sa schimb ?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
-
- pasionat
revin.. :
fratilor ... deviati de la subiect ...
v-am explicat situatia mea: am C5. e prea mare pt. domnisoara - tre sa schimb cu ceva mai mic ... nu foarte mic, ca eu am 1,86 inaltime
Avem 25, respectiv 23 de ani, suntem fani de accesorii electronice, si ne casatorim in toamna ... ce ne sfatuiti ?!
asta era dilema..
fratilor ... deviati de la subiect ...
v-am explicat situatia mea: am C5. e prea mare pt. domnisoara - tre sa schimb cu ceva mai mic ... nu foarte mic, ca eu am 1,86 inaltime
Avem 25, respectiv 23 de ani, suntem fani de accesorii electronice, si ne casatorim in toamna ... ce ne sfatuiti ?!
asta era dilema..
Olimpiu te sfatuiesc sa te casatoresti, si sa iti inveti viitoarea sotie sa manevreze masina,
. - trebuie sa ne intalnim odata in BM sa iti arat cum merge un c5 cu 200km/h, asta ca sa iti piara cheful de c4
)- desi stiu ca tu esti un driver care iti place sa mergi regulamentar...
iar la restu care zice ca c5-ul e o varza de masina mai bine sa se uite la cate prbl au c4-urile lor noi, in comparatie cu c5-urile care 95% au minim 3 ani si care fac inca mii de km.

iar la restu care zice ca c5-ul e o varza de masina mai bine sa se uite la cate prbl au c4-urile lor noi, in comparatie cu c5-urile care 95% au minim 3 ani si care fac inca mii de km.
-
- pasionat
-
- pasionat
Audi 80 dupa 2002...?
Hai sa-ti zic eu ce mi-as lua...
C4 Coupe, 2.0 HDI 138CP..
Sau AStra Coupe 1.6 Turbo 180CP...care e chiar ieftin, il scoti pe la 17-18k.
Uita de toate balenele de masini, si toate barcile...25 respectiv 23 e o varsta la care tre sa mai profiti... Parerea mea
@Cit_a..cati posesori de C5 sunt pe forum si cati de C4? Daca faci raportul o sa vezi ca C5 nu sta chiar asa bine..

Hai sa-ti zic eu ce mi-as lua...
C4 Coupe, 2.0 HDI 138CP..
Sau AStra Coupe 1.6 Turbo 180CP...care e chiar ieftin, il scoti pe la 17-18k.
Uita de toate balenele de masini, si toate barcile...25 respectiv 23 e o varsta la care tre sa mai profiti... Parerea mea
@Cit_a..cati posesori de C5 sunt pe forum si cati de C4? Daca faci raportul o sa vezi ca C5 nu sta chiar asa bine..
M-am uitat acum la motorul 1.6T Ecotec de la prostii de la opel si chiar arata bine. 260N*m cuplu intre 1980 si 5500 si putere maxima la 5500. Extraordinar!
Si scoate de la 0 la 100 cu 0.4 secunde mai multdecit puturosenia si imputitania de 2.0T 200CP. Anyway, 2.0T-ul montat pe altceva decit GTC OPC s-ar putea sa aiba o mare problema in a pune la sol puterea si cuplul, problema clasica opel (sasiu aiurea, suspensii aiurea, tractiune canci, subvirare en-gros, etc).
Anyway, eu m-am hotarit. Mazda 3 MPS. Adio compromisuri.

Anyway, eu m-am hotarit. Mazda 3 MPS. Adio compromisuri.
-
- pasionat
-
- pasionat