Problema receptie Radio Citroen C4
Moderator: Echipa Tehnica
Astăzi m-am deplasat cu C4 până la Buzău. La dus am ascultat EUROPA FM pe 106,7. Recepţia a fost bună, dar ĂŽn unele zone semnalul scădea ĂŽn intensitate.
La ĂŽntoarcere am selectat un post de care eu nu am auzit ĂŽncă, MAGIC FM dar care s-a auzit perfect până am garat maşina.
Deci sunt şi posturi de radio care se pot auzi perfect ĂŽn tot Bucureştiul.
La ĂŽntoarcere am selectat un post de care eu nu am auzit ĂŽncă, MAGIC FM dar care s-a auzit perfect până am garat maşina.
Deci sunt şi posturi de radio care se pot auzi perfect ĂŽn tot Bucureştiul.
daria_na scrie:Astăzi m-am deplasat cu C4 până la Buzău. La dus am ascultat EUROPA FM pe 106,7. Recepţia a fost bună, dar ĂŽn unele zone semnalul scădea ĂŽn intensitate.
Spre comparaţie: Clarion-ul din dotare (pus după cumpărare) prinde relativ bine destul de multe posturi din Bucureşti până sus pe podul peste centură, la intrarea ĂŽn Buzău. Ăn oraş ĂŽn schimb nu se mai prind decât posturile locale (no comment).
daria_na scrie:La ĂŽntoarcere am selectat un post de care eu nu am auzit ĂŽncă, MAGIC FM dar care s-a auzit perfect până am garat maşina.
E fostul Star FM, din păcate cu emisiuni şi muzică de o calitate mai slabă (la o primă impresie).
Pai e incastrat in bord, la ce i-ar trebui fata detasabila? Nu se poate monta pe alta masina.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
- White Wizard
- pasionat
nero scrie: Nu se poate monta pe alta masina.
esti tu sigur de acest lucru? Eu mi-am montat cd-player-ul de pe coupe pe Xsara! Se poate monta pe orice masina...
el_ovy scrie:CD-ul de la C4 are fata detasabila, sau vreun sistem antifurt?
Din pacate nu are nici un sistem de antifurt si nici fata detasabila!
ia te uita???si eu cand am intrebat la ats daca nu merge radio cd (cu mp3) de pe C4 pe xsara, ghici ce raspuns mi s-a dat (la magazinul de piese de schimb): NUUUUUUUUUU, trebuie sa iei C4 :P he he merci de pont, pacat totusi ca radio-cd-ul de c4 are probleme cu receptia radio 

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Dar daca schimb scandura aia de Cd, nu afecteaza computerul de bord? Adica afisajul la consum, viteza medie, etc? Nu prea ma incalzesc comenzile de pe volan, dar in schimb ma irita la culme cum NU prinde bine nici un post de radio! Si nici nu e MP3 ca sa pui un Cd si sa zangane vreo 2-3 ore!
Parca a schimbat cineva cd-ul, nu? Citisem eu pe aici...
PS- Pe alta masina am un CD Sony de 300 de lei, luat nou, care se aude mult mai bine decat Clarionul asta pe radio!
Parca a schimbat cineva cd-ul, nu? Citisem eu pe aici...
PS- Pe alta masina am un CD Sony de 300 de lei, luat nou, care se aude mult mai bine decat Clarionul asta pe radio!

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Dap..cum spuneam .. La clarionul meu am rezolvat'o la service, cind le-am zis la baieti sa se uite si au constatat ca firul de la antena nu era mufat, ci era infipt in "radio". Acum este mult mai bine.
Adrian> Am avut si eu un sony si receptia radio era excelenta. Se pare ca la partea de receptie radio, Clarionul sta cam rau sau cel putin la modelul asta luat de mine (ceva cu DB358 sau 458?! cred) in schimb la cd sta excelent. Nu sar piesele indiferent ca este audio sau mp3.
Adrian> Am avut si eu un sony si receptia radio era excelenta. Se pare ca la partea de receptie radio, Clarionul sta cam rau sau cel putin la modelul asta luat de mine (ceva cu DB358 sau 458?! cred) in schimb la cd sta excelent. Nu sar piesele indiferent ca este audio sau mp3.
-
- pasionat