Problemute la C4...

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

E.T.
simpatizant

Mesajde E.T. » Mie 05-Apr-2006 19:56

Fara sa vreau, asteptand la receptia ats, aud un baiat ce prezenta un C4 unui potential cumparator:

...bla bla bla...si sistemul audio radio se aude excelent, fara nicio problema...etc

Cred ca nu citise topicu' asta. :lol:

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 05-Apr-2006 21:55

E.T. trebuie sa`i spui omului respectiv : Domnu meu daca vrei pareri intra pe clubcitroen.ro nu ii mai asculta pe astia !!

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Mie 05-Apr-2006 23:55

Daca stau bine sa ma gandesc nu putem spune ca este o masina cu probleme sa zic grave ci mai mult probleme care iti creaza stres ca e masina noua si in opinia noastra trebuie sa fie perfecta..cea ce este imposibil.Pai daca stau bine si ma gandesc si mie mi-au spus asa cand mi-am cumparat-o si eu citisem deja pe forum deci stiam cam la ce sa ma astept.Si totusi am cumparat-o.O masina nu poate fi perfecta...probabil nu la pretu asta.Este si zicala cat dai atata face.

scozmin
pasionat

Mesajde scozmin » Joi 06-Apr-2006 00:49

daca si la C4 a ajuns sa se foloseasca zicala "atata dai atata face", atunci ce facem cu altele?
hai sa fim seriosi

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Joi 06-Apr-2006 08:18

ALOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Domnul Octavian Ghita.
Va rog sa instruiti agentii de vanzari sa nu mai minta clientii cu receptia "exceptionala" a radioului de pe C4.

Daca aveti dubii, atunci sunteti invitat la intalnirea urmatoare Citroen ca sa comparam calitatea radio de pe mai multe autoturisme C4 si... altele. :D

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Joi 06-Apr-2006 11:24

@scozmin@ Nu ma intelege gresit "cat dai atata face" ma refer in comparatie cu masinile mai scumpe de genu audi mercedes etc care ma indoiesc ca au probleme de finisare sau cu radio sau alte probleme de genul asta pe care le tot aud.Pentru noi romanii c4 este o masina scumpa si nu si-o permite orcine dar comparativ putem spune ca face parte din categoria "cheap cars".Pai atunci de ce sa mai dau 30-50 mii euro pe o masina din categoria audi bmw cand imi iau cu 16 mii euro un c4 si domnule nu am nici o problema e perfecta!!!Pai daca stau si ma gandesc daca masina asta nu ar avea nici o problema ar ajunge cam tot pe la 30mii euro ..nu?

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 06-Apr-2006 15:48

1. Ati dat`o in off-topic - si parerea mea s`o nu o mai tineti asa ca se inchide si topicul asta !!
2.Daca imi iau un C6 de 50.000 euro cu siguranta e mult mai bine finisat decat un BMW seira 1 de 25.000 euro , si bineinteles ca un C6 nu e la fel de bine finisat ca un BMW de 80.000 de euro .............NU E NORMAL SA SE INTAMPLE ASA ??
-- si m`am mai lamurit citind pe foarte multe forumuri ROMANUL este un "om" foarte nemultumit ,gaseste cate ceva la absolut orice masina NU S`A inventat masina ptr el !!
Chestia cu radioul E PUR SUBIECTIVA !!! in ploiesti se prinde absolut orice post bine si ff bine , in bucuresti in schimb merge ca un kkt - ce sa fac sa ma duc peste cei de la ATS ? hai sa fin seriosi !!

instalatorul
simpatizant

Mesajde instalatorul » Joi 06-Apr-2006 22:40

Scuze dar nu am avut rabdare sa citesc cum si daca sa rezolvat problema cu
amortizoarele spate. Si al meu C4 cind da de o groapa face zgomot nashapa.
Am citit pe un forum italian ca acolo au rechemat toate C4 sa le inlocuiasca amortizoarele. O alta problema pe care o are dupa nici 12.500 de km este mersul neregulat la ralanti. Are cineva idee despre problema?

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Vin 07-Apr-2006 08:28

DMX, imi pare rau, dar cred ca nu ai inteles nimic ...
Xsara 1.6 / C4 1.4

E.T.
simpatizant

Mesajde E.T. » Vin 07-Apr-2006 08:39

Eu nu ma astept de la un dealer sa spuna eventualului cumparator ce probleme,mari sau mici, are masina cu pricina. Desi,pe unii, daca ii intrebi,iti spun: -da,d-le,mai face asa si se mai strica pe dincolo.

Insa ma astept cumva sa nu pomeneasca nimic de receptia radio in bucuresti la C4, mai ales dupa ce ce reclama utilizatorii.

Concluzia e ca intr-adevar, unii dealeri ar spune orice sa vanda o masina. Si prin urmare fiecare trebuie sa se informeze si din alte parti, nu numai de la cei mai aprigi si interesati laudatori ai unei masini.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 07-Apr-2006 08:51

Jobul lor este sa vanda. Si folosesc orice mijloace pentru a reusi sa atinga targetul. Nu e vorba de moralitate aici, reclame mincinoase sunt peste tot, dar asta e marketingul.

instalatorul
simpatizant

Mesajde instalatorul » Vin 07-Apr-2006 09:17

Matrixu pe unde te plimbi in Constanta?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 07-Apr-2006 10:26

NU prea ma plimb, ca sunt mai mult la Bucuresti., De fapt nici pe aici nu ma voi mai plimba mult.
Cam 1 data pe luna sunt in CTA, si ma cam plimb peste tot :D.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Dum 09-Apr-2006 22:49

Cum se intretine vopseaua metalizata? Astia de la spalatorie voiau sa mi-o dea cu ceara insa i-am oprit, am spus ca mai bine sa intreb inainte. E ok sa-i las s-o dea cu ceara data viitoare?

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 10-Apr-2006 09:09

Tu stii cum este "ceara" aia?

Dupa ce ti-o clateste dupa spalat, vine cu un spray si face fas-fas de cateva ori pe ea, dupa aia ti-o clateste iar.

Nu are ce sa iti strice... daca vrei dai cu ceara, daca nu vrei nu dai...
Daca nu dai este mai ieftin. :lol:

Înapoi la “Probleme C4”