Probleme in service

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Dum 29-Ian-2006 13:14

Matrixu scrie:Pana acum numai bile albe.(sa nu mai zic si de vizita inoportuna la ATS cu acel tacanit, cand fara programare fara nimic, s-a putut uita cineva la masina (chiar 2 persoane) si s-a pus si un diagnostic.
Astept rezultatul final sapt viitoare, cand intr-adevar voi vedea sau ar trebui sa vad rezultatele!

te referi la tacanitul ala la relanti? s-a gasit rezolvare? vreau si io sa merg daca se rezolva.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 29-Ian-2006 19:21

Nu stiu ce tacanit ai tu, insa la mine se aude de curand undeva in partea dreapta. Cica e nu stiu ce supapa si ca se rezolva prin nu stiu ce reglaje!Acum astept sa vad sapt viitoare.
@Bezz, nu confunda persoanele, domnul Marian C(cred ca este seful de service) este acolo nu l-a dat nimeni afara, cat despre acel receptioner pe care tot Marian il cheama, am vazut si eu ca nu mai este pe acolo!
Nu ai de ce sa imi ceri mie scuze!!!!!!!! Eu am avut o experienta neplacuta cu el(atitudinea lui a fost net net superioara) si probabil fiind un cumul de greseli/reclamatii conducerea a luat decizia care a luat-o.

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Dum 29-Ian-2006 19:52

off
Matrixu scrie:@Bezz, nu confunda persoanele, domnul Marian C(cred ca este seful de service) este acolo nu l-a dat nimeni afara, cat despre acel receptioner pe care tot Marian il cheama, am vazut si eu ca nu mai este pe acolo!

...cred ca s-a discutat destul si ca s-a lamurit problema cu acel "nene"! Amandoi sunt "Marian C" :) ...doar ca cel tanar ( receptionerul ) nu mai este, iar cel "in varsta" (...pt ca era o diferentza de ani) este inca la ATS! Haideti sa nu facem o parodie si din asta, la fel cum a fost cu "Service-ul la Constanta" :!:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 31-Ian-2006 15:11

vrajitorule, nu face nimeni nici o parodie...mai degraba comedia confuziilor, pentru ca nu stiam ca au acelsai nume cele doua personaje :wink: acum s-a rezolvat!
ps. mult succes cu tacanitul!
Cosmin
high energy music expression

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 31-Ian-2006 16:19

Baieti, ca sa nu traiti in eraoare:
Marian G (deci este G nu C) este acum "sef de atelier" (cel mai in varsta)
Marian C este un fost angajat al Service ATS.
Nu completez si numele de familie ca ramasesem doar la initiala!

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Mar 31-Ian-2006 16:37

@prafuit are dreptate! Cei corect e corect! Diferentza mare de la G la C! :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 31-Ian-2006 17:48

asa e vrajitorule!de acolo de unde vin eu C este inaintea lui G, cel putin la alfabet...dar si la alte capitole tot inaintea lui ramane...oricum sper ca aceasta schimbare sa se reflecte in bine...
ps sambata am luat cina cu un baiat de la service IPSO, care a spus 'noi nu prea dam 2 bani pe forumul dacia/renault...majoritatea celor care posteaza inventeaza probleme si agraveaza niste simptome...oricum din curiozitate intram pe forum (mai mult din distractie) dar nu intervenim.problemele se rezolva in service'.SCURT! sper sa ma scuze domnul daca citatul nu este mot-a-mot .
Asa ca ce facem noi aici??? ](*,)
Cosmin

high energy music expression

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Mar 31-Ian-2006 18:26

bezz scrie:Asa ca ce facem noi aici??? ](*,)

..."parodii" si "comedii" pentru baietii de la ATS! Ce, aia nu au voie sa se "distreze", cum fac si cei de la IPSO?! :lol:

paga
pasionat

Mesajde paga » Mar 31-Ian-2006 20:41

White Wizard scrie:..."parodii" si "comedii" pentru baietii de la ATS! Ce, aia nu au voie sa se "distreze", cum fac si cei de la IPSO?! :lol:

...se distreaza gratis! ... si nu prea. ar cam trebui sa-si plece urechea daca ar fi putin mai isteti. asemenea sondaje se cam platesc. Si nu cu bani putini...

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 03-Feb-2006 14:58

Ieri de dimineata la prima ora am dus masina in service. Astazi pe la pranz am luat masina, cu toate cele necesare schimbate, si anume kit ambreiaj, volanta, boxe fata, si inca un rulment pe la ambreiaj(vreo 14 mil doar piesele) Cooperativitate, si promptitudine mai mult decat ok, chiar cineva de acolo mi-a cerut in mod expres sa revin cu un feedback azi, maine, referitor la cum merge masina.
Azi pot sa zic ca am fost pentru prima data multumit de ATS, si sper sa nu fie ultima oara.
Mai am acum o programare pe data de 13 martie(tot 13 mama ei de zi :D) pentru tinichigerie sa rezolv cu usa, dar mi-a cam picat fata cand am auzit cat costa o indoitura destul de mic + vopsea. 11-12 mil. Traiasca Cascoul, si sper sa nu apara nimic ametitor cand o fi cu acceptul de plata etc etc :rolleyes:

bathgate
simpatizant

Mesajde bathgate » Vin 03-Feb-2006 17:42

la cine ai casco?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 03-Feb-2006 18:35

Allianz

daria_na
pasionat

Mesajde daria_na » Vin 03-Feb-2006 20:45

Matrixu scrie:Nu stiu ce tacanit ai tu, insa la mine se aude de curand undeva in partea dreapta. Cica e nu stiu ce supapa si ca se rezolva prin nu stiu ce reglaje!Acum astept sa vad sapt viitoare.
@Bezz, nu confunda persoanele, domnul Marian C(cred ca este seful de service) este acolo nu l-a dat nimeni afara, cat despre acel receptioner pe care tot Marian il cheama, am vazut si eu ca nu mai este pe acolo!
Nu ai de ce sa imi ceri mie scuze!!!!!!!! Eu am avut o experienta neplacuta cu el(atitudinea lui a fost net net superioara) si probabil fiind un cumul de greseli/reclamatii conducerea a luat decizia care a luat-o.

Mă bucur că au dispărut grieraşii, dar păcat au apărut ţăcăniturile.
Sunt curios ce o să apară după ce dispar ţăcăniturile. :(

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 04-Feb-2006 00:12

Ca un prim feedback dupa vreo 120km mersi azi prin oras, masina pare OK, problema cu ambreiajul a disparut acel tremurat nu mai exista, tacanitul la relanti de asemenea, boxele se aud ca la inceput(pe fata) ca doar sunt noi. Se pare ca ATS a facut o treaba buna cu masina mea,deci inca o bila alba.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Lun 06-Feb-2006 13:09

bezz scrie:asa e vrajitorule!de acolo de unde vin eu C este inaintea lui G, cel putin la alfabet...dar si la alte capitole tot inaintea lui ramane...oricum sper ca aceasta schimbare sa se reflecte in bine...
ps sambata am luat cina cu un baiat de la service IPSO, care a spus 'noi nu prea dam 2 bani pe forumul dacia/renault...majoritatea celor care posteaza inventeaza probleme si agraveaza niste simptome...oricum din curiozitate intram pe forum (mai mult din distractie) dar nu intervenim.problemele se rezolva in service'.SCURT! sper sa ma scuze domnul daca citatul nu este mot-a-mot .
Asa ca ce facem noi aici??? ](*,)

pai noi... ne mai dam cu parerea, nu? :) asta cand nu ... ](*,)
chestia cu rezolvarea in service e adevarata.
mai tb indeplinite 2 conditii:
1. sa ai un service prin apropiere
2. aia din apropiere sa stie ce sa faca cu problema...

da-mi voie sa nu fiu de-acord cu opinia lor.
si ar mai trebui sa facem o diferenta: una este agravarea subiectiva a unei disfunctionalitati 9si aici eventual/discutabil am putea fi de-acord cu ei), alta este sanctionarea unei atitudini sau a unui comportament.
apropo, i-ai cerut lui Mugurel ce i-am trimis eu?

Înapoi la “Probleme C4”