. asa nici cine se urca la tine in masina nu comenteaza ca ce stHift de masina ai
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
hehehe, eu am dat cu insecticid cand am luat mashina si nu am.... deocamdata...
ce ma enerveaza este ca atunc cand las ceva in chestiile de la usi sunt ditamai ganganiile de plasticul ala... hmmm, dar in rest linishte
ce ma enerveaza este ca atunc cand las ceva in chestiile de la usi sunt ditamai ganganiile de plasticul ala... hmmm, dar in rest linishte

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
T.rac3Er scrie:sa stii ca nu orice masina are greieri. daca sunt accesibili e bine sa fie siliconati or whatever. asa nici cine se urca la tine in masina nu comenteaza ca ce stHift de masina ai
Da, e adevarat, nu toate au, masinile de la 30k EUR CIP in sus sint un exemplu. Ma rog, la pretul ala daca ar avea eu unul as intra cu 200Kmph in showroom si apoi le-as da-o de cap la toti de pe acolo.
Stai tu linisit ca au si alea...aici in Helsinki maj. taxiurilor sunt E-uri, C-uri, seria 5, si razlet A6,A8, Avensis,B Class, A class, S class,
Am mers cu toate mai putin A6, si toate...dar toate aveau greierasi, trebuia sa se auda o scartaiala ceva, in special la stalpii din spate,pe la usi, etc. Probabil ca o sa ziceti...da, dar sunt taxiuri...insa astia la 200 000km schimba masina...deci un Mercedes sau BMW de 200 000 e in grafic.In tara am un prieten cu E Class 50 000EUR l-a costat, si avea 1 zgomot in usa stanga...l-a lasat acolo ca ii era frica de astia de la service sa nu faca vreo prostie....
Asa ca nu numai C4 sau frantuzoaicele in general au greierasi...chiar daca am mers cu C4 X, inchiriat si ori eram eu prea surd, ori erau sosele prea bune, ori nu se auzea nimic.,
Am mers cu toate mai putin A6, si toate...dar toate aveau greierasi, trebuia sa se auda o scartaiala ceva, in special la stalpii din spate,pe la usi, etc. Probabil ca o sa ziceti...da, dar sunt taxiuri...insa astia la 200 000km schimba masina...deci un Mercedes sau BMW de 200 000 e in grafic.In tara am un prieten cu E Class 50 000EUR l-a costat, si avea 1 zgomot in usa stanga...l-a lasat acolo ca ii era frica de astia de la service sa nu faca vreo prostie....
Asa ca nu numai C4 sau frantuzoaicele in general au greierasi...chiar daca am mers cu C4 X, inchiriat si ori eram eu prea surd, ori erau sosele prea bune, ori nu se auzea nimic.,
Matrixu scrie:Asa ca nu numai C4 sau frantuzoaicele in general au greierasi...chiar daca am mers cu C4 X, inchiriat si ori eram eu prea surd, ori erau sosele prea bune, ori nu se auzea nimic.,
Aha, e bine de stiut ca toate au plosnite...
Pe de alta parte nu cinta nici una pe drumuri bune. Doar pe drumuri denivelate... deci in principiu ar trebui sa fie ok.
-
- just curious
Din prima zi, primul minut, prima secunda am constatat faptul ca
am si eu un greieras in portiera stanga, exact la urechea mea...
Pe drumuri denivelate masina mai scartaie pe ici pe colo dar nimic iesit din
comun, insa asta din portiera e de belea...
Se aude si de la muzica... E super-enervant!
Ce dreq sa-i fac???
Am sunat la dealer si mi-a zis sa-l notez si mi-l vor rezolva la prima revizie.
Este oare oportun sa-i las sa-mi desfaca fata de la usa pentru asta?
Am auzit povesti horor cum ca de la o faza similara unui gagiu nu-i mai functioneaza geamul, ma rog...
Voi ce spuneti? Mugurel?
am si eu un greieras in portiera stanga, exact la urechea mea...
Pe drumuri denivelate masina mai scartaie pe ici pe colo dar nimic iesit din
comun, insa asta din portiera e de belea...
Se aude si de la muzica... E super-enervant!
Ce dreq sa-i fac???
Am sunat la dealer si mi-a zis sa-l notez si mi-l vor rezolva la prima revizie.
Este oare oportun sa-i las sa-mi desfaca fata de la usa pentru asta?
Am auzit povesti horor cum ca de la o faza similara unui gagiu nu-i mai functioneaza geamul, ma rog...
Voi ce spuneti? Mugurel?
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
@SAmy: Personal nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Si a mea a facut absolut la fel la inceput (dupa 2-3000 km) si le-au rezolvat baietii din service (atat boxa care baraia cat si chederele si fetele de usi). Pana acum n-am avut nici o problema cu geamurile desi mi-au desfacut ambele fete de usi asa ca.....
- Alex Motan
- pasionat
Mah, la faza asta mie ATS-ul mi-a facut o surpriza placuta: m-am dus prima data si le-am spus "zgomote in usa stanga si in usa dreapta plus difuzorul stanga care baraie" si le-au rezolvat fara sa caraie, iar a doua oara le-am spus ca am o problema cu chederul usii stanga care face zgomote pe drum cu pavaj si l-au rezolvat fara sa zica absolut nimic.
Mai mult chiar, cand m-am dus prima data mi-au spus si de ce scotea zgomote difuzorul din stanga din usa si anume pentru ca un fir era desprins de pe traseul normal si atingea membrana....
Mai mult chiar, cand m-am dus prima data mi-au spus si de ce scotea zgomote difuzorul din stanga din usa si anume pentru ca un fir era desprins de pe traseul normal si atingea membrana....