Probleme in service

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Dum 26-Feb-2006 18:37

O intamplare "hazlie" cu baietii de la ats :

Am bagat SX-ul in service (tinichigerie/vopsitorie) pt. o zgarietura pe usa si aripa din partea dreapta spate (...gasita in parcare). Dupa cateva zile, ma duc la service sa ridic masina, era gata, dar nu ma sunase nimeni ca sa-mi zica, am aflat din alte surse ca masina era gata. Ajuns la service, stupoare, Citroen-ul meu era "curcubeu". Avea doua culori ...in loc de una. ( acest lucru l-am mai relatat odata pe forum:http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1655&start=15 ) ...dar acuma vine partea interesanta. Bineinteles, ca nu am acceptat sa iau masina in acel hal, plus ca avea vopsea si pe chedere si pe capacul de la motorina. Dupa alte cateva zile, ma duc iarasi la service, sa vad in ce stadiu este masina. Masina era gata , si de data asta chiar a fost vopsita in aceeasi culoare ...si fara urme de vopsea pe chedere. Deci arata bine masina =D> Accept factura, ma duc la firma de asigurare. A doua zi, iarasi la firma de asigurare ( allianz ), imi iau acceptul de plata si ma duc la ats. ...si vine punctul culminant. Nu-mi pot lua masina din service, pt ca , pe acceptul de plata , scria doar " Achitat AVZ ...si acest lucru , nu l-a multumit pe nenea de la receptie. Citez:" Trebuia sa scrie "Achitat integral", altfel, nu va pot da masina". In acel moment, am ramas blocat :shock: de ce aud. Dupa aceasta zi, am fost iarasi la Allianz. Cei de acolo, au ramas si ei mai surprinsi decat am ramas eu cu o zi inainte , si-au cerut scuze de acest incident ... si m-au asigurat ca sunt primul caz de acest gen si ca nu au mai avut o astfel de problema. Bineinteles, ca mi-au scris Achitat integral , asa cum vroia nenea de la receptie plus inca vro doua stampile ...si iarasi un rand de scuze. Abia dupa vro doua zile de alergat, de la ATS la Allianz, de la Allianz la ATS , iarasi de la ATS la Allianz ...si tot asa, am reusit sa-mi ridic masina din service. Dauna a fost de 1200 ( ron ) ...deci , nu era o suma extraordinar de mare si cu un risc foarte ridicat ca cei de la Allianz sa dea faliment si sa nu poata plati lucrarea celor de la ATS.
Este cumva o razbunare a domnilor de la departamentul tinichigerie/vopsitorie din cadrul ATS , ca nu am acceptat sa-mi ridic masina "curcubeu" si ca au facut o lucrare de doua ori :?: :?: :?: ...sau sunt eu prea absurd :?:

Aviz pt. @Matrixu , ai grija unde duci masina... Sunt destule service-uri care au decontare directa cu Allianz ...si care lucreaza si bine ...si mai mult, nimeresc culoarea :!:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 26-Feb-2006 18:44

Pai zi-mi si mie unu din alea multe care au decontare directa. Ca pot sa renunt la ATS fara nici un fel de probleme.
Eu pe 13 am la ei programare, dar bine inca nu mi-am luat nimic nici de la politie si nici de la asigurator.
Sper sapt asta sa ajung sa le rezolv.

daria_na
pasionat

Mesajde daria_na » Vin 17-Mar-2006 20:33

Astăzi m-am dus la ATS pentru a reclama faptul că chederul de la baza parbrizului s-a desprins şi ĂŽntre parbriz şi cheder a apărut un spaţiu ĂŽn care se strângea apa.
Am fost total surprins de amabilitatea domnilor de la recepţie care au constatat defecţiunea şi au băgat maşina ĂŽn service pentru a o remedia, fără ca eu să am programare.
După 10 minute problema s-a rezolvat.
Concluzia: ATS-ul a ĂŽnceput să se mişte ĂŽn direcţia bună.
Deci, discuţiile şi criticile noastre au avut efect.

Am ĂŽntrebat şi dacă au rezolvat problema recepţiei radioului, dar până acum CITROEN nu a răspuns ĂŽncă la această ĂŽntrebare.

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Joi 22-Mar-2007 22:34

am si eu exact aceeasi problema cu dezlipirea chederului de la baza parbrizului.
daria_na, stii cumva ce au facut exact - l-au lipit sau au ridicat intreg suportul de plastic? cat ai platit? ce documente ti-au cerut la introducerea masinii in service?
multumesc frumos.
Xsara 1.6 / C4 1.4

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Vin 23-Mar-2007 21:16

danpopa scrie:am si eu exact aceeasi problema cu dezlipirea chederului de la baza parbrizului.
daria_na, stii cumva ce au facut exact - l-au lipit sau au ridicat intreg suportul de plastic? cat ai platit? ce documente ti-au cerut la introducerea masinii in service?
multumesc frumos.

Au desfacut suportul si l-au fixat cu suruburi da plastic (sau cum se numesc).
Problema afost generata de faptul ca suruburile de plastic au cedat si chederul s-a desprins.
La service iti cere carnetul de service si talonul.

redbeben
simpatizant

Mesajde redbeben » Joi 29-Mar-2007 08:36

vedeti k suportul ala o sa cada iar la caldura verii :wink:
mie mi l-au pus de 2 ori si nu sta,pur si simplu face burta si nu e de la suruburile de plastic.
grila aia mare de plastic e prinsa la extremitati cu 2 suruburi mari metalice.
apa nu se strange acolo k se scurge repede dar arata urat.

solutie permanenta-ori slabiti un pic suruburile de la extremitati si impingeti grila si bagati o picatura de mastic sau un adeziv care sa nu arda chederul(ca daca nu-l lipiti nu o sa stea niciodata) sau depinde si de motor bagati o bucata de burete intre capacul de plastic de la injectoare si grila ca sa-i sustina burta :lol: eu merg cu ea asa cu burta de mai mult de juma de an da cred ca o sa-i fac ceva in weekend.

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Lun 02-Apr-2007 19:03

am fost la cele 3 service Citroen din Bucuresti pentru aceasta problema sambata trecuta. la primul mi s-a spus ca sambata nu lucreaza decat cu clientii cu care au contracte de service si ca nu au timp de mine. la al doilea mi s-a spus ca trebuie sa dau comanda noua pentru toata grila neagra de plastic + cauciuc de la baza parbrizului, intrucat a fost deteriorat de catre montatorul alarmei (altul decat cel oficial). la al treilea service mi s-a spus ca e o problema generala de proiectare si ca trebuie sa ma impac cu gandul asta - domnul care mi-a spus acest lucru a pus mana pe ornament si l-a ridicat 2 cm si gata. deoarece nu am nimic personal cu primii 2 receptioneri, nici nu dau nume.
Xsara 1.6 / C4 1.4

Înapoi la “Probleme C4”