O intamplare "hazlie" cu baietii de la ats :
Am bagat SX-ul in service (tinichigerie/vopsitorie) pt. o zgarietura pe usa si aripa din partea dreapta spate (...gasita in parcare). Dupa cateva zile, ma duc la service sa ridic masina, era gata, dar nu ma sunase nimeni ca sa-mi zica, am aflat din alte surse ca masina era gata. Ajuns la service, stupoare, Citroen-ul meu era "curcubeu". Avea doua culori ...in loc de una. ( acest lucru l-am mai relatat odata pe forum:http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1655&start=15 ) ...dar acuma vine partea interesanta. Bineinteles, ca nu am acceptat sa iau masina in acel hal, plus ca avea vopsea si pe chedere si pe capacul de la motorina. Dupa alte cateva zile, ma duc iarasi la service, sa vad in ce stadiu este masina. Masina era gata , si de data asta chiar a fost vopsita in aceeasi culoare ...si fara urme de vopsea pe chedere. Deci arata bine masina

Accept factura, ma duc la firma de asigurare. A doua zi, iarasi la firma de asigurare ( allianz ), imi iau acceptul de plata si ma duc la ats. ...si vine punctul culminant. Nu-mi pot lua masina din service, pt ca , pe acceptul de plata , scria doar "
Achitat AVZ ...si acest lucru ,
nu l-a multumit pe nenea de la receptie. Citez:" Trebuia sa scrie "Achitat integral", altfel, nu va pot da masina". In acel moment, am ramas blocat

de ce aud. Dupa aceasta zi, am fost iarasi la Allianz. Cei de acolo, au ramas si ei mai surprinsi decat am ramas eu cu o zi inainte , si-au cerut scuze de acest incident ... si m-au asigurat ca sunt primul caz de acest gen si ca nu au mai avut o astfel de problema. Bineinteles, ca mi-au scris
Achitat integral , asa cum vroia nenea de la receptie plus inca vro doua stampile ...si iarasi un rand de scuze. Abia dupa vro doua zile de alergat, de la ATS la Allianz, de la Allianz la ATS , iarasi de la ATS la Allianz ...si tot asa, am reusit sa-mi ridic masina din service. Dauna a fost de 1200 ( ron ) ...deci , nu era o suma extraordinar de mare si cu un risc foarte ridicat ca cei de la Allianz sa dea faliment si sa nu poata plati lucrarea celor de la ATS.
Este cumva o
razbunare a domnilor de la departamentul tinichigerie/vopsitorie din cadrul ATS , ca
nu am acceptat sa-mi ridic masina "curcubeu" si ca au facut o lucrare de doua ori

...sau sunt eu prea absurd
Aviz pt. @Matrixu , ai grija unde duci masina... Sunt destule service-uri care au decontare directa cu Allianz ...si care lucreaza si bine ...si mai mult, nimeresc culoarea