Si la mine se auzea, din montantul stanga. Era un fir acolo care iesise din locasul lui si facea zgomot.
Era al naibii de stresant ca il auzeai mai tot timpul.
"Greierasi" C4
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
Am dus marti masina in service pentru doua avarii (1. bara spate zgariata si un locas de prindere rupt - lovita in parcare de un necunoscut albastru si 2. mult mai nasoala: ieseam de la Spitalul Militar si a scapat soldatul poarta cand ieseam - zgariata si tabla deformata de la jumatate incolo).
Oricum, am mentionat si greierasii din portiere, o sa vad daca ii fac.
P.S. Sa vezi ce asigurare o sa platesc la anu'!
Oricum, am mentionat si greierasii din portiere, o sa vad daca ii fac.
P.S. Sa vezi ce asigurare o sa platesc la anu'!
nah ca am prins si eu unul, in usa/stalpul median din dreapta. se aude ca un cheder care se freaca de metal si scartzaie. aveti idee ce e ? am mai citit ca poate fi chedere, dar cum se rezolva ca am avut revizia de 2500 si aia de 15000 e cam departe, si nu cred ca ma baga in seama daca ma duc doar cu atat!
Am si io greierashi d'astia de portiera... pe stanga, la urechea mea... 
Azi am facut prima revizie gratuita si nu mi-au demontat fata de la usa sa se uite (nici eu nu am insistat...)
M-am programat pentru o inspectie ulterioara... ;) Din ce zice ATS Receptie Service, se rezolva in 30min. - 1h. ;)
OFF: Nu au facut mare lucru astia la revizie... aveam avaria aia minora la bandou/spoiler fata-stanga...
Meseriash-ul de la ATS Caroserie a incercat sa ma convinga ca nu se merita sa o fac, dar nici nu mi-a oferit alternative cosmetice...
Chestia asta ma enerveaza... suna ca si cum nu ar vrea sa se ocupe de tine... "las' ca mer'e s'asa"... whatever!

Azi am facut prima revizie gratuita si nu mi-au demontat fata de la usa sa se uite (nici eu nu am insistat...)
M-am programat pentru o inspectie ulterioara... ;) Din ce zice ATS Receptie Service, se rezolva in 30min. - 1h. ;)
OFF: Nu au facut mare lucru astia la revizie... aveam avaria aia minora la bandou/spoiler fata-stanga...
Meseriash-ul de la ATS Caroserie a incercat sa ma convinga ca nu se merita sa o fac, dar nici nu mi-a oferit alternative cosmetice...
Chestia asta ma enerveaza... suna ca si cum nu ar vrea sa se ocupe de tine... "las' ca mer'e s'asa"... whatever!
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
schumi scrie:nah ca am prins si eu unul, in usa/stalpul median din dreapta. se aude ca un cheder care se freaca de metal si scartzaie. aveti idee ce e ? am mai citit ca poate fi chedere, dar cum se rezolva ca am avut revizia de 2500 si aia de 15000 e cam departe, si nu cred ca ma baga in seama daca ma duc doar cu atat!
La mine ala l-am avut in portiera stinga spate. A tacut dupa vreo 3000 km dupa ce l-am injurat puternic incepind de pe la 1000km.
Salut. Am 160 de km cu "farfuria" mea, asa cum are cineva scris la semnatura, si va pot spune ca inca de cand am luat-o am un greieras in portiera din stanga. Am vorbit deja si sper sa se rezolve la prima revizie. Deasemenea masina a venit cu luft la capota in partea stanga-raspuns-"se va rezolva tot la prima revizie"......
Noroc ca am tot citit forumul si stiam la ce sa ma astept, ca altfel.....
Noroc ca am tot citit forumul si stiam la ce sa ma astept, ca altfel.....
cred ca totusi din portiera. si eu aveam asa ceva. parca au zis ca e protectia la dispozitivul de ridicat geamul care atinge gresit. se remediaza cu o vizita, desfacere panou usa, aranjare si gata...problema e si de la geamul f greu si mare..deh, vrem coupe, asta e...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
Nu se poate frate...ce dracu chiar in halu asta...acuma se aude si din fata dreapta si din fata stanga si din fata din bord si din spate dreapta(parca tot pe la geam). Nu glumesc. Nu as avea nimic daca nu e grav dar mai ales acolo in stanga mea imi bate fix in cap. Trebuei neaparat sa ma duc la cei de la ATS.