Problemute la C4...
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
Daca fiecare face de dracu nu schimba evacuarea... Oricum cand mam dus la ei si leam zis ca scartaie (a treia oara mam dus nervos fara programare fara nimik) a venit un nenea cu mine si s-a urcat el la volan (oricum nu scartaia ca abia venisem cu masina si era calda) dar ca sa imi "demonstreze" mie ca nu scartaie am plecat putin la drum, dar, omu nostru s-a asigurat ca oricum nu o sa se auda nimik dand AC-ul la ventilatia maxima + ora de trafic in zona ats turand motoru de imi era mila de el (dar mia demonstrat atunci chiar nu se mai auzea nimik). Acu incerc sa aflu mai multe despre problema asta ca in mod cert ATS nu o sa o rezolve si o sa gaseasca intotdeauna scuze, si daca cineva a scapat de ea cum a procedat.
si la mine face absolut la fel, m-am temut sa nu fie de la ambreiaj la un moment dat. Oricum im-e asa de sila de ATS incat nu am ajuns inca la ei... cred ca daca ma mai duc la ei odata si nu se rezolva nimic iau pe cineva la bataie
p.s cand plec de la munca ma chinui sa nu scartie, e jenant cum poate sa sune o masina noua
)
p.s cand plec de la munca ma chinui sa nu scartie, e jenant cum poate sa sune o masina noua

pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
-
- simpatizant
Sincer sa spun incepusem sa cred ca mi-am luat eu teapa si ca numai a mea face asa (dar se pare ca asta e caracteristica de baza a masinii). Eu am si prostioara de a nu mai astepta o luna si am luat-o direct din showroom (entuziastm si nerabdare) si am avut impresia ca poate din cauza asta am probleme cu ea, ca asta e aia care ma sacaie pe mine cel mai mult dar mai sunt o gramada de chichitze dubioase. Oricum e jenant si ma simt absolut penibil cand stau la stop langa o dacie din 1980 si la plecare scartaie a mea de 3 luni nu dacia de 26 de ani.
@Kerekash_KRK ai absoluta dreptate.... o sa imi fac timp sa ma duc si eu cu a mea la ATS si le fac un scandal de toata minunatia, nu imi vine sa cred cum isi trateaza clientii ... mi-e rusine sa spun ca am fost in service la eurial si aveam lacrimi in ochi cand am vazut cat de cu obraz era oamenii aia !! cum se poate asa ceva...chiar nu se poate face nimic ?
beneficiez de garantie 3 ani la masina dar care de fapt e zero...
beneficiez de garantie 3 ani la masina dar care de fapt e zero...
pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
-
- simpatizant
sincer nu merge la ei cu nimic. am avut si cotiera spate dreapta desprinsa din fabrabrica (toata portiunea din dreapta spate ca am coupe) si o gramada de chestii si sincer mi-e frica cu masina asta ca macar daca imi pica sa imi pice rpede sa fie inca in garantie ca dupa ce am platito si stateam acolo cu dealarul de vorba si il intreb daca pica faze dastea imi spune ca a avut un client caruia ia picat TOT motoru a doua zi dupa ce a iesit din garantie (bucuros om cred ca a fost). Si dupa tipul lor de service ca tre sa iti faci programari cu 3 saptamani inainte... la urma urmei de ce? ca serviceul e plin de masini care fie nu au un surub bine pus, fie ceva nu e legat si numai prostioare dastea care daca ar face o verificare si le-ar rezolva inainte sa plece clientul cu ea acasa ar avea si mai putina treaba dupaia, dar si dobitoku ala de client ar fi mai multumit. Dar varianta preferata a lor este: "lasa ma, sa o cumpere ca dupa ne descurcam noi cu el in garantie"
In ultimul timp am capatat doua problemute suparatoare:
1) Aerul conditionat lasa apa, adica toata apa mi se scurge in masina si se face balta. Am observat dupa o ploaie crunta si am crezut ca e de la ploaie dar dupa aia povestea s-a repetat si pe soare deci a fost clar. Apa curge si in stanga si-n dreapta prin partea de mijloc (cum ar veni sub cd).
2) Mi se deschide portbagajul de fiecare cand deschid masina (ori din telecomanda, ori de la buton din masina ori cand deschid usa). Din ce am observat presupun ca contactul ala de la manerul de la portbagaj care ar trebui sa-l deblocheze este apasat tot timpul.
Pentru prima problema am sunat la service sa-mi fac programare si mi-au zis sa vin oricand ca nu e nevoie de programare, pentru a 2-a n-am sunat inca ca a aparut relativ recent. Maine ma duc la service sa vad care e treaba.
1) Aerul conditionat lasa apa, adica toata apa mi se scurge in masina si se face balta. Am observat dupa o ploaie crunta si am crezut ca e de la ploaie dar dupa aia povestea s-a repetat si pe soare deci a fost clar. Apa curge si in stanga si-n dreapta prin partea de mijloc (cum ar veni sub cd).
2) Mi se deschide portbagajul de fiecare cand deschid masina (ori din telecomanda, ori de la buton din masina ori cand deschid usa). Din ce am observat presupun ca contactul ala de la manerul de la portbagaj care ar trebui sa-l deblocheze este apasat tot timpul.
Pentru prima problema am sunat la service sa-mi fac programare si mi-au zis sa vin oricand ca nu e nevoie de programare, pentru a 2-a n-am sunat inca ca a aparut relativ recent. Maine ma duc la service sa vad care e treaba.
costis : Cand folosesti A/C, apa rezultata condensului se elimina prin niste scurgeri sub masina. Acum iti este infundata una dintre scurgerile respective si toata apa care ar trebui sa curga afara, ti-o da inauntru. Du-te la un service sa desfunde locul si sa fii atent cata apa este acolo si cam cat carai dupa tine