Problemute la C4...

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 16-Ian-2006 14:41

Oz scrie:Super tare .........
...
Nu prea inteleg de ce ar avea o masina numai sistemul rabatarii doar pe exterior si nu si pe interior cum ar fi normal (sa protejeze oglinda).

Oglinzile sunt facute sa se rabateze spre interior pentru a proteja pietonii in cazul unei eventuale accidentari. Ca in felul asta se protejeaza si oglinda asta este bonus. Sunt masini mai vechi la care nu se rabateaza oglinzile dar sunt fixate elastic astfel incat sa se poata plia in cazul unei lovituri. Ford Sierra este una dintre ele.

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Lun 16-Ian-2006 17:13

eugenro2001 scrie:
Oz scrie:Super tare .........
...
Nu prea inteleg de ce ar avea o masina numai sistemul rabatarii doar pe exterior si nu si pe interior cum ar fi normal (sa protejeze oglinda).

Oglinzile sunt facute sa se rabateze spre interior pentru a proteja pietonii in cazul unei eventuale accidentari. Ca in felul asta se protejeaza si oglinda asta este bonus. Sunt masini mai vechi la care nu se rabateaza oglinzile dar sunt fixate elastic astfel incat sa se poata plia in cazul unei lovituri. Ford Sierra este una dintre ele.

Ok asta banuiam si e de inteles, dar sa se rabateze DOAR invers ....?? Mie aici nu imi era clara povestea. :?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 16-Ian-2006 17:18

Pai se rabateaza si normal. Ce-i drept nu in pozitie paralela cu masina, insa se rabateaza

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 24-Ian-2006 09:31

Azi inca o problema descoperita, banuiesc ca are ceva legatura cu frigul asta nenorocit,sau poate nu.
La relanti se aude un tacanit undeva in partea dreapta la motor!Ce e ciudat ca nu se aude tot timpul. Opresc masina ii dau cheie, si sta cam 20-30 sec pana incepe. Senzatia e ca si cum ar incepe ceva sa functioneze si de acolo si tacanitul.
Ati patit si voi asa ceva??
@Mugurel, stii ceva de chestia asta?
Sapt viitoare teoretic o sa fiu programat in service, si cred ca o sa astept pana atunci.

Cine a avut nevoie de casco pana acum? Poate sa imi zica si mie cineva pasii concreti(la ce politie se merge, cu dovada ma duc la asigurator/sun/vine el etc, dupa care banuiesc ca se merge la service). Cineva nu a avut grija cand a deschis usa de la masina si cu vantul vantului s-a infipt intr-un mare zid. Rezultatul, usa s-a cam strambat, si clar necesita indreptat + vopsit.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 24-Ian-2006 09:39

Matrixu scrie:Azi inca o problema descoperita, banuiesc ca are ceva legatura cu frigul asta nenorocit,sau poate nu.
La relanti se aude un tacanit undeva in partea dreapta la motor!Ce e ciudat ca nu se aude tot timpul. Opresc masina ii dau cheie, si sta cam 20-30 sec pana incepe. Senzatia e ca si cum ar incepe ceva sa functioneze si de acolo si tacanitul.
Ati patit si voi asa ceva??
@Mugurel, stii ceva de chestia asta?
Sapt viitoare teoretic o sa fiu programat in service, si cred ca o sa astept pana atunci.

Cine a avut nevoie de casco pana acum? Poate sa imi zica si mie cineva pasii concreti(la ce politie se merge, cu dovada ma duc la asigurator/sun/vine el etc, dupa care banuiesc ca se merge la service). Cineva nu a avut grija cand a deschis usa de la masina si cu vantul vantului s-a infipt intr-un mare zid. Rezultatul, usa s-a cam strambat, si clar necesita indreptat + vopsit.

Pasii cu casco:
- politie (coada)
- constatator asigurare(nu o sa vina niciodata sa constate acasa, te duci tu la ei)
- service (programare si operare lucrare)
- accept de plata asigurator
- service (daca totul e i regula iti iei masina)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 24-Ian-2006 09:47

Politie politie, da' care politie??
Ca acte banuiesc ca nu imi trebuie altceva decat contractul de casco nu? la asigurator!

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 24-Ian-2006 09:50

Te duci la sectia de politie de pe raza zonei unde s-a intamplat evenimentul(si vezi ca trebuie sa stii strada si nr.imobilului in dreptul caruia te aflai)
Bafta!

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 24-Ian-2006 09:54

la asigurator iti trebuie copii:
-polita asigurare casco
-buletin
-talon
Daca e pe firma-delegatie.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 24-Ian-2006 10:22

Matrixu scrie:Politie politie, da' care politie??
Ca acte banuiesc ca nu imi trebuie altceva decat contractul de casco nu? la asigurator!

Sa nu te apuci sa spui ca s-a intamplat acum 2 sapt sau ceva de genul
zici ca azi (adica in ultimele 24 ore)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 24-Ian-2006 10:27

Stiu asta cu 24 de ore!
Normal ca ma voi duce si voi spune ca acum ceva timp.
Si eu inchei cu offtopicul!
Mersi de info!

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 24-Ian-2006 11:07

Matrixu scrie:Politie politie, da' care politie??

În Bucureşti sunt câteva locaţii:

Sectorul 1 - ĂŽn Bucureştii Noi / Şos. Chitila pe undeva (secţia 5)
Sectorul 2 - Maşina de Pâine - zona Colentina, de la Bucur-Obor spre D-na Ghica, undeva pe stânga, ĂŽn spatele blocurilor
Sectorul 3 - nu ştiu 8)
Sectorul 4,5 - la sediul miliţiei din Candiano Popescu (lângă parcul Carol)
Sectorul 6 - ĂŽn spate la secţia 21, pe Dezrobirii (Militari - faci dreapta la semafor la piaţă la Gorjului, şi apoi după secţie faci de 2 ori stânga să ajungi ĂŽn spatele ei, şi aproximativ ĂŽn spatele pieţei)

Vezi că idioţii te trimit de la o secţie la alta dacă zici că accidentul a avut loc ĂŽn alt sector. Zici şi tu că accidentul a avut loc ĂŽn subterana de la Plaza România şi te duci la sectorul 6 - la cât de ĂŽnguste sunt locurile acolo cred că deja au zeci de cazuri de acest gen, oricum şi eu am "scăpat" de 2mm de vopsea de pe colţul uşii acolo :?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 24-Ian-2006 11:59

Mersi mult de info!!!!
Stau in sect 2, si fff aproape de sectia de acolo. Asa ca maine cred ca ma duc sa imi iau dovada! Aveti idee cat e valabila dovada? adica in cat timp trebuie sa ma duc la asigurator??
Situatia este aceeasi si daca masina este pe leasing pf??
Sper sa nu ma puna dracii sa platesc vreo amenda ceva??(eu zic ca nu, dar la noi e posibil cam orice)

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mar 24-Ian-2006 12:24

ATI deviat de la subiect ....
C4----> PROBLEMA MARE SAU o mica problemuta ??? S`a defectat cruise controlul ..... :( :( :( exista cineva care a mai avut problema asta ...rezolvarea?? .... decat la serivice SAU se poate face (stiu ca intra in garantie numai ca ... nu prea am timp sa pierd pe la service ) !!

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Mar 24-Ian-2006 14:04

DMX scrie:ATI deviat de la subiect ....
C4----> PROBLEMA MARE SAU o mica problemuta ??? S`a defectat cruise controlul ..... :( :( :( exista cineva care a mai avut problema asta ...rezolvarea?? .... decat la serivice SAU se poate face (stiu ca intra in garantie numai ca ... nu prea am timp sa pierd pe la service ) !!

Deja ma ingrijoreaza frecventa cu care se strica Cruise Controlul celor de pe forum... PArca nici nu vreau sa ma gandesc cand mi-o veni si mie masina... :x
Cum se strica fratilor? :?:
Sau mai bine zis... se mai si repara ?(in afara de atunci cand a doua zi se repara singur) sau exista o explicatie de ce se strica?

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 24-Ian-2006 14:20

Apropo de cruise control: la limitatorul de viteza credeam ca se poate decupla si daca apesi puternic pedala de acceleratie(am incercat toate variantele posibile-apasat o data pana la fund,de mai multe ori consecutiv)...nimic.Doar daca il decuplez din buton. Oare nu am inteles bine sau are vre'o buba :?:

Înapoi la “Probleme C4”