Matrixu scrie:Daca n-ai comandat nu ai...Trebuie sa ai buton de ESP acolo in stanga jos unde este butonul de reglaj al farurilor.
tu ai faruri reglabile?

Moderator: Echipa Tehnica
murphy scrie:Matrixu scrie:Daca n-ai comandat nu ai...Trebuie sa ai buton de ESP acolo in stanga jos unde este butonul de reglaj al farurilor.
tu ai faruri reglabile?
regedit scrie:murphy scrie:Matrixu scrie:Daca n-ai comandat nu ai...Trebuie sa ai buton de ESP acolo in stanga jos unde este butonul de reglaj al farurilor.
tu ai faruri reglabile?
@matrixu - nu fi mah rautacios ca si eu tot pe forum am aflat ca oglinzile se pliaza!
Da, murphy ! Faruri reglabile are orice c4, pentru reglarea inaltimii la care bat! deoarece e un reglaj la care nu umbli asa de des, reglajul este plasat mai ascuns pe o platforma in stnaga jos fata de volan. pe acea platforma mai sunt si butoanele de decuplare esp, si in cazul meu de decuplare a alarmei (eu am alarma din fabrica)
Matrixu scrie:regedit scrie:murphy scrie:Matrixu scrie:Daca n-ai comandat nu ai...Trebuie sa ai buton de ESP acolo in stanga jos unde este butonul de reglaj al farurilor.
tu ai faruri reglabile?
@matrixu - nu fi mah rautacios ca si eu tot pe forum am aflat ca oglinzile se pliaza!
Da, murphy ! Faruri reglabile are orice c4, pentru reglarea inaltimii la care bat! deoarece e un reglaj la care nu umbli asa de des, reglajul este plasat mai ascuns pe o platforma in stnaga jos fata de volan. pe acea platforma mai sunt si butoanele de decuplare esp, si in cazul meu de decuplare a alarmei (eu am alarma din fabrica)
Eu unu nu pot sa concep intrebari de genul: ESP am pe masina sau nu? Am faruri reglabile sau nu? Pai cand iei masina stii ce comanzi, dupa ce iti vine masina are o carte pe care trebuie sa o citesti daca nu te descurci cu butoanele. Mie personal mi se par intrebari aberante la care am raspuns cel putin la fel de aberant.(mai putin la aia cu ESP)
Una e plierea oglinzilor si alta e, existenta unui buton in masina....
@caponel...ating cu ea destul de usor 180km pe bord(177 reali cica) cu benzina de 99 , .Cel mai mult a vazut 184 parca pe bord...mai mult n-a vrut.
nicum scrie:@murphy: nu stiu cum e la C4, dar la toate masinile cu suspensie de tabla ar trebui sa poti regla farurile din interior, adica sa bata mai sus sau mai jos. Ar trebui sa ai si tu asa ceva, pina si dacia lui taica-meu are.
La masinile hidraulice, din motive evidente, farurile se regleaza din niste suruburi cu cheia (de 10 sau de 12 parca).
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori